Tapahtumarikas viikonloppu

Aivan ihana ja tapahtumarikas viikonloppu takana! Meillä on tänä kesänä ollut ohjelmassa kauniita juhlia: kesän aloitti kummityttöni ristiäiset ja kesän päätti ihanan ystäväni häät ♥. Hääjuhla oli niin kaunis tapahtuma; välillä oli kyyneleet silmissä liikutuksesta, välillä naurusta. Onnen kyyneleitä kuitenkin kaikki! Hääpaikkana toimi Jukkolanmäen Navetanvintti ja paikalla usein vierailleena tiesin jo etukäteen, että puitteet juhlalle ovat ainakin melkoisen täydelliset. Oli kiva huomata, miten oman näköisekseen hääpari oli kaiken saanut. Kauniita pieniä yksityiskohtia, simppeliä tyylikkyyttä, aitoutta ja luonnonläheisyyttä sekä ennen kaikkea lämminhenkisyyttä – aivan juuri tätä kaikkea on myös kaunis, juuri naimisiin mennyt ystäväiseni ♥.

Häätarjoiluista ja -ohjelmasta saimme nautiskella paikan upouusissa juhlatiloissa navetanvintin alakerrassa pellavaliinojen ja kauniin kattauksen äärellä:

Sitä ennen itse vihkiminen tapahtui Navetanvintillä. Ihanan hämyinen tunnelma valtasi vintin ja vaikka sää oli hyvin kolea ja sateinen, oli tunnelma vintillä lämmin. Tuon viimeisen kuvan otin, kun uunituore aviopari oli juuri astellut saippuakuplasateisen, häävierasjoukon muodostaman kunniakujan ohitse.

Kuten Jukkolanmäen Navetanvintin Facebook-sivuilla tänään julkaistussa hääparin kuvassa luki: Yksi meistä Navetan Naisista sekä itse tilan omistaja saivat onnellisesti toisensa. Lämpimät onnitteluni vielä tätäkin kautta, Niina & Jussi! ♥

Jo nämä häät yksistään saivat aikaan sen, että voisin kuvata viikonloppua sanalla tapahtumarikas, mutta oli meillä eräs toinenkin suuri tapahtuma kalenterissamme! Nimittäin muutimme eilen porukalla mummuni huonekalut hänen uuteen asuntoonsa. Mummu itse muuttaa vasta viikolla, mutta sitä ennen teemme hänen uudesta kodistaan valmiin. Muutto ei varmasti ole henkisesti mikään pikkujuttu, kun on asunut vuosikymmeniä papan kanssa rakentamassaan omakotitalossa, mutta niin tarpeellinen tämä on tällä viikolla 86 vuotta täyttävälle ikäihmiselle! Omakotitalo valtavalla pihalla on ollut jo vuosia aivan liikaa, joten nyt viimeistään tämä rivitaloasuminen on enemmän kuin ajankohtaista. Saamme olla rauhallisin ja onnellisin mielin, kun mummu saa elää aiempaa kevyempää ja stressittömämpää elämää ja toki olisin tämän jo vuosia sitten hänelle suonut, mutta eipä niitä päätöksiä oikein toisen puolestakaan tehdä voi. Nyt mummu odottaa itsekin muuttoa innostunein mielin, joten loppu hyvin, kaikki hyvin ♥.

Comments

  1. Niina
    29.8.2017 / 22:31

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.