Kerron sulle salaisuuden…

 

Reilun kolmen blogivuoden aikana olen ehtinyt saamaan monenlaisia kommentteja, kurkistin lukumääränkin ja niitä näyttää olevan reilusti yli 30 000 kappaletta. Arvostan kommenttejanne todella korkealle ja ne ovatkin suuressa motivointiroolissa tässä koko bloggaamisessa. Näiden vuosien aikana muutama kommentti on syöpynyt niin syvälle mieleeni, etten unohda niitä koskaan. Yksi tällainen kommentti on Hansulin minulle vuonna 2011 jättämä. En tiedä, onko Hansuli enää siellä taustalla, mutta jotenkin tämä kommentti oli niin hyväntahtoinen ja sydämellinen, että se teki minuun vaikutuksen ja jäi mieleeni näinkin pitkäksi aikaa. Kommentti kuului näin:

Tunnut suhtautuvan noihin ihaniin kissakavereihisi aika äidillisesti, joten toivottavasti saat ehkä (jos siis haluatte) jonain päivänä myös ihmislapsia :).

 

f25d00815e0af58f899d9fb1ecde6-orig-crop

Kuten ehkä tiedättekin, olen vahvasti tunneihminen ja tunneihmisen on joskus vaikea pitää jotain asiaa vain omana salaisuutenaan. Jos asia on iloinen, tekisi mieli hihkua ja hyppiä ja pomppia ja ilosta itkien kertoa se mahdollisimman monelle. Jos asia on surullinen, senkin haluaa kertoa ja jakaa, mutta eri tunteiden sävyttämänä. Mulla on ollut tästä sellainen hassu ajatus, että mitä useampi asiasta tietää, sitä varmemmin jotain menee pieleen… Mutta eihän se asia noin ole ja jos jotain ikävää sattuu, ei se ole meidän käsissämme. Niinpä ajattelin, että nyt tänä myrskyisenä sunnuntaina on sopiva hetki jakaa tämä asia teidän kanssanne (ennen kuin lipsautan sen jossain postauksessa, huh että on ollut haastavia viikkoja! :D).

Muita samassa tilanteessa olevia, kenties jopa samassa vaiheessa odotusta?

Onnellisina ja kiitollisina me kaksi sekä aavistuksen kauhistuneet kissat :).

 

Comments

  1. 13.10.2013 / 14:54

    Isosti onnea teidän perheelle. <3

  2. 13.10.2013 / 14:55

    No todellakin tässä on ääettömän hyvä syy pikaiselle paranemiselle. ;) Onnea hurjasti ja iso halaus! <3

  3. 13.10.2013 / 14:57

    Wau! Onnea hirmuisesti! Ja jaksamista odotusaikaan. =)
    terveisin loppusuoralla menijä

  4. tiitu
    13.10.2013 / 14:59

    aivan ihana kuulla!!on kiva yllätys,mukava seurata miten pienokaisen tulo näkyy kotinne sisustuksessa.;) toivottavasti pian saat jalkasi kuntoon,harmittava sattuma,kun niin kävi.mutta vaikutat silti niin positiiviselta ja iloselta,vaikka varmasti pännii pyörätuolit ym.:) hyvää vointia ja aurinkoisia päiviä!tiitu

    • 13.10.2013 / 17:57

      Ihana viesti, kiitos tiitu! <3
      Positiivisella mielellä on suuri vaikutus ja sillä pääsee pitkälle, tämä on vanhemmiltani opittua :).
      Odotan itsekin mielenkiinnolla, miten meidän koti vauvelin myötä muuttuu :D.

  5. Minna
    13.10.2013 / 15:11

    Voi miten ihana uutinen. Oikein ihanaa odotusaikaa ja hyvää vointia. Olen seuraillut blogiasi jo vuosia ja paljon saanut sinulta inspiraatiota sekä aina kysyttäessä henk.koht. neuvoja sähköpostin välityksellä :) Lastenhuoneet meillekin ajakohtainen aihe ja odotan jo innolla, että pääsen,kurkistamaan teidän tulevaan sellaiseen :) Ja näin myös inspiroitumaan ja saamaan uusia ideoita.

