Mujin säilytyskokonaisuuteni

 

Viime viikolla oli puhetta näistä Tukholman Åhlensilta hankkimistani Mujin-laatikostoista; lisäkuville oli kiinnostusta, joten tässäpäs näitä:

049

Tässä kaksikerroksinen pieni laatikosto, josta olen ehkä kaikkein eniten mielissäni. Sain lokeroihin mahtumaan kivan määrän sormuksiani sekä pienimpiä korviksiani. Niin mukava valita, mitkä korvikset/sormukset tänään laittaisin, kun lähes kaikki vaihtoehdot näkee samanaikaisesti! Käytäntö onkin jo osoittanut, että olen näiden ansiosta käyttänyt korujani viimeisen viikon ajan normaalia monipuolisemmin.
Alakerroksen saa vedettyä kokonaan ulos, yläosan suojana on puolestaan kansi:

053

Ostin myöskin tällaisen yksikerroksisen lokerikon, josta löytyy lokeroita kahta eri kokoa:

040

Täälläkin säilytettävät korut pysyvät pölyttöminä, sillä sisäosa liukuu suojaavan kansiosan/kotelon sisään:

045

Tämän kokonaisuuden sisäseinät ovat liikuteltavissa:

055

Tätä seuraavaa laatikostoa pohdin pitkään: ottaisinko kolme- vai viisikerroksisen. Jostain syystä kysyin tähän mieheltä vinkkiä :D ja hän oli kolmekerroksisen kannalla. (Heittäkääs muuten villi veikkaus, oliko seuralaiseni, a.k.a. HD-mies, innostuneen näköinen, kun tuolla Mujin osastolla pyörimme…) Kaulakoruja tähän asetellessani huomasin heti, että olisi pitänyt sittenkin ostaa se viisikerroksinen… Mitä tästä opimme..? ;)

065

Vain yhteen vetolaatikkoon ostin tuollaisen ihanan pehmoisen sisäosan; ajattelin että saan siihen kätevästi kaikki pienimmät kaulakoruni ja kyllä, hyvin toimii!

067

Tämän kolme lokeroa sisältävän osan ostin tietämättä, mitä tarkalleen ottaen tulisin siinä säilyttämään. Vessan laatikkoon se upposi kuitenkin omalle paikalleen kuin nenä päähän: sisällään mm. huulikiiltoja ja -punia. Monet putelit sinne mahtuikin (kuvassa vain pieni osa)!

069

Viidentenä osana ostin tämän 12 lokeroa sisältävän laatikoston, jossa ei ole kantta. Siihen päätyi mm. kynsilakkoja sekä pari isompaa korua pussukoissaan.

077

Näitä kaikkia voi helposti pinota myös päällekkäin, sillä niissä on pohjissa pienet, kirkkaat ja huomaamattomat kumitassut: ei tule naarmuja eivätkä liu’u pois paikoiltaan! Kaikki osat ovat myös tosi jämäkkää tekoa, ei mitään rimpulalaatikoita, vaan varmasti kestäviä. Suosittelen näitä kyllä lämpimästi!

Comments

  1. Rags
    16.7.2013 / 10:05

    On teilla ollut kantamista noissa, mutta kylla varmaan kannatti! :-) Tosi kivat sailytysjarjestelmat, kiva kun kaiken nakee hyvin etsimatta ja penkomatta laatikoita.

    • 16.7.2013 / 11:47

      kantamista oli juu :D. nuo kun ovat sen verran tukevaa tekoa, että painavat kyllä jonkun verran… onneksi oli mies mukana :P

  2. HannaKoo
    16.7.2013 / 10:37

    Tykkään, tykkään! :) Saako muuten udella hintahaarukkaa? Melkein tekisi mieli Tukholman matka varata ihan vaan noiden takia ;D

    • 16.7.2013 / 11:51

      hinnat vaihteli osien kokojen mukaan, nuo mun hankinnat tuli maksaan yli 100 euroa.
      hetkinen, siis törmättiinkö me sun kans Oulussa viime viikonloppuna?? :D harmitti ku puhuin puhelimessa, olin jo jonku aikaa jonottanu yhteen liikkeeseen ja sit vihdoin vastasivat ni en viittiny lopettaa. harmi ettei ehditty jutella!

