Tiistain työt ja juhannusmietteet

Työpäivä ja yksi työpäivän katkaisija sekä kohokohta meneillään: cappuccinohetki! ♥

Kovasti jo juhannusmietteet valtaavat pään ja olinkin äsken ihan varma, että tänään on jo keskiviikko, mutta eipäs ollutkaan! Jokos teillä on juhannussuunnitelmat selvillä? Viime juhannuksen vietimme porukalla laivalla (Juhannus laineilla -postaus) aivan upean aurinkoisessa säässä, mutta tänä kesänä astutaan laivaan vasta myöhemmin kesällä. Tuleva juhannuksemme tulee puolestaan menemään kuten usein aiempinakin vuosina: toisena päivänä olemme minun vanhempieni luona ja toisena päivänä miehen vanhempien mökillä. Vietetään kiireetöntä aikaa perheen parissa, grillataan, saunotaan, paljuillaan, syödään hyvin ja herkutellaan, ihastellaan Suomen kesämaisemia ja vihreää luontoa, makoillaan riippukeinussa, kävellään avojaloin (jos vain tarkenee…), syödään mansikoita ja nukutaan vaikka päikkäreitäkin, jos herra kolme vee mahdollistaa tämän… Hän kun ei päikkäreitä nuku muuten kuin (ihan vahingossa) liikkuvassa autossa, joten siinä on meidän vanhempien hieman vaikea nukkua mukana! Yöuintikin olisi aika täydellinen juttu yöttömässä yössä, mutta sää taitaa olla suht viileä sellaiseen ja tietysti se tärkein: mihin lapsi laitetaan :D.

Juhannusmietteet mielessäni mieli valikoi kuin automaattisesti juhannukseen sopivia sisustuskuvia. Niitä siis tarjoilen nyt tännekin! Täytyykin viimeistään torstaina vaihtaa sänkyyn puhtaat petivaatteet; taitaa olla valkoisten, pellavaisten vuoro – ihana sitten pujahtaa juhannusunille!
Tilasin eilen makuuhuoneeseen uudet pimennysverhotkin. Tilasin ne pikapakettina, jotta ehtisivät juhannukseksi. Nyt makuuhuoneen pikkuikkunassa ei ole pimennysverhoja (mistään ei löydy valmiita pimennysverhoja niin kapeaan ikkunaan), joten testaan nyt siihen pimentäviä sivuverhoja. Tästä lisää, jos verhot ovat sellaiset kuin odotan ja toivon!

Kukkakimppu täytyy juhannukseksi hommata! Vaikka pionit niin ihania onkin, niin juhannuskimppu saa olla luonnon antimia, joita voimme pojan kanssa käydä yhdessä poimimassa. Koivunoksia, koiranputkia ja mitä nyt vastaan tuleekaan! Pojan lemppareita ovat tällä hetkellä niittyleinikit; niitä hän poimii päivittäin.

Nämä ikkunanäkymät ovat niin upeita Suomen kesässä! Kun ikkunaruudusta avautuu sisätiloihin niin upean vihreä maisema että!

Mutta nyt mulla olisi ohjelmassa vielä hieman maalaushommia ennen kuin työpäiväni päättyy, joten puuhastelemaan siis! Mukavaa tiistaita!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

 1. Niina ja 5 kisua
  22.6.2017 / 10:33

  Hei.
  Kolmas viikko kesälomaa menossa ja eipä ole helteestä päässyt pahemmin nauttimaan ;)
  Miehellä alkaa loma vasta tänään torstaina , joten yhteistä lomaa on ruhtinaallinen 1 vko…
  Olen ollut vain kotona lomallani ja nauttinut tunteesta ettei ole mihinkään kiire :) Ja kisuthan ovat aivan haltioissaan , että mamma on kotona <3 Uusin tulokas TICO-vauva kisu (kohta 7kk) ei ole kohta enää vauva, niin kovasti pieni kasvaa <3 Ihana seura hänen kasvuaan ja tyttökisujen leppymistä häneen ;)
  Juhannus vietetään miehen kanssa kahdestaan, suunnitelmat ovat vielä auki, mutta mennään fiiliksen mukaan . Oikein ihanaa juhannusta teille ja kisuille rapsutuksia <3

  • 22.6.2017 / 18:06

   Ihana kuulla teidän kuulumisia, Niina! Ja niin mukavaa, että vierailet täällä edelleen :).
   Lomanviettosi kuulostaa ihanalta! Juuri noin kuuluukin lomailla.
   Kiitos, kivaa juhannusta teillekin kisujen kera! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.