Iso syntymäpäivä lähestyy

Olen tänään säntäillyt kotona milloin mikäkin työjuttu kädessäni ja välillä paniikkimiettinyt, että apua, synttärit ylihuomenna! Eikä kenen tahansa syntymäpäivä, vaan maailman rakkaimpani ♥. Tämä äiti ei ole tehnyt juhlien eteen vielä mitään! Tai olen toki lähettänyt tekstarikutsut :D, tilannut tarjottavat ja pojalle lahjan! En millään malta odottaa sitä hetkeä, kun hän saa lahjansa. Itken! Varmasti! Ja meinaan salata lahjan teiltäkin ensi viikkoon asti… Tarjottavien kohdalla päätin tälläkin kertaa tukea toista paikallista pienyrittäjää ja tilata herkut häneltä! Win-win!

Kurkistin hetki sitten postauksiani pojan aiemmilta syntymäpäiviltä: postaukset Pojan yksivuotissynttärit ja Kaksivuotiaan synttärijuhlintaa. Kyllä hymyilytti! Nimittäin jonkin verran oli saattanut lähteä lapasesta yksivuotissynttäreiden koristelut… Mutta kun se ensimmäinen syntymäpäivä on niin merkityksellinen, vauvavuosi ohi ja silleen ♥. Vuosi sitten linja oli jo hillitympi ja tuntuu, että tänä vuonna karsitaan vieläkin enemmän :D. Jos nyt parit pompomit ja ilmapallot saadaan paikoilleen, olen tyytyväinen! Nyt mennään hieman rimaa hipoen, mutta uskon, että poika tulee nauttimaan päivästään.

Olen monta kertaa kysellyt tulevalta synttärisankarilta, mitä hän haluaisi juhliinsa. Vastaus on aina: valkoisia ilmapalloja. Voi rakkaus ♥. Kakusta kysyin useaan otteeseen, millaista hän toivoo. Ensimmäinen versio kuului näin: Ison. Sellaisen, jossa on kukkia, mansikoita ja banaania. Myöhemmin toista kertaa kysyessäni vastaus kuului: Iso kakku. Ja siinä on höyheniä ja pilkkuja. Mietin mielessäni, että jes, ei vielä mitään Ryhmä Hau -juttuja pöytään :D. Iso kakku on pojan toiveen mukaisesti tulossa, mutta otin tässä nyt oikeuden omiin käsiini ja siihen on tulossa jotain hieman muuta kuin höyheniä. Tiedän kyllä pojan pitävän tästäkin, niin kovasti hän ralliautoista lähes päivittäin puhelee!

Mielestäni on aivan ihanaa suunnitella kakku, kun sitä ei tarvitse itse alkaa väsäämään eikä ei ole mitään rajoitteita, millainen se saisi olla, heh, vaan voi antaa homman ammattilaisen hoidettavaksi! Kakun ulkomuodon ja värimaailman suunnittelu on kuitenkin kivaa puuhaa! Kun poika täytti yhden vuoden, oli kakkuna suloistakin suloisempi nallekakku:

Tätä viime synttäreillä nähtyä ideaa taidan soveltaa tänäkin vuonna! Uskoisin, että sää on sen verran lämmin, että lasitettu terassi on käytössä nytkin, joten ovet auki ruokailutilasta terassille:

Viime vuonna poika oli kovin innostunut ilmapalloista ja keksin kakun koristeluidean sen pohjalta. Kakusta tuli Leivontapalvelu HyväKakun käsissä juuri niin täydellinen kuin odotinkin:

Miten teillä on juhlittu kolmevuotiaan syntymäpäivää? Tuli viime vuonna käytettyä se hauska ohjelmanumero, jossa vieraat jatkavat tekemiäni lauseita pojastamme, joten mitähän kivaa sen tilalle tänä vuonna keksisi… Ideoita otetaan ilomielin vastaan! :)

Nyt siirryn tästä terassin puolelle, jossa aloitimme miehen kanssa alkukesän siivouksen! Talven tomut haihtuivat jo ja kohta pääsen sisustelemaan! Jotenkin musta tuntuu, että tämä on nyt se kesä, kun teemme terassillemme erään hankinnan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.