>Suunnittelematon shoppailupäivä

>

Lähdin tänään hoitamaan kaikenlaisia asioita, joiden lomassa päädyin vahingossa moniin ihaniin liikkeisiin :). Tästä maanantaista kehkeytyi kyllä kunnon shoppailupäivä! 

Eka Hemtexiin hypisteleen…

… ja mukaan lähtikin percale-puuvillaiset ihanuudet! Jahkailin ja jahkailin et otanko mustavalko- vai harmaavalkosetin, lopulta päädyin kompromissiin ja ostin pussilakana & tyynyliina -setit harmaavalkoisina ja näiden lisäksi kaksi mustavalkoraidallista tyynyliinaa. Rahahan on tehty tuhlattavaks ja ku osti yli 40 eurolla, sai 10 € alennusta!

Hemtexin sivulta:
”Percale on puuvillalaatu, joka tuntuu juuri niin ylelliseltä iholla kuin miltä se näyttää. Kangas kudotaan parhaasta, hienoksi kammatusta puuvillastamme. Percalekankaan lanka on erittäin ohutta, ja lankoja neliötuumaa kohden on yli 200. Sen ansiosta kankaan pinta on erityisen sileä, ja ihoa vasten puuvilla tuntuu vastustamattoman pehmeältä.”

Tämän kauniin harmaan sävyisen kynttilän ostin sieltä myös, mä tykkään koko ajan vaan enemmän ja enemmän harmaasta! Kaks vuotta sitte en tykänny siitä en sit yhtään!

Vierailin myöski kaupungin uusimmalla kirppiksellä ja tein mielestäni kivan neljän euron löydön:

Siis niin tarkotettu meidän kotiin <3.
Eihän ne jouluiset oo, voi helposti pitää esillä jo nyt vai mitä ;).

Toinen kirppislöytöni:


Vaikutti oikein kivalta kirjalta, vaikka ei mun omaa sisustustyyliä olekaan :). Kirjassa käydään läpi kaikki kodin tilat. Tässä vähän raotusta: (mulle ajankohtainen tämä työhuoneaihe)

Koukkasinpa ennen kotia vielä Siwaan, jossa en yleensä tapaa käydä, ja siellä oli myynnissä näitä :o :

Siis mun ensimmäinen kivituikku!!! Siwasta :D.
*Happy happy joy joy*

Siwoissa (myös Valintataloissa & Euromarketeissa) on plussakauppojen tapaan tällanen keräilyjutska: merkkejä keräämällä saa ostettua mm. kivituikkuja 2 kpl yhteishintaan 12,95 €!!! Väreinä kirkas, hiekka, vaaleansininen ja omenanvihreä. Tuota mattakirkasta minkä ostin, voi ostaa ilman merkkien keräämistäkin hintaan 13,95 €! Ja huomio Essence-viinilasien ystävät; niitäkin saa merkkejä keräämällä edullisemmin: 2 kpl 12,95 €!!!

Lisäks ostin Lindexiltä kivan paidan ja yhdestä liikkeestä löysin tosi ison valkoisen ulkolyhdyn. Voisin laittaa siitä kuvan joku kerta, samalla voitas pikkasen kurkata kotiamme ulkoapäin! Miltäs kuulostaa ;).

Aah, shoppailu <3

Comments

 1. Päm
  11.10.2010 / 18:32

  >Miten valkoinen valotulppaani voikin näyttää noin hyvältä Aallon maljakossa :)Kivat ostokset :)Täytyypä käydä Euromarketissa hakemassa mattakirkas vaaleanpunaiseni kaveriksi ;)Mukavaa viikon jatkoa!

 2. Maria
  11.10.2010 / 20:10

  >You did Good! :) Vitsi, tehokasta shoppailua! Kivoja juttuja löysit. Tuo sisustuskirja näyttää houkuttelevalta…Ai niin, ja hyvältä näytti myös tuo edellinen postaus suihkunurkkauksen kaakeloinnista!

