Neljävuotias esikoisemme

Ei tätä ajankulua meinaa oikein ymmärtää! Tästä työpäivästäni ei meinannut tulla mitään, sillä olen muistellut ja herkistellyt poikamme syntymää, yksivuotissynttäreitä, kaksivuotissynttäreitä ja vuoden takaisia kolmevuotisjuhlia. Miten järkyttävän nopeasti aika rientääkään! Joskus toivon, että saisin vaikka viikon ajaksi tuon esikoiseni vielä vauvaksi ja elää niitä hetkiä vielä kertaalleen hänen kanssaan. Toki luulin tietäväni, mutta tiesinkö tuolloin kuitenkaan lainkaan, miten valloittava pikkumies sylissäni kasvoikaan! ♥

Blogi ei ole viime viikkoina juuri päivittynyt, sillä kymmensormijärjestelmällä kirjoittaminen on suoraan sanottuna yhtä tuskaa. Vasen ranteeni kipuilee ja muljahtelee samoin kuin ensimmäisessä raskaudessani – todennäköisesti rannekanavan oireyhtymä, joka kestää ja kipuilee vauvan syntymään saakka… Niinpä kädelle täytyy antaa lepoa niin paljon kuin mahdollista, sillä vain lepo auttaa vähentämään kipua. Neljä vuotta sitten kirjoitin aiheesta postauksessani Neuvolassa. Käteni näyttää nyt paketissa lähestulkoon samalta kuin tuolloin!

Neljävuotissynttäreitä juhlistimme jo viime viikonloppuna, mutta tänään M pääsi vielä synttäritunnelmaan – kiitos päiväkodin! Oli niin ihana saada kesken työpäivän kuva päivänsankarista päiväkodin juhlahumun keskeltä! ♥

Viikonlopun synttäreistä tulee tässä joku päivä oma postauksensa, nyt täytyy taas antaa käden levätä! Aika huonoon saumaan osui tämä rannekipu; juuri ennen äitienpäiväsesonkia, joka on nyt jo tältä erää ohi ja selvisin, heh! Eräät messut kuitenkin lähestyvät päivä päivältä, mutta niistäkin lisää toisella kertaa. Aurinkoista tiistai-iltaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.