    • 13.10.2013 / 18:01

      Lämmin kiitos sinulle Minna! <3
      Mulla on jotenkin ihan pallo hukassa vauvanhuoneen suhteen, en ole paljoakaan asiaa vielä ajatellut... Oon aina ajatellu, et haluan sellaisen ja tällaisen vauvanhuoneen, mutta nyt kun asia on ajankohtainen, olen ihan huuli pyöreänä täällä :D. No ainakin vauvan tuleva huone on päätetty, siis se, että mikä huoneista tulee vauvan valtakuntaa olemaan. Hyvä alku kai se tuokin :P.

  6. 13.10.2013 / 15:17

    Ihanaa, paljon onnea odotukselle! Vaikka itsekin olin joskus sitä mieltä, että meillä ei koskaan kuulla pikkutöppösten töpöttelyä, niin täytyy kyllä näin kohta 2 vuotiaan äitinä todeta,että oma pikku kikkarapää on parasta, mitä tälle elämälle olen saanut aikaan. :)

    • 13.10.2013 / 18:05

      Voi sinä Sandy! Löysin kuule jokunen viikko sitten raskausblogisi (muita vastaavia en ole lukenut, vain sitä sinun) ja melkein ääneen hihkaisin, kun huomasin, että kirjoittajahan olet Sinä! Kivasti ja hauskasti kirjoitettu, niin paljon samoja fiiliksiä täällä. Teki mieli heti silloin kirjoitella, että kiitos kivasta blogistasi, jota olen tarkkaan lukenut <3. Toivottavasti tämä viestini tavoittaa sinut nyt :). Kiitos myös onnitteluistasi!

  7. Johanna
    13.10.2013 / 15:28

    Moikka!

    Olen seuraillut blogiasi jo kauan aikaa, ja nyt ensimmäistä kertaa oli pakko tulla kommentoimaan sillä tämä on jo hiukan ihmeellistä mitä minulle tapahtui.. näin nimittäin toissa yönä UNTA että teille on tulossa perheenlisäystä ja kun nyt tulin tänään lukemaan blogiasi tuon unen jälkeen, se onkin totta! :D Paljon onnea iloisesta uutisesta! Pidän blogistasi erittäin paljon :)

    Hyvää syksyn jatkoa ja mukavaa odotusta!

    -Johanna

    • 13.10.2013 / 18:07

      Voi mahdoton mikä uni! :D Oli varmasti hassu fiilis oivaltaa, että se olikin totta!
      Kiitos ilahduttavasta viestistäsi ja onnitteluistasi Johanna! :)

  8. 13.10.2013 / 15:36

    Onnittelut! =) Täällä ollaan melkein samoissa menossa, laskettu joskus toukokuun alussa (ei olla vielä käyty ultrassa) Mulla kaverit ja lähimmät tietää mut en ole vielä esim facesssa huudellut enkä vielä blogissakaan. Mulle tämä on jo toinen niin ei niin kauhee hinku olekkaan kuulutella =D

    • 13.10.2013 / 18:09

      Kiitos! :) Paljon onnea odotukseen sinnekin! Aika lähellä sitten meidän lasketut ajat. Mekin ihan vasta ollaan tästä perheillemme ja ystävillemme kerrottu :).

  9. 13.10.2013 / 15:39

    Oi kuinka ihanaa!! Onnellista odotusta.

  10. Tove
    13.10.2013 / 16:28

    Voi, oikein paljon onnea! Ihanampaa odotusta ei voi olla :)

  11. Sara
    13.10.2013 / 17:32

    Oi, kuinka mahtavaa! Tuntuu vähän hassulta iloita vieraan ihmisen raskausuutisesta, mutta mukavalta tuntuu puolestanne. :-) Äläkä huoli, en itsekään aikanaan osannut olla kertomatta: lähin suku ja pari ystävää sai molemmilla kerroilla kuulla heti kahden viivan ilmestyttyä testiin. :-)

    Oikein onnellista ja ihanaa odotusaikaa teille!

