Ihan tavallinen arki-ilta

Astianpesukone hurisee, pyykinpesukone linkoaa, jauhelihakeittokattila on vielä keittiön tasolla jäähtymässä ja odottamassa jääkaappiin nostamista. Ihan tavallinen arki-ilta, torstai, täällä meillä! Yritän aina pyykätä ahkerasti arkena, jotta viikonloppuna ei tarvitsisi. Muutkin kotityöt pyrin hoitamaan mahdollisuuksien mukaan alta pois arkipäivisin, jotta viikonloppuna voi vapailla niistäkin. Vaikka tiedän; aina sitä jotain kuitenkin on tehtävänä…

Tällä viikolla iloa ovat tuoneet ystäväiseni viime viikolla tuomat valkoiset ruusut sekä olohuoneen hyllystön yksi nurkkaus, jossa on tämän hetken lempisävyjäni:

Iloa arkeen on tuonut myöskin silloin tällöin sytytetty takkatuli sekä se, että kun illat ovat jo pimeitä, näyttää koti taas valaisimien ansiosta ihan erilaiselta kuin kuukausi sitten! Mukavaa vaihtelua tällainen, itse en ainakaan vuoden ympäri jatkuvaa valoisaa kautta tarvitsisi.

Mitäs teidän alkavaan syksyynne kuuluu? Itse hämmästelin toissailtana sitä, että Emmerdale oli palannut kesätauolta jo edellisellä viikolla enkä tiennyt asiasta mitään! Mukavat rästijaksot ehtineet tässä jo kertymään… Tämä kiireinen onkin sitä mieltä, että jaksoja voisi ainakin jonkin aikaa tulla vain yksi päivässä :).

Nytpäs tämä arki-ilta jatkuu iltapalapöydässä, joten sinne siis! Sen jälkeen onkin iltapesujen aika ja sitten pieni poikamme käy unten maille. Tämä ottaa silloin sohvalta hyvän asennon ja heittää aivot narikkaan jonkin kivan ohjelman parissa! Tunnelmallista elokuun viimeistä iltaa teille ♥.

P.S. Vinkkinä tännekin, että MioSa. designin Instagram-sivuilla käynnistyi juuri eräs kiva arvonta ja MioSa. designin Facebook-sivuilla on puolestaan eräs toisenlainen arvonta käynnissä! Ja teille, jotka ette kumpaankaan kanavaan kuulu, tiedoksi, että tänne bloginkin puolelle on tässä syksyllä arvontaa luvassa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.