Nopea & ilmainen sisustusvinkki

Tai ei tämä ehkä suoranaisesti sisustusvinkki ole, mutta ainakin vinkki, jolla saa nopeasti pienellä vaivalla mukavaa vaihtelua kodin tunnelmaan! Nyt kun pimeitä iltoja vielä riittää, on niistä ja kynttilänvalosta vielä mukava nauttia ennen kuukausien valoisaa kautta. Aiemmilta vuosilta tiedän, miten elokuussa jo kuumeisesti odotan pimeitä syysiltoja, joten nyt näistä on vielä otettava ilo irti (vaikka ei syksy olekaan :D).

Tässä eräänä iltana ajattelin sytyttää parit kynttilät ihan uusiin paikkoihin; sellaisiin, joissa en yleensä kynttilöitä polta. Etenkin tästä keittiön seinustalta löytyi kiva uusi paikka kynttilälle:

Uskomatonta mutta totta: koko keittiö näytti yllättävän erilaiselta, kun siellä oli valonlähde uudella paikalla. Todella pieni juttu, mutta iso vaikutus! Vai onko vaikutus riittävän iso, jos mies ei huomaa mitään eroa entiseen..?

Olen saanut tämän String Pocket -hyllyn aikoinaan blogiyhteistyöstä ja vaikka sitä näkyykin tosi usein ja monessa kodissa, on tämä yksi ihan lempparihyllyni edelleen usean vuoden käytön jälkeen. Täytyi ihan kurkata vanhasta postauksestani ja kohta tuleekin viisi vuotta, kun hylly on ollut tuolla paikallaan, kertoi postaus Vihdoin keittiön seinällä.

Tykkään itse asiassa niin paljon, että kaavailen tällaista toista. Siihen olen suunnitellut saarnihyllylevyjä* valkoiseen kehikkoon. Myös kokomusta* on todella upea, mutta meidän kotonamme ne mustat huonekalut ei vaan ole pitkäikäisiä, kuten Neutraaleja sävyjä olohuoneessa -postauksessani mainitsin…
Tällaiselle hyllylle olisi tarvetta sekä esikoisen huoneessa että vessan seinällä. Täytyy vielä mittailla ja miettiä hieman tarkemmin vessan toimintoja ennen kuin uskallan tilata mitään. Vessaan olen kuitenkin kaipaillut jo jonkin aikaa jotain seinähyllyä, johon saisin esille eniten käytetyt sekä samalla kivan näköiset purkit ja purnukat.

Tämä ns. sisustusvinkki koskee myös valaisimia – onko teillä tapana vaihdella esim. pöytä- tai lattiavalaisinten paikkoja? Silläkin tavoin saa yllättävän paljon muutosta kotiin. Itse olen niiden suhteen jotenkin todella kaavoihin kangistunut ja haluan, että tietyt valaisimet pysyvät tietyillä paikoillaan. Lattiavalaisimet ovat täällä jonkin verran seilanneet, joskus pöytävalaisimetkin, mutta joillekin on vain se yksi ainoa oikea paikka ja sillä hyvä. Esim. tuo Mini Block -valaisimeni on ollut vuosia juuri tuossa hyllyllä enkä osaa sitä toisaalle siirtää. Samoin olohuoneen Panthella.

Mutta näistä mietteistä toivottelen teille nyt mukavaa maaliskuun ensimmäisen maanantain iltaa!

*Sisältää mainoslinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.