Asunto satavuotiaassa talossa

Aurinkoinen torstaipäivä, iltapäivän cappuccinotuokioni ♥! Sen seuraksi muutamia kauniita sisustuskuvia, joita pysähdyin hieman pidemmäksikin toviksi selailemaan. Näitä kuvia katsellessani tulin samalla miettineeksi, että pitäisiköhän tilata jokin sisustuslehti alkavan syksyn kunniaksi… Vaikka nettikuvat niin kivoja, inspiroivia ja helposti saatavilla ovatkin, eivät ne voita sitä paperilehden tuomaa fiilistä ja ennen kaikkea sen tuoksua! Mikä sisustuslehti on sinun lempparisi?

Tämä kyseinen asunto sijaitsee satavuotiaassa kerrostalossa ja ajan patina onkin hyvin joissain kohdin näkyvissä, kuten kuuluukin. Remonttia on toki tehty, mutta vanhaa kunnioittaen. Asunto huokuu jotain hieman erilaista ja pehmoista fiilistä, johon tykästyin.

Keittiö oli kokonaisuutena mielestäni aivan hurmaava! Kaapistoiden kauniin harmaa sävy miellyttää silmää, samoin niiden taustaseinän laatoitus kivoine yksityiskohtineen:

Spottivalot syvennyksissä ovat kiva lisä ja ovat erityisesti iltahämärässä varmasti hyvin tunnelmallinen näky.

Viimeisin sävyihastukseni taitaa olla tuo sävy, joka on ruokapöydän valaisimen kuvussa. Hieman tuollainen hiekan/beigen/harmaan sekoitus – aivan upean herkullinen sävy! Hyvin lähelle samaa sävyä kuin viime talvena ostamassani Cooee Designin maljakossa.

Keittiön ihanana yksityiskohtana on myös käynti parvekkeelle, tässä kuvassa silmä lepää:

Kun katselin näitä kuvia, taustalla soi rauhoittava ranskalaistyylinen musiikki, joka sopi kuviin kuin nenä päähän!

Juuri eilen sanoin miehelle ukkospilviä seurattuamme, että eikö ole ihanaa, kun kohta saa taas aloittaa syysfiilistelyt mm. takan ja kynttilöiden kera. Hän olikin yllättäen sitä mieltä, että ei juurikaan kyseistä ajanjaksoa odota, vaan voisi elää kesäkautta aina… Ehkä te sitten fiilistelette mun kanssa syksyllä..? :D

Viimeisenä kauniina tilana on tämän asunnon kylpyhuone, joka on ihanan valoisa pienen nurkkaikkunan ansiosta:

Olen nykyään hyvin tykästynyt tämänkaltaisiin kylpyammeisiin, tosi kauniita!

Mitäs sanotte tästä; oliko asunto teidän makuunne?

Nyt jatkan vielä hetken hommia, sitten mutka postiin ja takaisin kotiin, jonne muukin perhe on varmasti sillä välin saapunut. Saamme tänään ystäviä kylään ja huominenkin vapaapäivä vierähtää ystävien parissa. Mukava aloitus viikonlopulle!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

  1. MUMMO
    3.8.2017 / 18:26

    MOI aivan ihana asunto ja kivoja ideoita ,asumiseen liittyen , voi muuttaa tuo heti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.