Lauantaipuuhia tässä osoitteessa

Aivan ihanaa, kun vappuviikonloppu on tänä vuonna tällainen pidennetty viikonloppu! Tänään on ikään kuin perjantai, vaikka eilen sellaisen jo vietimmekin ja tämä perjantai poikkeaa normiperjantaista myös siten, että tämä on koko perheen yhteinen vapaapäivä. Mietiskelimme tuossa aamiaispöydässä lauantaipuuhia: mitäs tänään tehtäisiin? Tiedossa on ainakin viikonlopun kauppareissu ja sitten normisetti ulkoilua ja ruuanlaittoa. Keksinkin siinä sitten, että kauppareissuun voisimme yhdistää lounaan kaupungilla. Olemme tykästyneet erääseen thai-ravintolaan, joten ehkäpäs tänään sinne! Tosin uusi italialainenkin on vielä testaamatta, mutta ehkä sen vuoro tulee myöhemmin.

Tässä muutama satunnainen räpsy tältä aamulta. Kuvat napsin, kun olin matkalla työhuoneestani aulan ja keittiön kautta olohuoneeseen, heh! Meillä on muuten ollut pojan vauva-ajoista lähtien eteisen sähkötaulussa polaroidkuvia; poika tykkää niitä aina ulos lähtiessämme ja kotiin tullessamme katsella. Kuvat ovat pikkuhiljaa siirtyneet oven yläosaan, sillä jossain vaiheessa kyllästyin niiden ja niitä pitävien magneettien lattialta noukkimiseen.

Pojan ensimmäisiä päiväkotiaskarteluja jääkaapin ovea koristamassa:

Ystävänpäiväkortti ja pääsiäistipu. Mietin, että täytyisi kerätä pojalle jokin sellainen tärkeiden muistojen laatikko, johon mm. nämä ensimmäiset päiväkotityöt pääsisivät. Kaikkia tuskin tulee säilytettyä ikuisesti, mutta nämä ensimmäiset ja pojalle erityiset nyt ainakin. Pala kurkussa odotan äitienpäiväaskarteluja… Poika jo viikolla niistä jotain puheli, kunnes muisti ja lopetti lauseen kesken kuiskaten Se on salaisuus! 

Tällaisia lauantaipuuhia täällä! Ja pieni yhdistetty jumppa- ja painituokio, ennen ulos lähtöä! Poika on aina niin onnessaan niinä aamuina, kun isikin on kotona. Miehestäni puheenollen: hän istahti tänä aamuna blogini ääreen ja aloitti toivomanne DIY palju -postauksen. Sitä luvassa siis ihan lähipäivinä!

Aurinkoista lauantaita! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.