Kun ilta vihdoin saapuu…

Huh miten kiireinen päivä tänään on ollut! Pariin otteeseen oli mielessä, että kunhan ilta vihdoin saapuu, niin olen sohvalla asennossa X. Katsoin kelloa puoli kymmeneltä, sitten puoliltapäivin ja yksi silmänräpäys tuosta, niin kello lähestyikin jo puoli kolmea! Oikeasti juoksin pari kertaa täällä kotona tänään, jotta sain tarpeeksi paljon tehtyä :D. Oli viestejä ja sähköposteja sekä blogin että MioSa. designin tiimoilta, tilauksia, uusien tuotteiden suunnittelua, tekoa ja valokuvaamista jne. Itse blogin äärelle en ehtinyt lainkaan, vaikka tarkoitus oli.

Nyt tulin kuitenkin pikaisesti huikkaamaan kuulumiset, että täällä ollaan, vaikka kiirettä pitääkin! Mutta vain ja ainoastaan hyvällä tavalla. Rakastan kaikkia näitä puuhia, joita saan tehdä ja lisäenergiaa tuo lähestyvä joulu ♥. Tänään kuuntelin Michael Bublén joululauluja, sillä niistä vaan saa niin paljon ja hyvää energiaa. Tulee sellainen hirmuisen lämmin olo, jonka varmasti vain toinen jouluihminen ymmärtää. Laitoin samat biisit soimaan myöskin jauhelihakeittoa valmistaessani: mies oli naapuruston pikkupoikien kanssa ulkona, joten sain rauhassa joulumusafiilistellä, heh!

Mutta nyt kun ilta vihdoin saapuu, siirryn olohuoneen puolelle – en olekaan ollut siellä vielä tänään ollenkaan – ja sytyttelen sinnekin kynttilöitä. Lupasin pojalle, että tänään on kylpyilta, joten iltapalan jälkeen sinne siis! Huomenna vietämme M:n kanssa vapaapäivää, joten ei haittaa, vaikka tämä ilta hieman venähtäisikin… Liikaa ei kuitenkaan saa venähtää, sillä odotan sitä illan rauhallista omaa hetkeäni sohvannurkassa ja se on mukava viettää hereillä! Eilen nimittäin uni vei voiton jo kymmeneltä… Jospas tänään jaksaisi valvoa hieman pitempään. Mukavaa ja tunnelmallista syysiltaa teillekin! ♥

Comments

  1. Eija
    12.10.2017 / 20:36

    Kuulostaa tosi mukavalta kotoilulta! Hyvän olon fiilikset leviävät ympäristöönkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.