      • HannaKoo
        16.7.2013 / 13:24

        Juu kyllä vain, pieni on maailma :D Mulla oli myös siinä kiire hierojalle, niin kovaa kyytiä olin jo autolle matkalla. Piti matkalla nopeasti kodin1 tarjonta käydä pikaiseen tarkistamassa :)

  3. 16.7.2013 / 11:01

    Oi nuo olis just sopivia koruille, ostaisin itsekin heti jos tulis jossain vastaan. Ja tuo hinta minuakin hieman kiinnostais jos vain haluat sen kertoa, jos vaikka noin suunnille hinta :)
    Luinko oikein että olit aiemmin jostain verkkokaupasta niitä katsonut? Mikähän se mahtaa olla?

    • 16.7.2013 / 11:53

      yli 100 euroa maksoi noi mun hankinnat. hinnat vaihteli osien kokojen mukaan. Mujin verkkokaupasta olen niitä katsellut (sivut ei nyt toimi joten en voi linkittää), mutta googlettamalla löytyy. postarit oli mun mielestä vaan sen verran kovat (useita kymppejä) et ajattelin odottaa seuraavaa reissua, josta ne saisin hankittua.

      • 17.7.2013 / 21:43

        Itse laatikot eivät kalliilta tunnu kun sinulla niitä tuossa kyllä jonkun verra oli, mutta tosiaan googletin niin jossain blogissa mainittiin et postikulut olis ollut 40e. Ihan mielettömät, kimppatilauksella kannattais.

        • 18.7.2013 / 09:50

          mä katsoin viime syksynä et postarit ois ollu 60 euroa! olin siinä sitten vaan et joo, ei kiitos tällä kertaa :).

  4. Nimetön
    16.7.2013 / 11:46

    En juuri koskaan kommentoi, mutta käyn lukemassa täällä todella usein. Blogisi on tosi mukava, kissat aivan ihastuttavia ja kotisi kaunis ja viihtyisä! Mukavaa kesää!

    • 16.7.2013 / 11:55

      voi minkä ihanan ilopilleriviestin mulle jätit, lämmin kiitos sinulle! ja mukavaa kesää myöskin :)

  5. Misty
    16.7.2013 / 16:02

    Olen niin vailla vastaavia säilytyslaatikoita. Kiva postaus -taas kerran! Minkä maan Mujin nettikaupasta olit ensin tilaamassa ja oletko havainnut niissä jotain eroja?

    • 16.7.2013 / 21:51

      voi mukava kuulla että tykkäsit! hmm… mielestäni kyseessä on ihan Mujin oma verkkokauppa: muji.eu -osoitteella… se ei jostain syystä koneellani nyt aukea, en tiedä miksi. sieltä olen kuitenkin aiemmin katsellut ja toimituskulujen hinnatkin löytänyt. (eri maihin eri hinnat ja vähän paketin koosta riippuen, vai olikohan siinä jokin tilauksen loppusumman mukainen hinnoittelu…)
      kimppatilaus on varmasti hyvä vaihtoehto, jos ei yksinään halua postareita maksaa :)