    • 13.10.2013 / 18:14

      Kiitos Sara! :)
      Me pidettiin itse asiassa aika kauan asia salassa… Moni onkin sanonut, et miten ihmeessä oon malttanut olla kertomatta :D. Ja joku kommentoi, että apua huhtikuuhan on ihan pian :D.

      • Sara
        14.10.2013 / 12:15

        Huhtikuu on tosiaan ihan pian. Minäkin muuten olen aavistellut tätä uutista jo jonkin aikaa. Älä kysy, mistä tämä ennakkoaavistus johtui, mutta jostain syystä sellainen minulla oli – ja niin taisi olla muutamalla muullakin. :-)

  12. 13.10.2013 / 17:46

    Oi, ihanata!! Onnea kovasti odotukseen. Mullakin oli LA huhtikuun lopussa, mutta doubletrouble päättikin tulla jo maaliskuussa silloin yhdeksän vuotta sitten. =)

    Rauhaisaa olemista, jotta kintut pääsevät paranemaan kunnolla!

  13. Lottta
    13.10.2013 / 18:31

    Oi ihanaa, onnea hurjasti! Blogiasi pitkään seuranneena toivon, että kerrot jatkossa myös raskausajastasi ja myöhemmin vauvasta. En tiedä yhtään mihin suuntaan haluat blogiasi viedä, mutta itse tykkäisin myös raskauteen liittyvistä jutuista. Pienet vaatteet on niin suloisia ja vauvat vielä ihanampia:) Ihanaa odotusta sinulle!

    • 13.10.2013 / 18:38

      Kiitos sinulle! Toiveesi tulee toteutumaan :). Blogini aihepiirit kulkevat käsi kädessä elämäni ja elämänvaiheideni kanssa, joten itsestäni tuntuisi suorastaan omituiselta, jos raskaus ja vauva ei olisi osa tätä. Mutta ei tarvitse säikähtää, kokonaan vauvablogi tästä ei ole muodostumassa, vauva vaan toivottavasti luonnollisesti sulautuu osaksi tätä <3.
      Voi ja arvaa, en malta odottaa, että jalkani paranee ja pääsen kaupoille hypistelemään niitä toinen toistaan suloisempia minivaatteita!

  14. Elli
    13.10.2013 / 18:38

    Paljon onnea!

    Meille odotetaan kolmatta tammikuulle, joten mukava lukea vauvajuttuja :)

    Ei muuten olla vielä kerrottu edes kaikilla sukulaisille :D Kohtahan tulee jo kiire!

  15. 13.10.2013 / 18:45

    Lämpimät onnittelut, ihana uutinen <3

  16. Rags
    13.10.2013 / 19:27

    Paljon, paljon onnea teille kahdelle, so happy for you!!! <3 <3 <3

  17. Nimetön
    13.10.2013 / 19:35

    Voi kuinka ihana uutinen!! Vaikka en sinua tunnekaan, niin jotenkin meni ihan kylmät väreet kun aloitin lukemaan tätä. Ja jos totta puhutaan niin mullakin oli pienoinen aavistus tästä ihanasta uutisesta, niin oudolta kuin se varmaan kuulostaakin. Ehkä olet huomaamattasi jotenkin rivien välissä jo melkein lipsauttanut uutisen :)
    Täällä podetaan aikamoista vauvakuumetta, ei haittaisi vaikka saisi tyttömme sisaruksen piakkoin ;) Vauvajuttuja saat siis huoletta kirjoitella, on tuo vaan niin ihanaa ja jännää aikaa…
    Ihanaa odotusta <3

    • 14.10.2013 / 09:01

      Kiitos paljon! Yllättävän moni on kyllä jotenkin aavistanut, olette niin tarkkaavaisia! :)
      Vauvajuttuja tulee kyllä ihan varmasti, niin uusi elämänvaihe tämä on, että olisihan se hieman outoakin, jos en siitä mitään täällä mainitsisi. Mukavia vauvakuumeilupäiviä sinulle! :)

