DESIGN POP UP Kokkolassa

Mukavan syksyistä torstaiaamupäivää!

Täällä on työpäivä aluillaan. Päivä alkoi mukavasti lasten kanssa aamutoimia touhuten – kuten joka aamu. Aamutoimien jälkeen esikoinen pyöräili kouluun ja hetken päästä lähdimme myös kuopuksen kanssa kohti päiväkotia. Toinen oli niin innoissaan, sillä tänään oli luvassa retkipäivä! Osa päiväkotikavereista oli jo ulkona odottelemassa, suurin osa vasta pukemassa. Kavereilla taisi olla niinkin hätkähdyttävä vaikutus, että äitiä ei kuulemma tarvinnut halata ollenkaan! Apua! Esikoisen kanssa tämä tuli eteen 5-vuotiaana, nyt kuopuksen kanssa jo 3-vuotiaana! Nyt en tiedä miten sujuu työpäivä, koska sillä halauksen voimallahan sitä yleensä pärjätään :D.

Pariin sähköpostiin ehdin tuossa vastata, kunnes tuli mieleeni vinkata täälläkin DESIGN POP UP:sta, joka pidetään huomenna perjantaina klo 16-21 Chydeniassa! Tarkemmin ottaen paikkana on entisen Pukumiehen liiketila, joten sinne mahtuu kivan väljästi kaikki kahdeksan omaa POP UP -pistettään pitävää yritystä. Myös MioSa. design löytyy paikan päältä – kahden vuoden tauon jälkeen jotain muutakin kuin vain verkkokauppaa! Ajattelin ottaa mukaani ainakin erilaisia avainnauhoja, avaimenperiä, kaulakoruja, rannekoruja, magneetteja, postikortteja sekä uutuutena jälleenmyymiäni hiusasusteita (hiusdonitseja ja rusettipinnejä) sekä polymeerimassakorviksia!

Mutta koska tekemistä on yhdelle käsiparille yllin kyllin, ryhdynkin tästä nyt taas tuumasta toimeen! Toivottavasti ainakin te tällä seudulla asustelevat pääsette huomenna paikan päälle – lämpimästi tervetuloa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.