Loman lähestyessä

Säntäilen täällä paikasta toiseen kuunnellen Rauli Pähkää (kuten poikani sanoo :D) ja yritän saada mahdollisimman paljon kaikkea valmiiksi ja tehtyä – loman lähestyessä nimittäin! Miehellä alkaa kesäloma tänään, minulla on vielä alkuviikosta hieman töitä. Kesälomani ei tokikaan ole kuten miehellä: täyttä lomailua 3-4 viikkoa. Minun lomani on muutama päivä siellä täällä ja välissä aina hieman työntekoa. Tämä sopii täydellisesti silloin, kun tekee työtä, josta suunnattomasti nauttii! ♥

Tuo miksi kirjoitin miehen lomaksi 3-4 viikkoa, johtuu siitä, että emme ole vielä päättäneet, lähdemmekö syksyllä aurinkolomalle Välimerelle. Jos lähdemme, mies lomailee nyt vain kolme viikkoa ja jos emme, hän lomailee kokonaisen kuukauden. Ihan pian täytyisi varmaan se päätös tehdä tai ainakin parin viikon sisällä! On vain niin vaikea päättää, sillä nyt aurinko paistaa ja on ihanan lämmintä eikä tunnu siltä, että ulkomaille olisi lähdettävä. Syksyllä tilanne voi kuitenkin olla toinen… Muistan, miten lähes koko viime elokuun satoi ja harmittelimme, kun emme säästäneet lomia syksylle. Onko teillä matka etelän lämpöön varattuna? Ja sitten se mun lentopelkoni, HUOH… Neljä vuotta edellisestä lennosta, joten sanomattakin selvää, että sehän on tässä näin pitkäksi venyneessä lennottomassa ajassa vain kasvanut.

Mansikoiden syömisen ja riippukeinussa lekottelun vastapainoksi ajattelin lomalla mm. maalata tuon mustan tuolini! Mullahan on noita nykyään kaksi :D, joten toisen voi maalata ja toisen jättää mustaksi, ehkä… Se taitaa päästä sitten ruokaryhmän yhteyteen, sillä nyt ruokapöydän ympäristö näyttää hieman orvolta vain neljän tuolin kera.

Ruokapöytä on tällä hetkellä vuorattu työjutuillani, joten taidanpa siirtyä sinne suuntaan pikkuhiljaa, jotta saan jutut ajoissa piiloon uteliaalta pikkuherralta. Hän on tänään viimeistä päivää päiväkodissa, heinäkuun lomailee ♥. Toivon, että onnistumme luomaan hänen elämänsä ensimmäisestä kesälomasta ihanan, mansikoilta ja vadelmilta maistuvan loman täynnä mukavaa yhdessäoloa. Sellaisen, jonka jälkeen mieli on täynnä lämpimiä kesälomamuistoja, kun arkeen paluu taas koittaa.

Tällaisia ajatuksia täällä tänään näin loman lähestyessä. Nyt toivottelen teille ihanan aurinkoista viikonloppua – sellaista on ainakin tälle suunnalle luvattu!

P.S. Olen jo kuukausia suunnitellut uutta tuotetta, jonka lisään myyntiin vielä tämän kesän aikana. Näitä olette muutamaan otteeseen toivoneetkin! Kurkkaahan MioSa. designin Facebook- ja Instagram-sivuille niin näet, mistä on kyse. Siellä voi esittää myös sävytoiveita! Ja jos et noita kanavia käytä, voi toiveita esittää myös täällä blogin puolella (Instagramiahan pääsee kurkkimaan, vaikka siellä ei omaa tiliä olisikaan) :).

Comments

  1. Marika
    30.6.2017 / 20:46

    Mukavaa loman odotusta Rauli Pähkää kuunnellen ;) Teidän pienokaisella on niin sattuvia sanontoja ja monesti niille olenkin täällä hekotellut :)

    Itselläni on vielä 3 viikkoa lomaan, mutta pikku hiljaa se sieltä tulee. Toivottavasti Suomessa olisi tiedossa mukavat kesäsäät. Niin paljon on sadellut ja tuullut viime aikoina. Itsekin tässä joku aika sitten pohdin, että jos ei kelit parane, täytyy päästä syksyllä jonnekin valohoitoon. Mutta tänään olikin niin ihana kesäpäivä ja ensimmäinen rantapäivä koko kesänä :)

    • 8.7.2017 / 21:22

      Oi unohdin vastata tähän! Kiitos Marika <3. Niin tykkäisit mun pikkumiehestä, hän on todella mieleenpainuva tapaus <3 <3 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.