  18. -Elisabet
    13.10.2013 / 19:48

    Harvoin olen kommentoinut mutta nyt oli pakko!! Niin ihania uutisia! :) olen seurannut blogiasi melkein alusta asti ja olen ajatellut että tämä on jotenkin muuttunut viimeaikoina, mutta hyvällä tavalla. Olet mielestäni kirjoittanut ennemmän muustakin kuin sisustamisesta esim. Että jokin on mennyt pieleen, että myös sinulla on hyviä ja huonoja päiviä tai jotain muita ajatuksia elämästä. Minusta se on kiva ja antaa bloggaajasta vähän enemmän. Sopivasti. Varsinkin kun ei ole täällä ”omalla naamalla” , eikä tarvikkaan. kuten moni muukin lukija oli vähä arvaillut tämmösiä uutisia myös minä olen odottanut ja arvaillut että olisko kenties tulossa perheenlisäystä. Se jotenkin huokuu täältä blogista ja olet jossain postauksissa kirjoittanut että on ollut hyviä uutisia ja kuinka on hyvä mieli asioista, niin niistä olen epäillyt. (voin tietenkin olla väärässä tässä muuttumis-ajatuksessa mutta siltä minusta tuntuu) :) Vaikka ei tunne sinua tuli niin iloinen mieli ja kyyneleet tästä uutisesta :) itsekin olen tullut vasta äidiksi ja tämä on niin ihanaa ja antoisaa vaikkakin välillä rankkaa. Onnea ja hyviä vointeja oikein paljon! Nauttikaa! :) PS. Vauva-aiheisia postauksia odotellessa, minusta ne tekevät tästä blogista täydellisen! ;)

    • 14.10.2013 / 09:08

      Aivan yli-ihana viesti, kiitos kovasti Elisabet! Ja onnea tuoreelle äidille!
      Allekirjoitan kyllä ihan tuon kaiken, mitä itsekin olet huomioinut. Samoja ajatuksia on pyörinyt omassa päässänikin ja välillä blogin kirjoittaminen on tuntunut ihan vaikealtakin, kun on sisällään jokin näin suuri asia, jota ei vielä ole valmis kertomaan…
      Ja tosiaan, silloin ihan alussa kirjoittelin, että ihania asioita tapahtuu ja on hyvä mieli – muistat hyvin! Nyt kun sain ns. hanat auki niin kohta niitä vauvajuttujakin alkaa tulemaan :D.

  19. 13.10.2013 / 20:25

    Ihana uutinen. Paljon onnea!

  20. H/ A Place to call Home
    13.10.2013 / 20:29

    Oi miten ihana uutinen! Mietinkin tässä, että jokohan me kuullaan näitä uutisia. Näin asiasta untakin! :) Olet ollut ajatuksissa useana päivänä, kaikkea hyvää ja ihanaa odotusta koko perheelle. Vanhemmuus on jotakin käsittämättömän upeata. <3

  21. Satu
    13.10.2013 / 20:48

    Voi ihanuus… Kyyneleet tuli simmuun , tuon uutisen luettuani … Hassua sinänsä, kun Sinua ei tunne, mutta blogisi kautta olet kuin ystävä jonka ilot ja surut jakaa <3 Onnellista odotusta!

  22. Elli
    13.10.2013 / 21:06

    Ihanaa Ryökäle!!! Ehkä siitä yhdestä huoneesta tulee nyt vauvanhuone, jota epäilin jo aikoja sitten :D Oikein mahtavaa ja onnellista odotusaikaa!!! <3

  23. Birre
    13.10.2013 / 21:11

    Oih, ihan uutinen!:) Paljon onnea ja kaikkea hyvää teille <3

  24. 13.10.2013 / 21:14

    Ihanaa, että kerroit salaisuuden ääneen! Varmasti helpottaa bloggaamistakin, kun ei tarvitse varoa lipsauttamista. :)
    Vielä tätäkin kautta paljon onnea ja ihanaa odotusta, Satu!! ♥♥♥♥♥

  25. Nunnu
    13.10.2013 / 21:35

    Onnea! Olen blogiasi jonkin aikaa jo seurannut. Haikaran jalanjäljillä blogista oli linkki tänne, jonka kautta sitten olen käynyt kuulumisia katselemassa. Melkein samoissa mennään, sillä toukokuun alussa on oma laskettu aika. Nyt aloin tarkemmin katsomaan, että ketä tätä kirjoittelee ja hoksasin senkin, että naapurikaupungeissa asutaan! Maailma on pieni… :)

  26. 13.10.2013 / 21:40

    Onneaonneaonnea vaan!
    Mutta kissakuvat eivät loppua saa!

