Varovainen kurkistus…

Tätä en suunnitellut yhtään etukäteen, mutta tänään juuri nyt päiväuniaikana tuli vain sellainen fiilis, että käynpäs kurkkimassa House Doctorin kuvia, jos sieltä löytyisi jotain kivaa (= jouluista). Kävin muutamalla muullakin sivulla kurkistelemassa, mutta nämä HD:n kuvat eivät olleet vielä niin kovin jouluisia, joten ne uskaltaa laittaa tännekin näytille… Näissä on oikeastaan sellainen ihana sekoitus syksyä, syksyn taittumista talveksi ja sitä ihanaakin ihanampaa joulun odotusta ♥.

Tässäpäs pieni kurkistus (vai onkohan kurkistus enää ihan pienikään, kun kuvia on reilut parikymmentä…):

Innokkaimmat ovat keränneet jo havuja maljakkoon (olen nähnyt kuvia, en unta). Onko joku teistäkin ehtinyt? :)

Tuli noista lahjapaketeista mieleen, että toivottavasti tänä jouluna muistan, että niitä ei_tarvitse_ostaa. Olen joka joulu ostanut pari rullaa ja se on tapahtunut jotenkin näin: Oi miten ihanaa paperia, tällaista meillä ei vielä olekaan, pakko ostaa! Nyt niitä on sitten pariksi jouluksi tai no enemmänkin… Suurin osa jonkinlaista raitaista eivätkä mitenkään huuda joulua, joten niitähän voi käyttää ympäri vuoden.

Tähän seuraavaan ikkunaruutuun ihastuin kovasti: ihana tuon tähden kera ja kuvitelkaa se vielä iltavalaistuksessa! Mielikuvan kruunaisi kyllä jokin pehmeä peti tuon puulaatikon sijasta…

Tämän lokakuun vielä himmailen, mutta marraskuun alussa pärähtää! Silloin en enää pihistele, vaan jos jouluttaa, niin annan mennä! En nyt muista milloin mulla oli miehen antama lupa aloittaa joulufiilistelyt, mutta onneksi hän on aika huonomuistinen ;D. Sanotaan nyt tähän samaan jouluhörhön leimaan vielä että kyllä, ensimmäiset joululaulut tälle vuodelle on kuunneltu tällä viikolla! Sain Michael Bublén lauluista niin paljon virtaa, että puunasin keittiössä aivan sata lasissa. Mies ja poika olivat ulkona eli kuuntelen joululauluja näin aikaisin vain yksin ollessani, sillä ymmärrän hyvin, että mies ei ehkä vielä jaksa… Kun he olivat lähdössä ulos, sanoin että taidan laittaa joululaulut soimaan, johon mies tokaisi vain joo ilman mitään silmien pyörittelyjä! Pikkuisen vajaat 11 vuotta siihen meni, että tästäkin asiasta tuli normitouhua!

Jätin nämä ihanat tunnelmakuvat viimeisiksi, näihin se kuukausien ja viikkojen joulunodotus lopulta huipentuu:

Ihanaa lokakuista lauantaita (ja mukavia fiilistelyhetkiä)!

(Kuvat lainattu House Doctor.)

Comments

  1. Madde
    8.10.2016 / 14:39

    Ihanaa kun joku muukin jo fiilistelee joulua.
    Yritän vielä kovasti pitää komeron ovet (jossa joulukoristeet on) suljettuina pari viikkoa. Haluaisin kyllä laittaa jo juuttitähdet olohuoneen ikkunoihin roikkumaan, mutta meilläkin harrastetaan tuota silmien pyörittelyä. Ja toisin kuin teillä, 11 vuotta ei ole auttanut asiaa.
    Ymmärtää kyllä nykyään olla jo kommentoimatta ihan joka asiaa :D

    Joululaulut on täälläkin jo soinut kun mies on ollut töissä ja lapset koulussa.
    Pihalle olen syysistutuksiin laittanut havuja. Vielä en sisälle ole tuonut.

    Eilen löysin kaupasta jo glögiä. Oli ihan pakko ostaa muutama purkki. Nyt ne kummittelee tuolla keittiössä. Hirveästi tekisi mieli maistaa jo kupillinen, mutta jostain luin että raskauden aikana ei suositella inkiväärin ja kanelin takia.
    Jaksan kyllä vielä muutaman päivän odottaa. Laskettu aika on nimittäin huomenna, eiköhän tuo juniori pian luovu yksiöstään.

