Designrieha-viikonloppu

Oletkohan jo törmännyt tähän Designrieha-mainokseen jossain somessa? :)

Lähdettiin kahdeksan kotimaisen yrittäjän voimin järjestämään kivaa, yhteistä verkkotapahtumaa ja tästä syntyi Designrieha! Ajankohdaksi valikoitui tämä marraskuun ensimmäinen viikonloppu 4.-6.11.2022. Olemme todella innoissamme tästä – toivottavasti asiakkaatkin ovat viihtyneet ja tulevat viihtymään tapahtuman parissa!

Mistäs sitten onkaan kyse? Jokainen verkkokauppa on miettinyt omaa Designrieha-toteutustaan ja luvassa on mm. tarjouksia, tuoteuutuuksia, yllätyksiä pitkin viikonloppua sekä lahjakorttijahtia! Tapahtuma starttasi eilen perjantaina klo 18 ja joka päivälle on luvassa muutamia lahjakorttijahteja… Tarkoittaa siis sitä, että Designriehassa mukana olevien yritysten lahjakortteja on piiloteltu toisiin verkkokauppoihin! Näistä saattaa tulla vihjeitä some-kanavissamme, joten kannattaa seurailla!

Meillä on mahtava porukka tässä mukana ja olen saanut tutustua minulle ihan uusiin yrittäjiin/yrityksiin. Kuinka mahtavia naisyrittäjiä meidän maastamme löytyykään ja ihanan erilaista osaamista! Meillä oli eilen niin hauska ilta, kun starttasimme tapahtuman ja lahjakorttijahti seurasi toistaan! Ei meinannut malttaa poistua koneen ja kännykän äärestä ollenkaan :D. On kyllä onni olla osa tällaisia yrittäjäryhmiä ja saada heistä samalla työkavereita, sillä muutenhan niitä ei yksityisyrittäjällä juuri olisi!

Meillä on aivan ihana naisyrittäjäryhmä myös paikallisesti täällä Kokkolassa, pidetään tiiviisti yhteyttä, saadaan toisiltamme vinkkejä ja vertaistukea, järkkäillään treffejä, tapaamisia, pop-uppeja sekä muita tapahtumia aina kun siltä tuntuu! ♥ Yksinyrittäjä saattaa siis työskennellä yksin, mutta yksinäinen ei kyllä tarvitse olla! Eilenkin juuri ennen Designrieha-starttia meillä oli mahtava yhteishenki Designrieha-ryhmässämme ja siellä fiilistä nostattamaan linkitettiin tämä Katy Perryn Firework-biisi!

Yhteistyössä on voimaa! ♥

Näistä mietteistä toivottelen teille rauhallista pyhäinpäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.