Kohti uutta lukuvuotta

Touhukasta tiistaipäivää! Heinäkuun puoliväli on just ja just ohitettu, mutta täällä on jonkin verran katseet jo elokuussa ja koulujen alkamisessa – kohti uutta lukuvuotta mennään! Niin mukavaa kuin kesäloma onkin, on arjen alkaminenkin odotettua; on taas kivaa vaihtelua, kun elämään palaa tietty rytmi ja kaava. Työ, koulu ja harrastukset alkavat ja määrittävät arjelle raamit.

Mietin, että mikäs sitä uutta lukuvuotta piristäisikään paremmin kuin uusi avainkaulanauha! Ehdin nyt vihdoin saamaan nämä lasten mallit verkkokauppaankin asti; tähän asti olen myynyt näitä vain tilauksesta ja olipa viime marraskuun joulumyyjäisissäkin jokunen malli myynnissä. Kaikissa lasten avainkaulanauhoissa on turvalukko niskan kohdalla ja se aukeaa, jos nauhaa vetää voimakkaasti tai nauha tarttuu johonkin kiinni. Nauhan pituus näissä lasten malleissa on noin 70 cm eli mahtuvat hyvin pään yli.

Tässä ensimmäisenä FIA-avainkaulanauha, jossa on kolme maalattua puuhelmeä kauniissa sävyissä – saatavilla joko minttuna tai vaaleanpunaisena versiona:

Löytyy myös maalaamattomien puuhelmien sekä silikonihelmien sekoitusta tällaisena kauniina helminauhaversiona, kuten esimerkiksi tässä NELLIE-mallissa:

Kolmas malli on päällekkäisistä, donitsinmallisista silikonihelmistä muodostuva avainkaulanauha, tästä esimerkkinä ihanan pirtsakan sävyinen LARA:

Vaihtoehtoja löytyy toki myös pojille, jos vaaleanpunainen ei miellytä. Poikien mallit sopivat toki myös tytöille, mutta näitä voisin erityisesti omalle pojalleni kuvitella. (Meillä kun asustaa mies, jonka mielestä vaaleanpunainen ei ole poikien eikä miesten väri…) Poikien nauhoissa on silikonihelmiä, jotka ovat ihanan huolettomia lasten käytössä. Kaikki käyttämämme silikonihelmet ovat elintarvikelaatuisia (näistä tarkempaa infoa tuotekuvausten yhteydessä). Tässä kiva mustavalkoharmaa KIM:

Ja ihanan pirteä harmaaturkoosi NOA:

Lisää erilaisia vaihtoehtoja löytyy MioSa. design -verkkokaupastani Lasten avainnauhat -tuoteryhmästä. Siellä on esillä myös tarkemmat tuotetiedot hintoineen. Toimituskulut määräytyvät kassalla ostoskoriin automaattisesti tilattujen tuotteiden painon mukaan, alkaen 2,90 €. Lasten silikonisia avainnauhoja on saatavilla rajoitetusti, joten kannattaa huomioida tämä, jos tilausta suunnittelee! :)

Ja toki myös äidit ovat ansainneet uutta tarviketta töihinpaluun piristykseksi (kurkista avainkaulakoruihin ja avaimenperiin) tai kotiäitiarjen uuteen starttiin – olisiko uusi kaulakoru mitään? Myös laukkukorut tuovat ihanaa pientä luksusta arjen keskelle! Kesän suosituin laukkukorumallimme taitaa olla kauniin puuteriroosa CASSIE.

Mutta nyt ulos cappuccinokupponen kädessä – pienen tauon jälkeen paistaa taas aurinko! ♥

Comments

 1. Katja
  20.7.2017 / 09:20

  Jes, en ole ainoa, joka miettii jo syksyä! Parina viime aamuna töihin mennessä on ollut jo aika vilpoisa ja ehkä hitusen tuoksunut syksyltä. En ole tästä sanonut vielä kenellekään, sillä kuten itsekin sanoit, ollaan ohitettu vasta heinäkuun puoliväli ja mua pidettäisiin ehkä omituisena :D Loma loppui viime viikolla, tiistaina palattiin matkalta ja mun mielestä kesä oli heti siinä :’D Tänä aamuna yritin takoa päähäni, että nyt on vasta heinäkuu, nauti vielä kesästä (alaulko-oven avaaminen torpedoi tätä yritystä hieman), syksystä ehdit nauttia kyllä kun se oikeasti on … ja tuskastuakin siihen ehdit vielä moneen kertaan!

  Ihania koruja olet taas tehnyt <3 moneen vuoteen en enää ole aloittanut uutta lukuvuotta, mutta silti joka elokuun puoliväli minulle alkaa automaattisesti syksy ja alan himoita uusia harrastuksia. Ilmoittautuminen työväenopiston saksan kurssille on jo tehty, joten jotain uutta-vanhaa harrastusta ainakin on tiedossa :) Oman blogin aloittaminenkin pyörii mielessä vähän väliä, mutten tiedä, uskallanko! Kiitos sinulle blogistasi, täällä tulee aina viihdyttyä postausten äärellä :)

  Rentouttavaa lähestyvää viikonloppua teille kaikille ja matikaisille tietenkin rapsutuksia / silityksiä, kumpaa ovatkaan vailla :)

  • 20.7.2017 / 18:23

   Tuttuja tuntemuksia! Mutta eipä niille tuntemuksille mitään mahda – ne uskovat paremmin säätä kuin kalenteria ja sään mukaan ollaan jo syksyssä.
   Mun mielestä uusi lukuvuosi alkaa kaikkialla, vaikka ei mitenkään koulumaailmassa olisikaan :D. On jotenkin jäänyt sellainen tapa päälle, että elo-syyskuussa ollaan uuden lukuvuoden äärellä ja on kuin edessä olisi jokin puhdas pöytä.
   Hyvin uskallat blogin aloittaa, anna mennä vain jos siltä tuntuu!
   Kiitos itsellesi kivasta kommentistasi, ne ilahduttavat aina! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.