    Mukavia fiilistelyhetkiä sinnekkin.

    • 9.10.2016 / 18:19

      Oi, kuulostaa ihanalta! Kiva että kerroit omista joulufiilistelyistäsi :).
      Nämä viikot ennen joulua on niin parasta aikaa! Itse en muuten tiennyt tuota glögistä ja siemailin sitä raskausjouluna ihan surutta :D.
      Onpa teillä jännät ajat käsillä, voimia loppurutistukseen!

  2. 8.10.2016 / 15:12

    Ihania fiilistelykuvia <3 Täällä yksi jouluhöperö jo miettii, että koska sitä uskaltaisi aloittaa oikein kunnolla tuon hörhöilyn ;)

    Ihanaa viikonloppua!

  3. 8.10.2016 / 16:13

    Olipa ihania kuvia. Joulua odotellaan jo täälläkin :)

  4. Leppäkerttu
    8.10.2016 / 20:40

    Kyllä joulun odotuksen voi jo aloittaa! Onneksi lapset keksivät itse, että huomenna voitaisiin leipoa pipareita :)

    • 9.10.2016 / 18:21

      Olen samaa mieltä! Täällä fammu juuri eilen sanoi pojalle, että ei ole kauaa, kun viettävät piparileipomistuokion :).

  5. Ritu
    8.10.2016 / 22:04

    Ihania kuvia.Tänään laitoin kasvihuoneeseen siivoilun jälkeen valkoiseen pajukartioon itsekseen syttyvät ja sammuvat valot.Mies tuumasi saunan lauteilta ulos katellessa,että onkohan kellään muulla vielä jouluvaloja.Sanoin,että ne ovatkin syysvalot.Kauniilta näyttää kun on niin pimeää.Odotan jo kovasti jouluisten sisustuslehtien saapumista lehtihyllyihin.Pakko ostaa ja fiilistellä joulua.

    • 9.10.2016 / 18:26

      No nimenomaan; eihän ne nyt jouluvaloja vielä ole! Ilman muuta tarvitaan lisävaloja tähän pimeimpään vuodenaikaan :).
      Minäkin odotan sitä laiskaa aamua, kun on pino joululehtiä, kynttilänvaloa, glögiä & pipareita joulumusiikin kera – täydellistä! ♥

  6. 9.10.2016 / 11:24

    Mulla on jo kaks tonttua muuttanut meille asumaan, niillä on kyllä valkoiset vaatteet. Joulu pallo valoja on kahdet jne. Eli täällä kyllä fiilistellään jo kunnolla.
    Ihania kuvia oli sulla.

  7. Äippä
    9.10.2016 / 15:12

    Ihana tuo ensimmäinen kuva (etenkin valaisin). Sain siitä hienon taustakuvan koneelleni, kiitos taas :)

  8. 10.10.2016 / 09:46

    Aivan ihania fiilistelykuvia <3 Kyllä jo niin jouluttaisi, mutta vielä koitan hillitä itseäni hetken :D

  9. Niina ja 4 kisua
    11.10.2016 / 08:28

    Minulla meni viimeisetkin joulufiilikset eilen sydämeni särkeneen surun vuoksi. Jouduin päästämään mamman rakkaan Luka poika kissan (8v) viimeiselle matkalle :( Hänen voimat loppui sairasteluun :( Enää ei ole pienellä kipuja <3

    • 11.10.2016 / 08:33

      Voi ei!!! Minuunkin iski suru heti, vaikka en ole teitä koskaan tavannutkaan! :( Silti usein tuntui kuin tuntisin Lukankin, kun hänestä aina kertoilit. En tiennyt, että hän sairasteli.
      Mitä lämpimin osanottoni suruusi, Niina <3. Tiedän miten murskaavaa tuo suru on, itke aina kun itkettää. Minäkin itken tätä kirjoittaessani. Luka tiesi kyllä kuinka äärettömän rakas hän sinulle oli! Halaus täältä! <3

      • Niina ja 4 kisua
        14.10.2016 / 05:14

        <3 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.