  27. moonangel
    13.10.2013 / 21:47

    Onnea odotukseen :) ihana uutinen!

  28. Anni
    13.10.2013 / 22:33

    Paljon onnea odotukseen! :)

  29. Maria
    13.10.2013 / 22:35

    Onnea! Jotenkin ajattelin, että teillä saattaisi olla sama tilanne eli lapsettomuutta tms. taustalla, kun ainakin kerran olet loukkaantunut lapsiuteluista. Itsellä jälleen kerran sama vanha kateuden tunne nipistää, kun aina tällaisia uutisia kuullessa. Miksi nuo, miksei me? Ei se ole multa pois, mutta silti aina kirpaisee. Eikö mullekin suotaisi mahdollisuus äitiyteen. Nim. lapsettomuutta takana jo yli seitsemän pitkän pitkää vuotta Anteeksi purkaukseni, poistun takavasemmalle.

    • 14.10.2013 / 09:41

      Kiitos Maria!
      Sydäntä viiltää tämä viestisi, ihan todella. Valehtelisin, jos sanoisin tietäväni, miltä sinusta tuntuu. En tiedä, voin vain kuvitella. En tiedä, mikä tai kuka näitä osia tällä pallolla jakelee, mutta useinkin tässä elämässä on tullut huomattua, että reilusti niitä ei jaeta. Esim. lapsettomuuden kohdalla: miksi se on toisille niin helppoa, joillekin sattuu jopa vahinkoja, kun taas toiset saavat yrittää ja odottaa vuosikausia. Muuttaisin tämän asian heti, jos vain voisin.
      Olen tosiaan saanut lapsiuteluja täällä blogissa (en muussa elämässä koskaan) tasaiseen tahtiin, mutta en tiedä olenko loukkaantunut niistä… Ehkä se saattaa osaltaan olla sitäkin, mutta enemmänkin olen närkästynyt niistä. Ja silloin, kun olen niitä kysymyksiä saanut, en ole tiennyt, tulenko saamaan lapsia, koska asia ei ole ollut ajankohtainen.
      Tuttavapiirissäni on lapsettomuutta. Toiset ovat yrittäneet vuosikausia ja lopulta hoitojen avulla lapsen saaneet, toiset ovat päätyneet viimein adoptioon ja toiset yrittävät edelleen. Koen, että tuo asia on niin arka ja henkilökohtainen, ettei sitä ole soveliasta kysellä keneltäkään. Se voi olla niin kipeä paikka ja ne kysymykset saattavat satuttaa valtavasti. Sen vuoksi tunnen närkästystä, jos joku moisia utelee.

      Toivon ihan koko sydämestäni, että jonain päivänä saisit mahdollisuuden äitiyteen.

  30. Sanna
    13.10.2013 / 22:59

    Onnea!!!

    Olen vuoden ajan seurannut blogiasi ja muistaakseni joskus keväällä tuli mieleen, että varmaan jotain lapsijuttua meneillään. Koko ajan ollut mielessä,että sinulla on jotain ”isompaa” asiaa mielen päällä. Joka päivä olen käynyt katsomassa ihanaa blogiasi! Sylin täydeltä onnea vanhemmille ja pienelle ihanuudelle!

    • 14.10.2013 / 09:46

      Kiitos paljon onnitteluista Sanna! Keväällä oli tosiaan isoja asioita mielen päällä: oli kimurantteja ja aivan uskomattomiakin työkuvioita siinä meneillään… Kesällä tein niistä sitten lopun. Kesästä lähtien mielessä ollut sitten tämä asia, joten hyvin mahdollista, että se jotenkin on tänne välittynyt :).

