Neutraaleja sävyjä olohuoneessa

Vaaleanpunaisten tulppaanien ja valkoisten neilikoiden kimpustani on jäljellä enää neilikat. Nämä on kyllä ihanan kestäviä kukkia! Ensimmäistä kertaa taisin pitää pelkkiä neilikoita Aalto-maljakossa ja ihan kivasti sopivat kyllä nämäkin tähän aaltoilevaan maljakkoon.

Alkuvuoden valkoisen kaipuuni on vielä voimissaan ja olohuoneessakin on hyvin paljon valkoista tällä hetkellä. Väriläiskät ei ihan vielä suurissa määrin houkuttele, mutta varmastikin jo pian alan kaipaamaan sohvalle puuteriroosan sävyisiä tekstiileitä. Ne on mulle suuria väriläiskiä, heh!

Meillä on olohuoneessa eräs musta sivupöytä, jota olen pitänyt tähän asti lähinnä kukkatasona. Ostin sivupöydän vajaa kaksi vuotta sitten, mutta nyt on jo jonkin aikaa tuntunut siltä, että siinä on ihan liikaa mustaa väriä olohuoneeseemme. Ihastelen aina kaikissa sisustuskuvissa mustia pienhuonekaluja (myöskin vitriinejä), mutta sitten omassa kodissa käy näin, jos niitä rohkenen ostamaan :D. Mun on paras pitäytyä valkoisissa ja vaalean puun sävyisissä huonekaluissa!

Nyt mietin sen mustan sivupöydän kanssa, että löytäisikö se paikkansa jomman kumman pojan huoneesta vai mitä sen kanssa tekisin… Ei viitsi heti laittaa kiertoon, jos sille olisikin hetken päästä jossain toisessa huoneessa tarvetta. Esikoisen valtakunnassakin tulee lähikuukausina olemaan pienet muutokset paikoillaan, jotta eskarilaisen huone on syksyllä valmis! Koulupöytä sinne on jo ostettuna, mutta yksi hyllykkö saa ainakin lähteä kuopuksen huoneeseen. Voisin kirjoitella hänen huoneestaan ihan omassa postauksessaan joku kerta, jos se huone vain joskus olisi kuvauskunnossa… Sinne on ihanaan raitatapettiseinään lätkitty tarroja ja revitty pari niistä irti tapetteineen päivineen jne. Mutta hei voitteko kuvitella, että mun M lähtee syksyllä eskariin!!! Vastahan me täällä yhdessä hänen syntymäänsä odotettiin, muistattekos?! Miten vauvoja otetaan nykyään eskariin??

Tuon By Lassenin pikkupöydän ajattelin siirtää sen mustan tason tilalle ikään kuin sivupöydäksi ja tuon tilalle olen suunnitellut toteuttavani erään pitkäaikaisen haaveeni. Odottelen tuollaisten hieman arvokkaampien (yli 200 euroa) juttujen kohdalla usein jotain alekamppista, koska jostain syystä siitä vain tulee parempi mieli, kun saa hyödynnettyä johonkin hankintaansa jonkinmoisen kampanjan ja säästää useita kymppejä! Käytettynäkin voisin sen hyvin ostaa, kuten ostin aikoinaan tuon By Lassenin Twin-pöydänkin, mutta tätä on erittäin epätodennäköistä löytää käytettynä suht lyhyessä ajassa, joten se siitä.

Mikä sisustushaave Sinulla on päällimmäisenä mielessäsi tällä hetkellä?

Comments

  1. 16.2.2020 / 15:13

    Kivalta näyttää olkkarissa. Itsekin tykkään vähän samoista väreistä. Eilen kuitenkin vaihtelin sohville puuteriroosat tyynynpäälliset, jotenkin alko mustavalkoinen tökkimään.
    Haaveilen uudesta keittiöstä sitten joskus, ei oikestaan muuta sisutushaavetta tällä kertaa.

    Ihanaa sunnuntaita sinne ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.