Moikka moiii!

Sata (no okei tuhat) kertaa se on ollut mielessä. Haluaisin päivittää blogia, rikkoa kuukausien hilljaiselon… Ei ole löytynyt sopivaa rakoa ja silloin, kun on löytynyt, en ole keksinyt, mitä kirjoittaisin. Joten nyt on vain pakko tehdä tällainen ”hiljaisuudenrikkomispostaus”, jotta ei olisi niin suuri kynnys palata…
Yhtenä työpäivänäni seurailin Google Analyticsin kautta blogini vierailijoita ja oli todella hauskaa ja hassuakin huomata, kuinka paljon täällä edelleen on koko ajan ihmisiä langoilla. Googlen kautta löytää lukemaan vaikka ja mitä! Itseänikin välillä mietityttää, että mitähän kaikkea tänne onkaan reilun vuosikymmenen aikana tullut jaettua, omia vanhoja postauksiani kun en ole oikein koskaan lukenut.

Niin pitkä tauko tässä ollut, pisin todellakin ikinä!, että en meinaa löytää täältä edes kohtaa, josta lisään kuvan postaukseen :D. Kääks! En ole itsekään lukenut blogeja kuukausiin ja nyt, kun kävin muutamassa kurkkaamassa, huomasin, ettei niitäkään oltu päivitetty useisiin kuukausiin. Helposti puoli vuottakin hiljaiseloa tai sitten postaus/kuukausi tahdilla kirjoitellaan. Siihen varmasti minäkin pystyisin, mutta mitähän mieltä lukijat ovat nykyään sellaisesta… Millähän tavalla nykyään blogeja luetaankaan, kuinka tiiviisti jne.?

Kaipaan jotenkin ihan hirveästi sitä blogimaailmaa, joka oli valloillaan esim. esikoiseni odotusaikana! Blogeja oli paljon, ne päivittyivät tiheästi (omanikin joka päivä) ja lukijat jättivät aktiivisesti kommentteja. Sitten tuli monia muitakin some-kanavia ja lukijat luonnollisesti jakaantuivat, samoin someen käytettävä aika. Sellaista matalan kynnyksen bloggaamista kaipaan, rentoa, kotikutoista meininkiä! Ehkä siinä ne pääpointit juurikin. Sisustuslehdet ovat asia erikseen eli kaipaan enemmän sitä, joka nimenomaan erottaa blogit sisustuslehdistä. Niitä perinteisiä blogipiirteitä. Jos saatte kiinni siitä, mitä tarkoitan? Enkä missään nimessä tarkoita tätä mitenkään kenenkään blogia mollaten tai väheksyen, en ollenkaan! Suomessahan on aivan huikeita blogeja nykyäänkin.

Mutta näistä lauantai-illan mietteistä lapsille iltapalaa valmistamaan ja sitten saunan lämpöön! Ajattelin seuraavaksi kirjoitella hieman meidän kuluneesta kesästä; missä ollaan käyty ja mitä ollaan tehty. Kivaa lauantai-iltaa!

Comments

 1. Niina ja 4 kisua
  14.8.2022 / 06:53

  Moikka moooi Täällä sitä ollaan kaikesta somesta huolimatta. Itsellä ollut niin työntäyteinen vuosi (ei kesälomaa tänä vuonna), joten somessa hengailu on jäänyt aikas vähiin. Kissoille yrittänyt antaa kaiken mahdollisen huomion ja vapaa- ajan, huomaavat että olen ollut paaaaaaljon töissä Kiva on seurata teidän juttuja instassakin
  Mukavaa loppu kesää☀️ (kuulosta karseelta, loppu kesä)

  • 14.8.2022 / 09:54

   Ihanaa, että olet täällä edelleen, kaikkien näiden vuosien jälkeen! :D ♥
   Ja totta, tämä kesä tuntui menevän ohi kyllä tosi nopeasti! Jäi jotenkin ihan kesken, koska täällä meilläpäin alkoi syksyiset sadekelit jo heinäkuun lopussa… Ei ole montaa kertaa sen jälkeen aurinkoa näkynyt. Koko ajan odotan, että tulisi vielä jokin lämmin pätkä, ihan lyhyt edes… :)

 2. Niina ja 4 kisua
  14.8.2022 / 17:57

  Moikka moooi Täällä sitä ollaan kaikesta somesta huolimatta. Itsellä ollut niin työntäyteinen vuosi (ei kesälomaa tänä vuonna), joten somessa hengailu on jäänyt aikas vähiin. Kissoille yrittänyt antaa kaiken mahdollisen huomion ja vapaa- ajan, huomaavat että olen ollut paaaaaaljon töissä Kiva on seurata teidän juttuja instassakin
  Mukavaa loppu kesää☀️ (kuulosta karseelta, loppu kesä)

 3. 18.8.2022 / 12:24

  Sama haikeus menneiden blogivuosien suhteen täälläkin. Onneksi pientä liikehdintää näiden hitaampien sisältöjen pariin tuntuu olevan, vaikka olen melko varma, ettei viime vuosikymmenen blogiaikoihin ole sellaisenaan paluuta. Ehkä bloggaaminen jotenkin keksii itsensä uudelleen, vähän niin kuin Madonna, heh. Omaa blogiani olen pitänyt hengissä, vaikka aina välillä saatan tipahtaa pitkäksikin aikaa pois linjoilta. Ihanaa, kun päivitit, lukisin mielelläni lisää kuulumisia! Ja just niitä matalan kynnyksen postauksia.

  • 18.8.2022 / 13:45

   Voi ihana kuulla sinustakin täällä blogimaailman puolella, kiitos kommentistasi!
   Ja olipa mukava huomata, että olet päivitellyt blogiasi, täällä innokas seuraaja! :)
   Juuri tuolla samalla tavalla olen itsekin pitänyt blogia hengissä, vaikka välillä se jää pitemmäksikin aikaa taka-alalle. Ei malta luopuakaan, koska kirjoittaminen on niin mukavaa aina välillä. Hieman päiväkirjamaistahan tämä on, vaikka aika karsitumpaa sisältöä kuin mitä perinteiseen päiväkirjaan päätyisi :D
   Tuo on varmasti totta, että tässä blogimaailma ikään kuin muokkautuu pikkuhiljaa taas uudenlaiseksi. Aika näyttää, millaiseksi se lopulta tästä muotoutuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.