  31. Pilvi
    14.10.2013 / 01:29

    Onnittelut! Ihanaa, että sinä et suunnittele ainakaan kissoista luopumista vaikka vauva tuleekin :)!

    • 14.10.2013 / 09:27

      Kiitos Pilvi! <3
      Ja voi karmaisevaa, mikä ajatuskin... Tuollainen toiminta saa mut ihan raivon partaalle. Omassa mielessäni moinen ajatus ei ole edes KÄYNYT. Miksi ihmeessä osasta perheenjäseniä pitäisi luopua, kun tulee uusia??? En ymmärrä alkuunkaan. Kun olen näille kissoille kodin antanut, olen samalla tehnyt päätöksen huolehtia heistä elämänsä loppuun saakka.
      Joskus kuulee ihmisten pelkäävän sitä, että kissa menisi vauvan päälle nukkumaan (kasvojen päälle lähinnä). Ei varmasti mene, eihän ne mene aikuistenkaan kasvojen päälle, ainakaan meillä! Ja kyllähän jokainen omat kissansa tuntee, hyvä niin. Toki pieni varovaisuus on hyvästä, mutta hysterian voisi jättää pois.
      Mielestäni jokaisen lapsen olisi mahdollisuuksien mukaan hyvä kasvaa lemmikkien ympäröimänä, se rikastuttaa elämää niin valtavasti ja ennen kaikkea sitä kautta oppii äärimmäisen tärkeää eläinten kunnioittamista. On vanhempien tehtävänä opettaa lapselle, miten eläintä saa ja miten ei missään nimessä saa kohdella. Ja kyllähän fakta on se, että jos esim. kissa antaa lapselle tassusta, on lapsi tehnyt ennen sitä jotain kiellettyä... Ja ne harvat kerrat, kun olen vanhemmalta kisultamme tassusta saanut (nuorempi ei anna tassusta :D), on vika ollut minun. Eikä hänellä ole koskaan kynnet esillä, vaan pehmoisella tassulla läpsäyttää. Liikkeen nopeus ja kissan ilme vain saattavat säikäyttää ;).
      Monilla tuttavillani on kissoja tai koiria ja hyvin ovat ottaneet vauvan vastaan, ilman minkäänlaisia ongelmia. Mahdollisesti puhkeavat allergiat ovat asia erikseen, mutta ei niidenkään kanssa heti kannata luovuttaa/lemmikistä luopua. Tuossa ystäväperheemme on toiminut aivan loistavana esimerkkinä. Tuo allergia-asia kieltämättä pelottaa, mutta yritän olla miettimättä sitä näin etukäteen, kun ei siitä mitään hyötyäkään ole.

      • Pilvi
        14.10.2013 / 11:48

        :) Ihanan tasapainoisesti ajattelet asiaa. Ja jos joku pelottelee toksoplasmoosilla, niin kissanomistaja on jo todennäköisesti sairastanut sen lievänä, tai saa sen yhtä hyvin pesemättömistä kasviksista. Ja kissankakkaa pitäisi kai ihan syödä, että se tarttuisi ;). Aurinkoista odotusta :)!

        • 14.10.2013 / 11:56

          Tuo on sellainen aihe, mistä voisin kirjoittaa vaikka romaanin, ehkä sen huomasikin tuosta kilometrivastauksesta :D.
          Oon ihan samaa mieltä toksoplasmoosista kuin sinä! Sitä paitsi ainahan sen kissanvessan voi antaa miehen vastuulle ;).

  32. 14.10.2013 / 08:02

    Onneksi olkoon ja hyvää vointia sekä jalalle että mahalle!

