30 ruusua & 10 tulppaania

Väriterapiaa keskelle viikkoa!

Nämä kukkaset ovat ilahduttaneet tällä viikolla suuresti ♥. Täytin maanantaina vuosia ja saimme synttärivieraita lahjojen ja kukkien kera. Sain 30 ruusua (keltaisia, vaaleanpunaisia ja pinkkejä) sekä 10 valkoista tulppaania. Aika hulppeaa, kun en edes pyöreitä täyttänyt! Eli ei tullut vielä 40 täyteen, vaikka kukkien määrästä voisi niin päätelläkin…

Kirsikanoksat päättivät kukintansa sopivasti viikonloppuna ja heti sain maanantaina tilalle sylillisen uusia kukkia! Sekoitin ruusuja keskenään ja sain kaksi kaksiväristä kimppua:

Viime viikko meni yhdessä silmänräpäyksessä enkä suunnitelmistani huolimatta ehtinyt yhtenäkään iltana tänne raapustelemaan. Postausluonnoksissa olisi vaikka ja mitä aihetta odottelemassa, mutta pikkuhiljaa… Onhan tässä jo hyvä määrä postauksia tälle vuodelle: 18, kun ottaa huomioon, että koko viime vuonna postauksia kertyi vaivaiset 30! Tällainen pari postausta viikossa tuntuu olevan minulle tällä hetkellä hyvä tahti ja huomaan, että nykyään se on blogeissa aika yleinenkin määrä. Oi niitä aikoja, kun tuli kirjoitettua joka päivä…

Aulasta on tulossa lupaamaani postausta ja lapsista on toivottu juttua – oliko lapsiin liittyen jotain erityistä aihetta mielessä?

Kävimme tänään pitkästä aikaa perhekerhossa, kun esikoisellakin oli päiväkodista vapaapäivä. Hän heräsi niin aikaisin aamulla, että kävi lepohetkelle samaan aikaan kuin kuopus meni päikkäreille. Ihmeen vähillä vastalauseilla hyväksyi lepohetken, taisi väsy tuntua hänelläkin ♥.

Mukavaa keskiviikkoa!

Comments

 1. Sarimaarit
  12.3.2020 / 11:50

  Kyllä on kauniita ruusuja, piristävät sekä mieltä että sisustusta. Valkoiset maljakot ovat minullekin ihan must, niitä löytyykin iso määrä ja taitaa varasto kasvaa. Sinulla on ihanan raikas sisustus kodissasi, olen itsekin juuri valkoisen suuri ystävä ☺️

  • 12.3.2020 / 12:57

   Eivätkö olekin! :)
   Minun heikkous on pikkumaljakot, niitä löytyy vino pino – suurin osa kirppislöytöjä. Niitä on ihana vaihdella kotona. Toki täytyy olla jokunen isokin maljakko kaapissa. Valkoiset on sellaisia ikisuosikkeja vuodesta toiseen, mutta on kiva, kun joukossa on jokunen erilainenkin.
   Kiitos paljon kivasta kommentistasi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.