>Vaihtelua makkariin!

>

Tykkään tämänhetkisestä, Jotexilta kuukausia sitten tilaamastani päiväpeitteestä. Se on toiselta puolelta tummanharmaa ja toiselta musta. Saa helposti peitettä kääntämällä eri väritystä makkariin, vaikka kesken päivän ;D.

L’amour-tyyny saapui viime viikolla H&M:lta, se on ihana!!! Toki sen ois voinu silittää, mut en malttanu ;). Pesun jälkeen sitte…

Päiväpeite nurinpäin ja saadaan dramaattista mustaa…

Tykkään pitää peitettä sängyllä kaksin kerroin, jolloin noin iso päiväpeite on helppo pedata yksinkin.

Hemtexin raidalliset tyynyliinat ja pussilakanat pääsivät käyttöön viime viikonlopun siivouspäivänä ja voin kertoo et on i-h-a-n-a-t.

 Joskus pidän päiväpeitteen sijaan sängyllä torkkupeittoa. Esim. kesällä käytössä oli Ikean valkoinen torkkupeitto, nyt tällainen harmaa:

Tästä ei sängyn petaaminen enää helpotu ;).

Tämän harmaavalkoisen torkkupeiton tilasin alkukesästä H&M:lta. Harmi ettei niitä oo siellä enää, voisin tilata toisen. Niitä ois kiva pitää olkkarin sohvallakin kaksin kappalein! 

Makkarissa ei vielä oo mitään seinillä, en tiiä mitä sinne haluisin! En halua turhia naulanjälkiä seiniin, vaan sit ku jotain sinne laitan, se sinne myös jää.
Voitteko kuvitella ettei meidän kodissa oo vielä ainuttakaan taulua seinällä :D. Nauloja ollaan lyöty seinään vaan eteisen ja vaatehuoneen parille koukulle! Mut eipä me mitään erityisiä taulujen ystäviä ollakaan… Muutaman taulun kyllä seinälle haluan, voisinki vilauttaa niitä teille joku päivä!

Comments

 1. Niina
  28.10.2010 / 10:37

  >Ihanaa raitaa! Tosi hyvännäköinen petaus kaikilla variaatioilla :) Meilläkin on sängyn päätyseinä tyhjänä, kun en ole keksinyt mitä siihen laittaisi. Jotain pysyvää kaipailen minäkin, niin ei aina tarvitsisi olla muuttamassa :)Hyvää torstaita!

 2. Soile
  28.10.2010 / 10:58

  >Ihana petaus! Mulla on kans nuo raitatyynyt H&M:ltä:) Tykkään niistä kovastt!Meillä lähti toissapäivänä myös olohuoneesta lähes kaikki taulut; vain yksi arvokkain jäi, jonka olemme saaneet mun miehen tädiltä joululahjaksi. Se on ihana Sinikka Hautamäen Kissankello. Hänen tyylinsä on tehdä sellaisia "utuisia" kuvia:http://www.galleriat.net/show.asp?cid=1341

 3. S
  28.10.2010 / 11:33

  >Niina: kiitti, kiva kuulla :). joo itekki mietin mitä makkariin vois keksiä.. sänkyä vastapäätä olevalle seinälle on tulossa taulutv, odottaa vaan kiinnittämistä… mut päätyseinästä en vielä tiiä.mukavaa päivää sullekin! :)Soile: joo ne H&M:n tyynytki on kivoja. kivan hillitty toi kissankello. meillä ei oo arvokkaita tauluja. kuten kirjoitin, ei osata niitä arvostaa, joten menisivät meillä hukkaan :).

 4. Hanna*
  28.10.2010 / 13:32

  >Ihania petauksia, kuten taisin silloin teillä käydessänikin jo ihailla!Meilläkään ei ole arvokkaita tauluja, vain yksi Ikean iso taulu on nyt saatu paikalleen… Meillä siis sama ongelma, että turhia nauloja ei haluta laittaa seiniin… Tykkään valokuvamaisista tauluista tai siis ihan valokuvista kehystettyinä enemmän kuin maalatuista… Ois kiva nähdä, millaisia tauluja oot aatellut teille! Se kivi-taulu on ainakin hieno!

 5. S
  28.10.2010 / 14:06

  >Hanna*: kiitosta :). joo kyllä sitä itse rakentamaa taloa vaan arvostaa aika lailla :). meillä on tosi sama maku sit taulujen suhteen, tykkään juuri tuollaisista mitä kirjoitit :). esittelen muutaman meidän taulun joku päivä!

 6. Johanna
  28.10.2010 / 14:35

  >Kivalta näyttää. En minäkään ole raskinut ainuttakaan taulua seinille ripustaa ;)

 7. Marika
  28.10.2010 / 16:59

  >Tosi kivan ja harmonisen näköistä, tykkään kovasti!

 8. Linda
  28.10.2010 / 17:27

  >ei ole tauluja tai muuta vielä täälläkään seinillä…se kestää hetken ennen kuin uskaltaa alkaa tuhoomaan just tehtyä ja sitten jotenkin miettii sata kertaa et mitä siihen nyt sitten laittaa! ihania petausjuttuja….yöpöytiä ja lamppuja metsästelen meille, sekä sängynpäätykoreja :)

 9. Päm
  28.10.2010 / 20:09

  >Ihanan rauhallisen ja viihtyisän näköistä :) Eipä ole meilläkään tauluja kuin takkahuoneessa ja sieltäkin lähdössä rempan myötä. Mukavaa viikon jatkoa! Vietetäänkö teillä muuten Halloweenia?

 10. S
  28.10.2010 / 21:47

  >Johanna: kiiiiitoksia! hih, millonkohan sitä tohtis ;)Marika: kiitos, kiva että tykkäät :)Linda: no niinpä, just noin! ja sit ku haluis vaihtaa taulujen paikkaa ni o-ou… ei heti kiinnostas alkaa pakkeloimaan seiniä :P. senpä takia aattelinki laittaa joitain tauluja (yks kello jo on) lipastojen päälle seinää vasten nojaan :D. yks taulu on kesän ajan nojannu lattialla seinää vasten :)Päm: kiitos kiitos :). oikeen kivaa viikkoa sullekin ja mukavia halloween-pippaloita :). tiäkkö vuosi sitte raksailun lomassa haaveilin, et vuoden päästä pidetään meidän uudessa kodissa kavereille halloween-pirskeet… nooh, eipä oo tulossa ku jotenki tää viikonloppu pääs taas yllättään!! en muista halloweenia ku liian myöhään! ehkä vuoden päästä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.