Meidän lumiset vappumaisemat

Näky, joka on ihan pakko tallentaa tännekin; ei näitä (toivottavasti) joka vuosi tapahdu! Näin talvisen lumiset on vappumaisemat täällä – miltä teilläpäin näyttää?

Jos joku miettii ja epäilee, niin kyllä; nämä kuvat on otettu tänään, vajaa tunti sitten. Toivoin sitä valkoista talvea ja sehän sitten tulikin, vaikkakin vasta keväällä. Nyt on kyllä niin mielenkiintoista nähdä, millaisen kesän saamme ja millainen joulu on taas tulossa… Jouluna pitää olla lunta ja piste! Siltä varalta, että ensi jouluna ei ole, voin sitten katsella näitä kuvia… Kyllähän tuossa olohuoneen sohvalla istuskella kelpaa, kun edessä avautuu tällainen maisema, mutta kun ehti päästä jo jonkinmoisiin kevätfiiliksiin, niin onhan se hassua!

Nyt tässä mietin, kun kello näyttää cappuccinotaukoa, että lämmittäisinkö sittenkin glögit?

P.S. Jos teillä ei ole lunta, älä kommentoi. :D

Comments

 1. 27.4.2017 / 13:43

  Maisema yhtä järkyttävä ja lisää tulee edelleen! Ei enää tiedä itkeäkö vai nauraa ja tuo glögin lämmitys alkoi kuulostaa houkuttelevalta idealta ;D

 2. EmiliaMaria
  27.4.2017 / 21:18

  Tämä kaikki johtuu vaan siitä että mä vaihdoin kerrankin kesärenkaat ajoissa ja pesin untuvatakit pois ennen juhannusta.. Eli ”Sori Siitä”! (meillä oulussa kans lunta satanut pari päivää, alkuviikosta oltiin jo välikausivaatteissa kuralätäköissä ja ajettiin ekaa kertaa fillarilla)

  • 30.4.2017 / 19:44

   :D Mä ajattelin, että tämä johtuu siitä, kun aloitin ikkunoiden pesut näin aikaisin tänä vuonna! Mut hyvä et tää onkin sun syy! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.