Järjestelyintoa täynnä

Olen täällä niin innoissani erään järjestelyasian kanssa ja suorastaan puhkun järjestelyintoa! Ostin nimittäin pari viikkoa sitten tori.fi:stä ison valkoisen vaatekaapin, jonka ajattelin laittaa kodinhoitohuoneeseemme pojan vaatteita säilömään. Ensinnäkin tuollaisesta löydöstä tulee tosi hyvä mieli: omaa makua vastaava, erittäin jämäkkä ja hyväkuntoinen kaappi 40 eurolla! Pari sisäpuolen naarmua ei haittaa yhtään; pieni hinta lisäsäilytystilasta ja arjen paremmasta toimivuudesta!

Nimittäin tässä projektissahan kävikin lopulta sitten niin, että uusi kaappi päätyi tänne työhuoneeseeni ja täällä aiemmin (ja sitä ennen pojan huoneessa) ollut kaappi siirtyi puolestaan kodinhoitohuoneeseen. Se on hieman matalampi ja muutenkin pienempi kooltaan, joten mahtuu kodinhoitohuoneeseen paremmin. Siellä oli nimittäin juuri sellainen 80 cm leveä seinänpätkä ja kun kaappikin sattui olemaan 80 leveä, oli se kuin tehty sinne. Kuvaa en tähän hätään nyt saanut, sillä kodinhoitohuoneessamme on aina tosi hämärää pohjoisen sijainnin sekä saunaterassin katoksen takia. Olen päässyt jo yhteen lempipuuhistanikin: miettimään kodinhoitohuoneen säilytysasioita uusiksi ja täyttämään uuden kaapin pojan vaatteilla! Olemme jo tämän kolmen vuoden ajan säilyttäneet hänen vaatteitaan kodinhoitohuoneessa eräissä koreissa, sillä siellä tehdään sekä aamu- että iltapesut, pukeudutaan jne., joten turha jatkuvasti ravata hänen huoneensa ja kodinhoitohuoneen väliä. Näin pyykkitoiminnotkin sujuvat joutuisasti, kun puhtaan pyykin saa siirtää edelleen vieressä nököttävään vaatekaappiin!

Tämän muutoksen myötä kodinhoitohuoneen tasoille järjestyi lisätilaa ja teinkin tason päätyyn miehelle oman ns. pikavaatepisteen: yhdessä isossa pussukassa hän voi säilöä joitain sillä hetkellä käytössä olevia kotivaatteitaan, sillä kaksi askelta vaatehuoneen puolelle tuntuu haasteelliselta ;). Hän peukutti tätä isosti, kun voi vain huolettomasti (viikkaamatta taisi olla tässä se avainsana) nakata vaatteet pussukkaan ja ottaa sieltä puhtaat tilalle :D. Minä säästyn epämääräisiltä vaatekasoilta, jotka ovat yleensä kodinhoitohuoneemme vallanneet… Ja mikä tärkeintä; sain työhuoneeseeni entistä isomman kaapin MioSa. designin tuotteitani ja erilaisia tarvikkeita säilömään! ♥

Työrintamalla olemmekin tässä pian uuden sesongin kynnyksellä, mutta pastellisävyt pysyvät toki valikoimissamme aina, läpi vuoden. Joitain syystuotteita ja -sävyjäkin on kuitenkin tässä pikkuhiljaa luvassa. Tässä purkissa kesän aikana verkkokauppaan ilmestyneet Cara-puunappikorvikset: (valkoiset puuttuvat vielä kaupasta, mutta yritän ensi viikon aikana ehtiä saamaan nekin sinne viralliseen myyntiin!)

Järjestelyintoa olen saanut jakaa tällä viikolla erääseen toiseenkin projektiin, nimittäin tehtävälistalla on ollut lautapinon tekeminen puuvajamme sivukatoksen alle! Takapihallamme on ollut pari epämääräistä lautakasaa jo tovin; ylijäämälautoja monenlaisista projekteista. Nyt olemme kolmena iltana sirkkelöineet lautoja pieniksi ja minun tehtävänäni on ollut pinota ne. Kivan terapeuttista hommaa järjestellä lautoja niin, ettei tyhjiä hukkarakoja jää – tai sitten ei ;D. Poika kysyi aamulla, kun olimme matkalla päiväkotiin, että onko meillä illalla taas puuhommia. Hän on nimittäin ahkerasti osallistunut lautojen kantamiseen kuulosuojaimet päässään ♥. Tänä iltana emme kyllä taida ehtiä, sillä on kolmaskin järjestelyintoa vaativa asia työlistalla: isomummun suostutteleminen työläästä omakotitalosta rivitaloasuntoon… Asunto on jo varattuna, joten eiköhän tässä lähipäivinä muuttohommiin ryhdytä!

Mukavaa viikkoa teille!
Täälläpäin vietetään tulevana viikonloppuna venetsialaisia ja venetsialaislauantaimme vierähtääkin ihanan erilaisesti – ystävien hääjuhlassa ♥. Voin vain kuvitella, kuinka tunnelmalliselta loppukesän pimeä ilta saa hääjuhlan näyttämään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.