Kuivat kantapäät? Tämä toimii!

Ehkä hieman yllättävä otsikko blogissani, mutta olen tästä niin innoissani, että pakko laittaa hyvä kiertämään! Postausaiheena tänään siis kantapäät :) (ilman kuvia). Luin jokunen viikko takaperin artikkelin, jossa kerrottiin, kuinka monipuolinen voide Vicks Vaporub onkaan. Sieltä mieleeni jäi erityisesti jalkoihin liittyvä vinkki:

Etenkin talvella jalat saattavat olla rutikuivat. Unohda kalliit jalkarasvat ja maskit, levitä jalkoihin Vicks Vaporubia ja se pehmentää jalkasi.
Levitä reilu kerros Vaporubia jalkoihin ja sujauta jalat puuvillasukkiin ennen nukkumaanmenoa. Pese jalat aamulla ja toista sama noin kahden viikon ajan, riippuen siitä, kuinka kuivat jalkasi ovat.

Ajattelin, että tuo lapsuudestanikin tuttu voide on hyvä näin lapsiperheessä muutenkin ja niinpä nappasin sen apteekista mukaani. Mietin, että enpä tässä mitään menetäkään ja niinpä testasin voidetta. Kerrottakoon, että jalkapohjani olivat aivan järkyttävän kuivat – lähinnä kantapäät. Alkuun hioin kuivuneimmat kohdat pois ja sen jälkeen levitin voidetta jalkoihin joka ilta ja sujautin sukat jalkaani. Tykkään muutenkin nukkua (villa)sukat jalassa… On siis toiminut puuvillasukkien sijaan villasukillakin tämä hoitomenetelmä :D. En ole levittänyt voidetta jalkoihin varmaankaan niin reilusti kuin ohjeessa lukee, sillä jalkoja ei ole ollut tarvetta pestä aamuisin pelkästään voiteen takia, vaan se on imeytynyt yön aikana.

Olen aina kadehtinut miehen jalkapohjia (kuin vauvan peppu!) ja miettinyt, miksi miehillä yleensäkin jalkapohjat ovat usein niin täydellisessä kunnossa, vaikka eivät mitään asialle teekään. Kiitos tämän voiteen, huomasin eroa kantapäissäni jo kolmen-neljän illan jälkeen ja intoilin asiaa miehellekin! Hän on aina kauhistellut kantapäitäni ja hokenut ties kuinka monta kertaa, että seuraava hänen minulle ostama lahja on sitten lahjakortti jalkahoitoon :D, mutta nyt tilanne on jo niin paljon parempi! Aion jatkaa tätä ”kuuria” tässä satunnaisesti aina kun muistan, erityisesti toiseen jalkaani, sillä se on kuivempi. Reilun viikon ajan käytin voidetta molempiin kantapäihini ja ero oli huomattava alkutilanteeseen nähden! Tämä oikeasti toimii, joten suosittelen testaamaan, jos jollain toisellakin meinaa nailonsukat jäädä kiinni kantapäihin… Saimme juuri tänään kutsun ystäväni loppukesän häihin, joten onpas mukavaa mennä näihinkin kesäjuhliin, kun kantapäät on hyväkuntoisen näköiset ja tuntoiset!

Comments

 1. 6.6.2017 / 18:13

  Hei! Kiitos vinkistä, täytyy testata. Kuulostaa uskomattomalta, mutta hei..jos ei muuta, niin tuoksuvatpa jalat ainakin raikkailta :)

 2. Anne
  6.6.2017 / 19:13

  Huippi toi T:n kommentti :D :D
  Ootko ollut ahkera rasvaamaan muuten eli onko huomattava ero muihin voiteisiin nähden?
  ~Anne

  • 6.6.2017 / 19:20

   Olen muutamia voiteita aina silloin tällöin testaillut, mutta millään ei ole tullut tällaisia tuloksia ja vieläpä näin lyhyessä ajassa! Ihan uskomaton tuote ja tämä tulee löytymään kaapistani kyllä aina :D

 3. 6.6.2017 / 22:20

  Hei iso kiitos vinkistä! Koklaan heti! Ei tunnu mikään auttavan noihin koppuroihin

 4. Katja
  7.6.2017 / 11:19

  Täytyypä kokeilla tuota itsekin. Olen myös joskus ihmetellyt sitä, että miksi miehillä ei todellakaan ole näitä kovettumia kantapäissä. Ehkä me äidit olemme koko ajan menossa ja liikkeessä, niin johtuisiko siitä : )
  Itsellä tosiaan on kantapäissä sellaiset inhottavat kuivat halkeamat ja aika nopeasti ne ovat sinne jalkahoidonkin jälkeen palanneet. Niinpä ostin itselle sellaisen jalkahöylän ja sillä on esim. saunan jälkeen helppo poistaa nuo sopivasti pehmenneet kovettumat. Jälki ei välttämättä ole yhtä kaunis kuin jalkahoidon jälkeen, mutta raspaamisen jälkeen on tulos ihan ok. Tämä rasva varmasti saa aikaan sen loppuefektin, että kantapäät näyttävät hyviltä. Joten kiitos vinkistä.

  • 7.6.2017 / 15:23

   Joo kyllähän nuo miehet ihan eri tavalla esim. sohvaa kuluttaa kuin me naiset!
   Tämä tuote ainakin pehmensi omia, kovettuneita, kuivia ja karheita kantapäitäni, joten uskon, että toimii muillakin. Kerro sitten, miten kävi :).

 5. 8.6.2017 / 10:27

  Kiitos hyvästä vinkistä! Mulla sama ongelma ja jalkahoitokäynti auttaa aina hetkeksi, mutta rasvaamisesta huolimatta kantapääni ovat koppurat. Täytyypä apteekkireissulla napata mukaan, jos vaikka toimisi minunkin koppuroihin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.