Kesäkelit jatkuu!

Oi että, mun toive muutamasta lämpimästä loppukesän päivästä kuultiin! Täällä meilläpäin on ollut sateista ja sen vuoksi hyvin syksyisen tuntuista heinäkuun loppupuolelta lähtien, joten nyt täytyy ottaa ilo irti näistä lämpimistä päivistä. En meinannut eilen maanantaiaamuna uskoa silmiäni, kun vilkaisin keittiössä lämpömittaria… Päivällä lämpölukemat ylittivät virallisen hellerajankin, sama tänään. Tänään ehkä pakko päästä uimaan, sillä nyt viedään todellakin niitä viimeisiä uintipäiviä. Taitaa kyllä merivesi olla melkoisen raikasta, mutta niinpä tuo on ollut oikeastaan läpi kesän. Toivottavasti myös tämä toiveeni kuullaan: toivon, että koko elo- ja syyskuu olisivat lämpimiä ja vähäsateisia; syksystä tulee muuten aivan liian pitkä!
Muistan, että syksy 2020 oli tosi lämmin. Jopa lokakuussa oltiin ulkona t-paitasillaan päiväkotipäivän ja eskaripäivän jälkeen! Ei yhtään haittaisi, jos nyt kävisi samoin.

15-vuotiaan kissaneidin aurinkotuolikin (oikeasti toki pojille ostettu) on kannettu paraatipaikalle; tähän paistaa heti aamuaurinko, joten mikäs tässä nauttiessa! Tavoilleen uskollisena; samalla tutulla ilmeellä kesät talvet:

Nautitaan nyt vielä kesästä! ♥

Comments

  1. Heidi
    14.9.2022 / 20:25

    En kestä, tuo Sissyn kuva:D

  2. 14.9.2022 / 20:26

    En kestä, tuo Sissyn kuva:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.