 3. riikka.leskela
  11.10.2010 / 20:22

  >Ihania löytöjä! Asioiden hoitamisen lomassa on lupa rentoutua ja minkäs sille voi jos jotain kivaa löytyy niin onhan se ostettava, ja vielä kun saa halvennuksella niin sillon on PAKKO ostaa.Itsellänikin oli tänään hyvä päivä, sain vihdoin valmiiksi projektini, kauan etsimäni ja vihdoin löytämäni poljettavan Singerin jalka sai eilen mustan värin. Tänään kun se oli kuivunut, saatoin projektin loppuun, eli laitoin päälle paksun lasi-levyn ja sijoitin ihanuuden olohuoneeseen sivupöydäksi, nyt sen päällä, hopea tarjottimella palaa kynnttilöitä kirkaissa ja mustissa kipoissa:)HARMAA, musta ja valkoinen ovat myös minun juttuni:)Riikka

 4. Hanna
  11.10.2010 / 20:25

  >Onnea kivituikun omistajalle! Ihana tuo mattapintainen lasi. Varo ettet jää minunlailla koukkuun näihin… (kts.viimeisin postaukseni) Todellakin kiinnostaisi nähdä taloanne ulkoapäin :)

 5. Soile
  11.10.2010 / 21:26

  >Olipa kyllä upeat valotulppaanit ja muutkin ostokset:)

 6. Niina
  11.10.2010 / 21:42

  >Ihania ostoksia :) Voi vitsit täytyy vissiin itsekin lähteä koluamaan kirppareita :) Onnittelut uuden kivi-tuikun onnelliselle omistajalle ;)

 7. S
  11.10.2010 / 21:47

  >Päm: eikö näytäkin, oon ihaillu näkyä koko illan :). voi mäki tahon lisää noita kivituikkuja: lisää noita mattakirkkaita, sit kirkkaita ja pari punaista jouluksi :). mukavaa viikkoa sullekin!Maria: Yeah I did!!! ;D. sisustuskirja jäi kyllä heti käteen! kiva et tykkäsit mun harjotustyöstä :)Riikka: puhut niin asiaa!! :Donnittelut projektin loppuunsaamisesta! nään sun Singerin sieluni silmin kuvauksesi ansiosta ja varmasti aivan ihuna näky! Hanna: kiiiiitos, moon onnellinen ensimmäisestäni :D. ulkokuvia on tulossa parin viikon sisällä :). niin ja mä oon jo koukussa noihin kivituikkuihin ;D. tahtoo lisää mattakirkkaita, muutaman kirkkaan, pari punaista jouluksi, ehkä pari harmaatakin, eikä se hiekan sävykään oo yhtään paha ;)Soile: eikö, oon ihastellu tulppaaneja koko illan <3. ja vielä halavalla!!! :D

 8. S
  11.10.2010 / 22:07

  >Niina: kiitos ja kiitos :), onnellinen omistaja olen :). kirpparit on kyllä kivoja!!!

 9. Yksinkövaan84
  11.10.2010 / 23:02

  >" Tää haluaa kans noita ihanuuksia Hemtexistä" Ihana harmaa kynttilä :) itsellä kans noita muutama eri kokoisina ..samaten toi tulppaanivalo tsydeemi , vienyt kylläkin mökille kun en tykännyt niistä (punaiset ja valkoiset). Mutta sie sait ne näyttään hyvältä tos maljakos, jospa otan ja tuon ne seuraavalla kerralla kotiin takaisin. Ja kyllä nuo tuikutkin on niin söpöjä, tahtoo kans punaisia ja harmaita.PS! Millonkahan se uus spr:n kirppis aukeaa?! "odottaa innolla uusia löytöjä"..

 10. S
  12.10.2010 / 08:43

  >Yksinkövaan84: moi! kiva ku kommentoit :). mullakin on tollaset tulppaanit punaisina ollu monta vuotta, mut viime vuosina en oo niitä käyttäny. pitäis löytää niillekin uusi koti. mut noi valkoset on aivan ihanat, niillä tulee kyllä olemaan käyttöä :). nuo valkoset on myös aika isot, ne punaiset on paljo pienemmät."joudut" nyt varmaan lähtee ostoksille ;)oho, mä en tiiäkkään tuosta spr:n kirppiksestä! kivaa!

 11. HannaP
  12.10.2010 / 10:47

  >Tosi hyvä shoppailureissu sulla ollut! Missä meillä on täällä uusi kirppis?Mullakin on noita Essence-laseja, pitäisköhän käydä hakeen lisää. :)

 12. S
  12.10.2010 / 14:09

  >HannaP: eikö vaan :). kyllä sä joudut hakemaan lisää Essence-laseja ku tollanen tarjous, tai siis joudut alkaa merkkejä kerään aluks et saat siihen hintaan lasit :)

 13. Marika
  12.10.2010 / 17:52

  >Kiitos viinilasivinkistä! Täytyypä poiketa katsomassa josko niitä olisi tuossa meidän lähisiwassa.

 14. S
  12.10.2010 / 18:21

  >Marika: oleppas hyvä :). teillä onki Siwa tosi lähellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.