>Suihkunurkkauksen laatoitus

>

Lokakuun osalta opiskeluideni lähiopetuspäivät on ohi. Näinä kahtena päivänä viime viikolla käsittelimme aksonometriaa. Ei ihan mun juttu ;D. Pari kivaa tehtävää joukkoon kuitenkin mahtui: toinen tehtävä oli suunnitella ja piirtää 30-neliöinen kerrostaloyksiö ja toisessa piti suunnitella laatoitus suihkunurkkaukseen. Oli niin mukavia tehtäviä nämä kaks!
Tässä vilautan teille suihkunurkkaus-suunnitelmaani! :

Piirros on tehty mittakaavaan.

Seinään laittaisin ison, mattavalkoisen laatan (koko 60×60).

Lattialaatan koko oli ennalta määrätty: 10×10. Väriksi valitsin tummanharmaan.
 
 
Suihkun taustaksi valitsin vaaleanharmaata luonnonkiveä:

Tämänsävyistä lattialaattaa:
Kuvat lainattu.
Ja tämäntyylistä luonnonkivilaattaa suihkun taustalle:
Kuva lainattu.
Oi oispa ihana suunnitella ihmisille kylppäritiloja!!! :) Kauniita laattoja on mielin määrin!
Meidän omassa kylpyhuoneessa on lattiassa tummanharmaa, 10×10 kokoinen laatta ja seinässä 30×60 mattavalkoinen laatta vaakaan. Lisäksi kylppäristä löytyy muutama alumiinilista. Valitsin nämä värit, koska niihin en taida helposti kyllästyä :). Ja vaikka tykkään kovasti korkeakiiltoisista kalusteista, ei kiiltävät laatat oo mun juttu ;).

Tässä kylppärissä on käytetty hieman enemmän mielikuvitusta:


Valitsisitteko te kylpyhuoneisiinne mieluiten väriyhdistelmän harmaa & valkoinen vai beige/ruskea & valkoinen?
Niin ja kiinnostaako teitä ylipäätään lukea näistä mun opiskelujutuista vai nou?

Comments

 1. HannaP
  11.10.2010 / 08:48

  >Mun mielestä on tosi mielenkiintoista lukea sun opiskelusta ja tehtävistä! Joten lisää tätä, kiitos! :)Hyvät värivalinnat teit kylppäriin! ;) Ja siis taitaa olla sanomattakin selvää, että mun valinnat on harmaa/valkoinen. :)

 2. Anu
  11.10.2010 / 09:22

  >YES! Opiskelujuttuja on mukava itsekin saman alan opiskelijana lukea!Myös meillä oli aksonometriasta kurssi ja VOI ETTÄ SE OLI IHANAA! Piirsimme saman huoneen useammalla eri perspektiivillä ja tuskahikeä kyllä välillä pukkas väkisin, mutta voi sitä riemua kun kansio viimein oli valmis ja luovutettu arvosteltavaksi! ☺Valko-harmaa on kylppärissä mun mieleen! …ja siksipä omanikin on noissa väreissä. Lattia on tumma harmaa 10×10, suihkuseinälle on nostettu sama laatta koossa 30×60 ja suihkujen takana on raidat vielä samaa mosaiikkina+kapeaa lasilistaa. Loput seinät on valkoista himmeäkiiltoista 30×60. Kylppäriin voi vaihtaa mielen mukaan eriväriset pyyhkeet, kynttilät ja maton ja aina on uusi tunnelma suihkutella! ☺-A-

 3. Hanna
  11.10.2010 / 10:38

  >Harmaa ja valkoinen ovat minunkin valinnat. Tykkään tosi paljon noista luonnonkivistä ja olen miettinyt mihin niitä voisin laittaa. Yksinkertaisuus kuitenkin voittaa eli valkoiset seinät ja harmaa lattia :)

 4. Mii
  11.10.2010 / 13:04

  >Missä opiskelet sisustusalaa? Mua on aina kiinnostanut hirveästi sisustussuunnittelu ja keväällä olisikin tarkoitus hakea ammattikorkeakouluun alaa opiskelemaan, ja jos ei sinne vielä ekalla kerralla päästä niin sitten amiksessa sisustus-artesaaniksi :) Olisi tosi kiva kuulla sun opiskelusta!

 5. S
  11.10.2010 / 13:58

  >HannaP: no kiva tietää et kiinnostaa!! laitan aina silloin tällöin juttua :). harmaa ja valkoinen taitaa olla aika suosittu yhdistelmä kylppäreissä nykyään, en kyllä ihmettele! :)Anu: mä taas en tykkää kovinkaan paljo tosta aksonometriasta, koska oon siinä niin huono :D. meki piirrettiin eri perspektiiveillä ja lopuks se yksiö piti tehä olikohan nyt isometrisena projektiona… vai sotilasprojektiona…Hanna: joo laatoissa mäki oon aika varovainen, niitä kun ei heti lähdetä vaihtamaan niin helposti ku esim. tapetteja.. :)Mii: Kalajoella opiskelen, se on ammattitutkinto eli ei amk :). toiv. pääset kouluun eka yrittämällä, mut jos ei tärppää ni muitaki väyliä sisään on, kuten kirjotitkin. kiva kuulla, opiskelujuttuja tulossa silloin tällöin :).

 6. Hanna
  11.10.2010 / 19:07

  >Meillä on kanssa kylppärin seinissä isoa valkoista laattaa, lattiassa harmaata ja suihkun takana pikkuista harmaata mosaiikkilaattaa. Tollainen kivilaatta olisi kyllä hienoa!

 7. S
  11.10.2010 / 19:13

  >Hanna: voih mosaiikkia <3. meille ei nyt tähän taloon tullu ollenkaan mosaiikkia, vaikka sitä suunnittelinki… tai no semmosta 5cmx5cm mosaiikkia löytyy kylppäristä valkosena, mut 1cmx1cm ei oo missään. voi ku niitä on niiiiiin paljon kaikenlaisia ihania vaihtoehtoja :)

 8. Anonymous
  12.10.2010 / 09:25

  >Tulipa hymy huulille kun katsoin suihkun pohjapiirustusta! Meillä juuri valmistunut kylpyhuone/ sauna -remontti ja kuva näytti melkein samalta kun meidän uusi kylpyhuone, pois jäi ikkuna (joka oli vanhassa) ja kivimosaiikki ei ole ylös asi vaan ylärivi on valkoista laattaa kokonaan. Värinä meillä on valkoinen ja tummanharmaa, kivimosaiikki myös tummanharmaa missä musta sauma. Tykkään myös lukea koulujuttuja ja olen kova sisustamaan.. näistä saa kivoja vinkkejä! =)sussu

 9. S
  12.10.2010 / 09:43

  >sussu: oho :), hyvä maku teillä ;). kiva kuulla et koulujutut kiinnostaa, niitä luvassa silloin tällöin siis! kiitos kun jätit kommenttia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.