Ensimmäinen kesäkukka tälle vuodelle

Tänään tuli sellainen fiilis, kun ajoin erään puutarhamyymälän ohi ja kun äitinikin innostui lähtemään siellä minun ja poikani kanssa käymään. Sellainen fiilis, että nyt on aika ostaa tämän vuoden ensimmäinen kesäkukka! Tai oikeastaan kesäkukat, sillä ostin ruukkuun laitettavan marketan ja tämän miljoonakelloamppelin:

Hyvin hillittyä siis, vain pari kukkaa. Muistan, miten viime kesän alussa lähti aika reippaasti lapasesta… Toki tässä vielä ehtii, nythän se kesä vasta alkaa! En tiedä yhtään, mitä kesäkukkia laittaisin ruukkuihin tänä vuonna, mutta eiköhän se siellä sitten selviä. Daaliat oli kivoja, mutta en niistäkään muista, oliko mulla niitä viime vai toissakesänä! Mitähän mun muistille on tapahtunut? :D Onneksi on tämä blogi, josta voi muistin virkistykseksi tarkistella vaikka ja mitä!

Viime kesänä taisin ensimmäistä kertaa laittaa tähän amppelin roikkumaan vai olikohan sekin toissakesänä? No joka tapauksessa, paikka on kuin tehty amppelikukalle. Viime kesänä siinä keikkui vaaleanpunainen kerrottu petunia, nyt ajattelin, että on jonkin valkoisen vuoro.

Tuota on ihana katsella myös keittiössä hääräillessä! Kunhan aluksi pääsen niistä säikähdyksistä eroon, kun luulen jonkun hahmon nököttävän tuossa portailla… Näkyvätkö nämä kuvat muuten ihan kuten pitääkin? Nämä kun on kännykkäkuvia, niin mietin vain että asettuvatko sivulle oikein. Joskus oli jotain ongelmaa kännykkäkuvien kanssa. Jokos teillä on ensimmäinen kesäkukka päässyt paikoilleen?

Hyvää viikonloppua! :)

Comments

 1. Sara
  20.5.2017 / 13:17

  Ihan vielä ei ole päässyt, mutta kesäkukat sentään on jo kotiutettu myymälästä ja odottavat istuttamista. Täällä pk-seudulla on toinen kesäinen päivä, ja Plantegenisa kävikin kova kuhina.

  Tuo sinun amppelisi on upea! Itse ostin fuksian värisen pelargonia-amppelin koristamaan sisääntulokatosta.

  Nautitaan tästä ihanasta ilmasta, kun se viimein koitti. ☺

  • 20.5.2017 / 19:22

   Täällä oli tänään taas aika kylmä tuuli, mutta aurinko sentään paistaa! Odottelen vielä muiden kukkien kanssa, jotta ei tarvitse roudailla yöksi sisälle…
   Ihanan aurinkoista viikonloppua, Sara! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.