MioSa. designin verkkokauppa on auki!

Vihdoin se on totta: yritykseni MioSa. designin verkkokauppa on auki (linkki kauppaan)! Pari kuukautta sen parissa väkersin (viimeisen kuukauden vähän enemmän ja postasinkin tästä jo huhtikuussa täällä) ja lopputulos on nyt kaikkien nähtävillä. Verkkokaupasta tuli sellainen, johon omat taitoni riittivät, mikään ammattilainen asiassa kun en ole, mutta tähän olen nyt oikein tyytyväinen. Ennen kaikkea tavoittelin verkkokaupasta mahdollisimman selkeää, jossa tuotteet ovat pääroolissa yksinkertaisella, mutta visuaalisesti inspiroivalla tavalla. Tuotteet olen jaotellut tuoteryhmittäin, jotta niiden löytäminen on mutkatonta. Tuotteet saivat verkkokaupan perustamisen myötä nimet ja kerrottakoon, että niiden nimeäminen oli sieltä työtehtävien mukavimmasta päästä :D.

Matkan varrella tuotteita tulee kauppaan lisää, mutta näillä pääsemme nyt hyvin alkuun! Myös yksi ihan uusi tuoteryhmä on jo jonkin aikaa ollut mielessäni, mutta pitää katsoa, meneekö sen kauppaan ilmestyminen syksylle. Jotain uutta ja erilaista on joka tapauksessa luvassa! Äitiyskorut puuttuvat kaupasta vielä kokonaan, mutta niitä on valikoimissamme toki edelleen. Niiden valokuvaaminen on melkoisen pitkällä to do -listallani… Yksi asia kerrallaan!

Kysyin viikko sitten Instagram-seuraajiltamme mielipiteitä maksupalvelun suhteen ja Klarna voitti tuon ns. äänestyksen, joten päädyin valitsemaan sen. Onhan se monelle tuttu maksupalvelu! Voitte valita verkkokaupassa maksutavaksi siis Klarnan kautta joko verkkopankkimaksun, luottokortin, laskun tai erämaksun.

Toimituskulut ostoskori laskee kassalla automaattisesti tilauksen painon mukaan. Toimituskulut olen pyrkinyt pitämään kohtuullisina ja edullisimmillaan tuotteet saa kotiin 2,90 euron toimituskuluilla. Pienen tervetuliaistekstin kirjoitin kaupan puolelle otsikolla Tervetuloa MioSa. design -verkkokauppaan!

Huikea fiilis tässä avajaisten kynnyksellä! Kirjoitin tänään Facebookiin mm. näin:

”Yrittäjyys ei ois kyllä mun juttu, ei yhtään.” ”Ei meistä kumpikaan ala ikinä kotoa käsin töitä tekemään!” ”Verkkokaupan ylläpitäminen on kyllä mulle yks sellanen nou-nou, ei nappais yhtään.”
Tällaisia muistan viimeisten kymmenen vuoden aikana suustani päästäneeni ja kuinkas sitten kävikään: yrittäjänä kuudetta vuotta, työhuoneeni sijaitsee kotiosoitteessamme ja verkkokaupan avasin eilen 😅 

Että näinkin voi käydä ja nyt olen tästä kyllä enemmän kuin innoissani! Nyt paahdetaan kesäkuu täysillä ja sitten aion tehdä jotain niinkin uskomatonta kuin LOMAILLA! Ainakin pieniä pätkiä siellä täällä heinäkuussa, kuukauden loma ei tässä työssä onnistu. Näistä loma-ajoista ja sen myötä poikkeavista toimitusajoista ilmoittelen toki verkkokaupan Ajankohtaista-osiossa sekä some-kanavissamme.

Mutta nyt haluan sanoa teille isot kiitokset, sillä ilman tätä blogiani ja teitä ihania, ei varmastikaan olisi MioSa. designia! Teidän palautteenne, kannustuksenne ja tilauksenne ovat saaneet aikaan sen, että nyt saan kutsua teidät verkkokauppaani! Tervetuloa! ♥

MioSa. designin verkkokauppa löytyy täältä

Comments

 1. RvaManteli
  9.6.2017 / 19:22

  Hei,

  Tässä toive verkkokauppaan: kukkaamppeli. Olen etsinyt tyylikästä napuamppelia, mutta eipä niitä ole tarjolla. Suunnittelisitko sinä sellaisen valkoiseen kotiin?

  • 11.6.2017 / 18:37

   Kiitos ideastasi, näitä otan aina ilomielin vastaan! Tätä on ehdotettu aiemminkin, mutta en ole vielä toistaiseksi ehtinyt asiaa sen kummemmin miettimään. Tuo on sen verran haastava tuote, kun ihmisillä on eri kokoisia ruukkuja ja eri etäisyyksiä kattoon yms., että olen miettinyt miten tämä kannattaisi toteuttaa… Sen verran lupaan kuitenkin, että laitan uudemman kerran mietintämyssyyn! :)
   Niin ja jos sinulla on jo toteutusideaa mielessäsi, voit laittaa tarkempiakin tietoja asiasta tulemaan miosa.info@gmail.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.