  33. kissatäti
    14.10.2013 / 09:59

    Ihanaa! Äitinä ja isänä oleminen on välillä rankkaa, mutta se on parasta mitä ihmiselle voi tapahtua. Itselläni on kolme lasta. Mies on nähnyt kaikkien lastensa syntymän pyörtymättä. Isäntä istuskeli synnytyssalissa keinutuolissa lehtiä lukien kuin viilipytty, välillä kysellen, että jokos tapahtuu. Aito eläinrakkaus ja vastuu tulee kotoa ja lähipiiristä, kaikki lapseni ovat eläinrakkaita. Itse perin rakkauteni eläimiin ja hevosiin. Aikoinaan nostin silloin pikkutyttöni hevosen selkään. Nyt katselen kaunista taitavaa kouluratsastajaani kauniin hevosen selässä, on mukavaa olla äiti:)

    • 14.10.2013 / 15:50

      Ihania juttuja, niistä välittyi rakkaus ja ylpeys kuten kuuluukin. Mielestäni lapsille on niin kovin tärkeää opettaa paitsi muiden ihmisten, myös eläinten kunnioittamista. Toivon, että lapsestani tulee yhtä eläinrakas kuin mitä itse olen (ja mieheni on :)).

  34. Vakkarilukija
    14.10.2013 / 10:01

    Onnittelut ihanan blobin ihanalle kirjoittajalle, kuten myös tulevalle isälle, kissoja unohtamatta.
    Meillä ollut viisi vauvaa ja aina kissoja sekä koira. Turha tarkkuus mielestäni altistaa allergioille. Sitä niin kutsuttua siedätyshoitoa, ainakin meillä kun ei tiennyt kummassa enemmän karvaa, koirassa vai konttaavassa vauvassa :)
    Valvomistahan se tietenkin lisää ettei kissa hyppää vauvan sänkyyn. Meillä kerran kissa mennyt makaamaan vaunuihin nukkuvan vauvan kasvojen viereen, eikä edes ollut oma kissa. Se kyllä säikäytti, elikkä valvontaa tarvii pihalla vaikkei olisi omaa kissaa.
    Onnentäyteistä odotusaikaa, on se niin ihanaa aikaa…

    • 14.10.2013 / 15:54

      Voi kiitos, niin kultaisesti sanottu <3. Oon samaa mieltä tuosta allergia-asiasta; meillä ei ole turhan siistiä, joten eiköhän se puoli ole hoidossa :P.
      Varmasti säikäytti vieraan kissan näkeminen vauvan vaunuissa! Kissa varmaan ajatellut, että oletpa kivan lämpimäksi tämän mulle lämmittänyt...

  35. 14.10.2013 / 10:11

    Heippa, ja onnea. Auroran rakentajat blogini sai jatkoa. Tervetuloa lukemaan utta blogia Koti Aurorassa. http://kotiaurorassa.blogspot.fi/ Me olemmekin saman kylän tyttöjä ja viikottain teidän ohi ajelen kun mennään tyttöni kanssa harrastamaan sinne teidän nurkille :)

  36. Tuleva mamma
    14.10.2013 / 10:12

    Sydämelliset onnen toivotukset teille ihanasta uutisesta!
    Olen vasta nyt sairaus-/mammalomalla alkanut seuraamaan blogiasi ja jostain kumman syystä odotellut vauvauutisia. :) Meillä odotellaan esikoista syntyväksi ensi kuussa, joten aivan varmasti jään blogiasi seuraamaan. Ja mitä tunteiluun tulee, niin itsellä se on vain lisääntynyt loppua kohden :) ihanaa odotusaikaa!

    • 14.10.2013 / 15:57

      Oi, kiitos lämpimästä viestistäsi ja ihanaa, että olet löytänyt blogini pariin! Onnea sinullekin ja hyviä vointeja viimeisille viikoille :).

  37. Tipi
    14.10.2013 / 10:17

    Onnea tulevan taaperon johdosta! :)
    Toivottavasti raitapöksyt säilyvät uuden tulokkaan rinnalla tasavertaisina perheenjäseninä (en yhtään epäile, ettei näin kävisi).

    • 14.10.2013 / 15:58

      Kiitos Tipi! En usko, että uusi perheenjäsen veisi rakkautta pois muilta perheenjäseniltä: sitä tulee vain lisää :).

