>Vamos a la playa!

>

Sardiniassa hotellimme oli vain tien ja pienen metsikön ylityksen päässä rannasta:


Viiden kilometrin pituisesta rannasta, jonka nimi on Maria Pian ranta. Matala, valkohietikkoinen ranta… Ensimmäisenä iltana menimme rannalle istuskelemaan ja ihailemaan auringon laskua <3. Yksi päivä vietettiin kokonaan rannalla, aamusta alkuiltaan. Tässä läjä kuvia!

Tämä kuva on yks mun suosikki, siinä on täysin mukana se fiilis, mikä meillä tuolloin rauhallisella rannalla istuskellessamme oli! Oli ensimmäinen iltamme Sardiniassa, koko loma vielä edessäpäin…

Algheron lentokenttä sijaitsee n. 12 km päässä tältä rannalta, lentokoneiden laskeutumista seuraten…
Tässä meidän jalanjäljet ihanalla hiekkarannalla… Mun jalka oikeanpuolimmaisin :). Pari sekuntia ja  aalto vei jäljet mennessään…

 Oi että siellä oli ihanaa!!!
Olin reissussa kolmen miehen kans, mut hyvin mä pärjäsin :). Eikä ne kertaakaan koko loman aikana valittanu, jos syöksähdin johonkin liikkeeseen :).
Ennen tuota Sardinian lomaa ei oltu oltu aurinkolomalla kolmeen vuoteen, kaupunkilomilla ollaan kyllä käyty. Ja myöskin mun lentopelko on rajoittanu matkustamista ylipäätään :/. Nyt kuitenki tuntuu et uskaltaisin koneeseen vaikka tältä istumalta! Jäi sen verran hyvät fiilikset näistä lennoista. :)


Comments

 1. Riikka
  12.10.2010 / 09:51

  >Herätessäni katsoin ulos ikkunasta ja huomasin maan olevan aivan valkea. Maisema näytti kauniilta, mutta totuus iski vasten kasvoja viedessäni koiraa ulos, lunta satoi naamalle, kylmä viima kolmelsi sormia, koirakin puisteli itseään vähän väliä kun lumi laskeutui sen turkille. Nyt se sitten tuli, talvi. Olen enemmän lämpimien vuodenaikojen ihminen. Toki rakastan käyttää villasukkia ja on ihana kääriytyä viltin alle jonkun hyvän lehden kanssa, tähän talvi antaa luvan:)Ihana katsella tämmösiä kuvia! Ne tuo piristystä ja lämpöä tähän päivään, ja muistuttaa siitä ihanasta tunteesta joka tulee kun talvi alkaa kääntyä kevääksi ja antaa lupauksen kesästä.Mukavaa päivää sinulle!

 2. S
  12.10.2010 / 10:02

  >Riikka: kiitos tuosta kuvauksesta, se tuntui niin todelta! meillä ei vielä täällä oo maa valkea, mut ehkä piakkoin, kenties… on se aina pieni isku vasten kasvoja ku sen ensilumen näkee, kesä on täysin ohi ja seuraavaan vielä aikaa… mut on se myös rikkaus et meillä vuodenajat vaihtelee! niitä arvostaa sit aivan eri tavalla :). mä rakastan kevättä yli kaiken: se tuoksu kun luonto herää pitkän talven jälkeen on aivan ihana! päivä päivältä enemmän vihreää ja enemmän lämmintä auringonpaistetta ja mikä parasta; KOKO kesä vielä edessä!nautitaan tästä syksystäkin ja niistä villiksistä ja vilteistä ja kynttilöistä :).ihanaa päivää sullekin Riikka!!

 3. HannaP
  12.10.2010 / 10:29

  >Aivan ihania kuvia! Osaan niin kuvitella nuo tunnelmat, joita kuvista välittyy! Aurinkoa, hiekkaa, rentoutumista! <3

 4. S
  12.10.2010 / 14:07

  >HannaP: kiitos, niin mustaki :). tunnelma lomalla oli niin ihana <3

 5. Marika
  12.10.2010 / 17:57

  >Ihania kuvia, kiva kun laitoit niitä tänne:) Itse olen ehdottomasti kesäihminen mutta täytyy koittaa toki nauttia kaikista vuodenajoista. Tämä syksyn pimeys ei ole kyllä yhtään mukavaa, mutta pitää koittaa kestää.

 6. S
  12.10.2010 / 18:19

  >Marika: kiva että tykkäsit! kyl mäki tykkään kesästä, mut ois aika tylsää jos ois koko ajan kesä :/. joo mä toivonki lunta ni tulis valosampaa!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.