Vuoden takainen vappumaisema

Aamulla ylös noustuani ehdin hieman harmitella, kun näytti tulevan kovin pilvinen perjantai, mutta harmitus vaihtui aika äkkiä, kun käväisin Facebookissa ja siellä vastaan lävähti kuvamuisto tasan vuoden takaa. 27.4.2017 takapihamme maisema näytti tältä:

Auts! Ei tuotakaan olisi muistanut, jos ei olisi kuviin sitä tallentanut… Meidän lumiset vappumaisemat -postauksessani näkyy lisää kuvia tuosta ihanasta valkoisesta yllätyksestä. Joten kun tuohon viimevuotiseen vertaa, niin ei tämä kevät ja kesä niin myöhässä olekaan vai mitä? :D

Mukavaa viikonloppua! Täällä ajateltiin tämän viikonlopun aikana saada uuteen työtilaani pöytätaso paikoilleen (mies sahaa sen ensin oikeaan mittaansa ja sitten käsittelen sen yhdellä vahalla). Sen jälkeen voisinkin ottaa jokusen kuvan, jotta näette, miltä siellä alkaa näyttämään! Tosin tila on niin pieni, että jopa sen kuvaaminen on hankalaa, mutta yritetään :D. Lisäksi pieniä pihapuuhasteluja luvassa sekä lasiterassin siivousta talven jäljiltä. Kaikenlaista hommaa riittää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.