Mystisen tunnelmallinen joulumallisto

Ikea kuuluu siihen joukkoon, jonka joulukuvia odotan yleensä aika innokkaasti. Ikean joulumallisto 2017 onkin julkaistu nyt lokakuun alussa ja ehkä olettekin nähneet siitä jo kuvia? Itse kurkkasin kuvia vasta tänään ja sen verran kivoja olivat, että pääsivät tännekin. Paras karkki ensimmäisenä:

Tuo kuva oli niin upean mystisen tunnelmallinen että! Ei mitenkään valtavan jouluinen (ehkä enemmänkin vain talvinen) eikä sellainen, jollaisen joulun omaan kotiini loihtisin, mutta todella kaunis kokonaisuus silti. Rento, luonnonläheinen ja tummanpuhuva. Herättääkö kuva teissä joulumieltä?

Tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy Ikean uutuustuotteitakin kuten ruokapöytä, penkki ikkunan edessä ja tuolit. I-H-A-N-I-A!

Mielestäni Ikean tämän vuoden joulumallisto stailauksineen eroaa aiemmista eniten juuri siinä, että stailaukset ovat tällä kertaa hyvin tummasävyisiä ja niistä puuttuu sellainen blingbling-henkisyys monine valosarjoineen, jota joskus on nähty. Nyt lopputulos on luonnonläheisempi ja karumpi, mutta vain ja ainoastaan kauniilla ja hyvin onnistuneella tavalla!

Kattauksessa valkoisia kynttilöitä ja ripaus havunvihreää:

Luin, että tämän vuoden mallistossa perinteistä joulua edustavat ainoastaan nämä punaiset tonttuset:

En ole koskaan käynyt Ikeassa siten, että olisin nähnyt joulumalliston livenä – en ainakaan muista. Nyt ensimmäistä kertaa huvittaisi lähteä käymään ja hypistelemään mm. noita ihania tyynyjä, joita sohva pursuilee:

Odotan innolla, että pääsen leipomaan pipareita poikani kanssa! Viime vuonna loppuvuosi oli yhtä hullunmyllyä, sillä kun poika oli kotihoidossa, tein kaikki illat töitä ja tuollaiset yhteiset joulufiilistelyhetket jäivät hyvin vähiin. Ja sitten kun sellaiseen olisi ollut enemmän aikaa, sairastuin siihen kamalaan influenssaan… Tänä vuonna on kuitenkin onneksemme toisin ja taidammekin harrastaa joulupuuhasteluita viime vuodenkin edestä ♥. Sanoin pojalle aamulla aamiaispöydässä, että vielä tänään on päiväkotipäivä ja huomenna on jo vapaapäivä ja meidän viikonloppumme alkaa. Hän kysyi innostuneena Onko sitte joulu?! Olen laittanut merkille, että hän odottaa joulua hyvin suurella innolla äitinsä tapaan. Mitenkään en ole yrittänyt hänestä jouluihmistä tehdä :D, mutta toki ne fiilikset ja tavat puhua joulusta vaikuttavat ja tarttuvat lapseenkin.

Avattiinpas tunniste joulu nyt sitten tällekin vuodelle! :) 

(Kuvat lainattu Ikea.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.