  38. 14.10.2013 / 10:50

    Ihania uutisia!!! Hurjasti Onnea!!! Eksyin jostain syystä blogistasi, kun vaihdoit portaalia, enkä ole sen jälkeisiä postauksia käynyt lukemassa. Facebookissa ne kuitenkin näkyy, joten poikkesin taas kylään ja nyt päivitän uuden osoitteesi bloggeriin muistiin, niin muistan käydä aina uusimmat jutut lukemassa. Mulla on ollut itse asiassa pieni kutina, että josko teille olis perheenlisäystä tulossa, jostain postauksesta joskus tuli sellainen olo. :) Toivottavasti olis jotain raskaus-, vauva-aiheisiakin postauksia luvassa. Hyvää ja rauhallista odotusta!

    • 14.10.2013 / 16:01

      Iso kiitos Henna! Kiva, että löysit blogini uudelleen :). Ja kyllä, raskaus- ja vauvajuttuja tulossa muiden aiheiden ohella ihan varmasti.

  39. Mape
    14.10.2013 / 10:53

    Oi miten ihanaa, onnittelut <3

  40. Rousku
    14.10.2013 / 12:40

    Paljon onnea odotusaikaan! Ihana uutinen. :) Tämä onkin eka kommenttini uuteen blogiisi, hih..

  41. 14.10.2013 / 15:34

    Onnea odotukseen! Kissat saavat kivan kaverin :) Meidän kaksi kissaa ovat ottaneet pikkutyypin osaksi perhettä, vaikka välillä pikkutyyppi onkin vähän kovakourainen, kun ei vielä oikein osaa silittää. Pari kertaa on kynsi osunut poskeen, mutta haavat paranevat :)

    • 14.10.2013 / 16:03

      Kiitos Outi! Ihanalta kuulostaa teidän elo: pikkutyyppi ja kissakaverit :). Haavat todellakin paranevat eikä kukaan niiltä tässä elämässä välty.

  42. Kirsi
    14.10.2013 / 17:24

    Hei! Oikein hirmuisesti onnea ihanista uutisista! Olen blogiasi seurannut jo pitkään, mutten juurikaan kommentoinut. Tämä on kuitenkin niin ihana asia, että pakkohan on onnitella. Meille myös toinen nyytti tulossa hetkenä minä hyvänsä kun la aika oli jo viime lauantaina (12.10). Esikoinen nyt kolmen ja sitä ennenmeilläkin oli kolme ihanaa kisua. Vanhin jouduttiin valitettavasti kaksi vuotta sitten lopettamaan sairastelun takia. Muuten voin kyllä kertoa, että hienosti kissat ovat lapsen vastaanottaneet. Mies jätti synnytyksessä olleen paitansa jo heti kotiin tultuaan sohvan reunalle, josta sitten kisut saivat tulevan vauvan hajuun tottua. Nyt kun rakentamisen takia asumme ahtaammin ovat kisut väkisin sosiaalistuneet enemmän lapsen kanssa. Etenkin vanhempi neiti (9-v) seurailee esikoista ja hänen tekemisiään eikä enää heti pakene vaikka kohtelu ja ääni voi olla välillä kovaakin. Meillä oli esikoisen ollessa pieni sellainen kissaverkko pinniksen päällä kun olin niin hysteerinen, että jos joku kissoista kuitenkin menee sinne, etekin kun edesmennyt kolli oli sen reilut kahdeksan kiloa.

    Paljon voimia odotukseen ja ihanaa syksyn jatkoa!

    • 15.10.2013 / 08:40

      Voi kiitos Kirsi! Kiva että nyt jätit viestiä :). Ja olipa hyvä vinkki tuo vaatekappale, laitan korvan taa!
      Uskon, että meidän nuorempi kisu ei ole moksiskaan vauvasta, aina menee ystävienkin lapsia varovaisesti, mutta rohkeasti nuuskimaan :). Ei pelkää mitään kovia ääniä kodin sisällä, rohkea mimmi. Vanhempi kisuneitinen sen sijaan inhoaa kovia ääniä ja kerran kylässä oli pikkupoika joka päätti avata äänensä heti alkuun niin kissa juoksi salamana toiseen huoneeseen sängyn alle ja pysyi siellä, raasu :D <3

  43. 14.10.2013 / 17:35

    Kovasti onnea! Ihana kuulla noin onnellisia uutisia! :)

  44. 14.10.2013 / 17:43

    Paljon paljon onnea! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.