Vinon katon alla

Viikko alkaa vinon katon alla!

Törmäsin näihin kuviin jokunen viikko takaperin, mutta postaus oli unohtunut muiden postausluonnosten joukkoon. Erityisesti tykästyin tämän kodin olohuoneeseen ja siihen, miten tuollainen vinokaton alle jäävä tila on hyödynnetty! Kaunis ja käytännöllinen ratkaisu:

Täällä sää ei voisi olla enempää syksyinen ja olenkin koko päivän viluissani haaveillut poreammekylvystä päivän päätteeksi. Kuvittele tuollainen hetki tässä kylpyhuoneessa, vinon katon alla, tähtitaivaan loistaessa pään yläpuolella:

Jään vielä mutustelemaan poreammetuokiotani ja lähden ihan ensimmäisenä nautiskelemaan takkatulesta, jonka mies töistä palattuaan iloksemme loihti. Ei hullumpi maanantai! ♥

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.