  6. 16.7.2013 / 17:05

    Mulle on kertynyt vuosien saatossa noita Mujin erilaisia lokerikkoja kylppärinkaapit ja vaatehuoneen hyllyt pullolleen. Nälkä vähän kasvanut syödessä ;) Ne on loistavia! Nyt muuton yhteydessä sipaisin muka järkevästi nuo korulaatikot ja lokerikot kirkkaalla teipillä ympäri… Olihan se siinä siirrossa järkevä ratkaisu, mutta kun nykäisin teipit irti, liimapinta jäi ’kauniisti’ kiinni! :( Itku meinasi päästä kun tajusin että millään vesi/pesuaineliottelulla ei lähde. Kynsilakanpoistoaine tehosi onneksi eikä muovin kirkkauskaan kärsinyt, mutta oli kovin tahmaista touhua. Muistan seuraavan muuton yhteydessä :)

    • 16.7.2013 / 22:02

      ymmärrän hyvin, että näiden kanssa nälkä kasvaa syödessä :).
      auts, olipa hyvä että kerroit niin en tee samaa virhettä! täytyykin käyttää jotain narua tai kääriä ensin paperiin, jos tarvetta niitä pakkailla.

  7. 16.7.2013 / 18:40

    Onpa siistin näköiset säilyttimet! Itsekin olen samaisia Mujin lokeroita Tukholmassa hypistellyt, mutta jäivät silloin hyllyyn. Ehkä pitää kuitenkin seuraavalla matkalla napata mukaan. :)

    Muuten, aivan upea kynsilakan sävy sinulla! Saako kysyä mikä lakka kyseessä? :)

  8. 16.7.2013 / 21:32

    Hyvännäköiset laatikot. Saanko kysyä missä pidät näitä laatikostoja?

  9. 17.7.2013 / 21:18

    Näyttääpä aivan ihanalta säilytysjärjestelmältä, just sellainen mitä olen visioinut! Täytyy poiketa Åhlensilla ensi Tukholman-visiitillä :)

  10. Rita
    18.7.2013 / 08:40

    Nää Mujin lokerikot on kyllä käteviä! Itse raahasin niitä muutaman viime viikolla Frankfurtista. Olisin tuonut enemmänkin, mutta painorajat alkoi jo tulla vastaan. Katselitko muuten Mujin vaatepuolta yhtään? Niitäkin tarttui mulla muutamia mukaan.
    Munkaan koneella ei aukea muji.com sivu, miksihän?

    • 18.7.2013 / 09:53

      miten mä muistelen ettei Åhlensilla ollut Mujin vaatepuolta? :O tai sitten mä olin niin onnessani noista laatikoista, kun niitä vihdoin itselleni sain, etten nähnyt mitään muuta ja astelinkin aika suoraa päätä kassalle (mies mukana eikä näyttänyt järin innostuneelta, sen verran meni aikaa näidenkin osien valikoimiseen :D).
      en kyllä tiedä mikä noissa nettisivuissa nyt mättää, höh!

      • Rita
        20.7.2013 / 17:17

        Ei aukee edelleenkään :( Tuo muji.com näköjään veikin muuten vain firman sivuille, muttei sinne nettikauppaan. Googlettanut olenkin sen aiemmin nimellä.
        Nyt harmittaa, etten enempää hankkinut noita, kuin vain ton kaksikerroksisen ja yksi lokerikkoisen, jossa valmiina nuo liikuteltavat osat. Olisihan ne voinut laittaa vaikka kaverin matkalaukkuun :D No, nyt jäi seuraavaan kertaan sitten taas hankittavaa. Ostin muuten kokeeksi 3 kpl paketin niitä valkoisia hengareita ja vaikuttavat tosi hyviltä. Sitten, kun nettikauppasivut toimii, vilkaise ihmeessä niitä vaatteita. Ovat kauniin yksinkertaisia ja hyvistä materiaaleista :)
        P.s. täällä minun kaksi kissaneitiä lähettää terveisiä sinun kaksikollesi :))

        • 20.7.2013 / 22:18

          muistaakseni muji.eu on se verkkokaupan sivu. kiitti vaatevinkistä, täytyy ehdottomasti tutkailla! :)
          ja voi kiitokset kissaterkuista, täältäkin lauantai-illan terkkuja :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.