Kiireistä mieltä lepuuttamassa

Ihanaa alkanutta toukokuuta! Täällä alkoi toukokuu kiireiden merkeissä, mutta kiireiden keskellä on tärkeää välillä vähän hengähtääkin, jotta taas jaksaa. Mikäs sen tehokkaampaa kuin lepuuttaa kiireistä mieltä kauniiden kuvien parissa! Pihistin itselleni tällaisen pienen tuokion, sillä mies ja poika lähtivät harrastamaan. Odottelen tässä samalla, että vanhaa sänkyämme tullaan noutamaan. Ette usko kuinka moni ostaja on ollut sängystä kiinnostunut ja kuinka monta oharia tämän tiimoilta on tehty! Toivottavasti kirppiskaupat eivät ala pysyvästi mennä näin takkuisiksi…

Mainitsinkin viikonloppuna, että olen aloittanut sisustuslehtieni karsimisen kolmen vuoden tauon jälkeen ja ai että miten isoa inspistä niistä lehtijutuista saakaan! Mikään ei kyllä syrjäytä oikeaa lehteä, jota voi itse selailla, taitella kiinnostavimmat jutut hiirenkorville ja se lehden tuoksu – se kuuluu tähän hyvin olennaisena osana! Sitä tuoksua ei nettikuvista saa, mutta itselleni nämäkin ovat tärkeitä ja synnyttävät ihania inspiroitumisen fiiliksiä. Esimerkiksi tämä koti:

Tuo ryppyinen sohva näyttää niiiin kutsuvalta ja odotan jo sitä illan hetkeä, kun voin heittää jalat sohvalle ja jatkaa keskenjääneiden sisustuslehtieni parissa. En voi käsittää, miten minulla oli mennyt ohi erään kodin esittely Avotakassa kahden vuoden takaa: siinä esiteltiin ala-asteen luokkakaverini helsinkiläiskoti! Toisaalta elin tuolloin vauvavuotta, joten laitetaan sen piikkiin (kuten sujuvasti moni muukin asia)!

Kuka tietää, mikä on nimeltään tämä herttaisen runsas viherkasvi? Upeat lehdet! Ihastelin tässä makuuhuoneessa myös noita ihanan boheemin rentoja verhoja: omaan kotiini en osaisi tällaisia ryppyineen päivineen laittaa, mutta sopivat tähän sisustukseen kuin nenä päähän!

Seuraavat kaksi viikkoa tulen olemaan normaaliakin kiireisempi, sillä yritykselläni MioSa. designilla on meneillään äitienpäiväsesonki. Muutaman äitienpäivätuotteen esittelinkin taannoin Äitienpäivälahjaksi MioSa. designilta -postauksessani – näitä lahjatilauksia ehtii tekemään vielä tämän viikon ajan, jotta ehdin ne myös äitienpäiväksi toimittaa! Tuotteiden valmistamisen lomassa kokoan verkkokauppaa aina kun ehdin (iiks!) ja järjestelen (tosin lähinnä vasta mietiskelen, apua!) poikamme syntymäpäiväjuhlia, jotka järjestämme tulevana viikonloppuna. Sitä seuraavana viikonloppuna juhlitaankin sitten äitejä! Nyt vietämme siis ensimmäistä kertaa pojan synttäreitä ja äitienpäivää eri viikonloppuina, sillä osuvat tänä vuonna sen verran kauaksi toisistaan.

Näistä kiireistä johtuen blogissakin voi olla hieman hiljaisempaa. Ja nyt tietysti pääkin pursuaa postausideoita, kun aika on niin kortilla – tyypillistä! On tulossa postauksia ainakin pojan huoneesta, synttäreistä, pohjapiirroksista ja siitä paljun teosta. Kukin aikanaan…

Nyt peukut pystyyn, että tuo vanha sänkymme pääsisi vihdoin tänään uuteen kotiinsa!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

 1. Marja
  3.5.2017 / 09:57

  Hei Satu, upea viherkasvi on peikonkämmen :D.

  • 3.5.2017 / 10:06

   Jes ihanaa, arvasin että joku tietää! Kiitos! :D
   Varmaan hieman harvinaisempi kuin peikonlehti, kun ei kuvahaullakaan montaa kuvaa löytynyt. Tosi kiva se kyllä on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.