>Joulun odotuksen tunnelmaa…

>

Dekon päätoimittajan Ulla Koskisen sanoja lainatakseni:
”Syksy on taittunut selkeästi joulunajaksi, muutaman kuukauden ajanjaksoksi, jolloin luonto kääriytyy lepoon odottamaan uutta valon kautta.”


Mikä ihana lausahdus ja niin totta!

Ja tämä seuraavakin aivan kuin omasta suustani:
”Joulu ei merkitse minulle vain muutamaa pyhäpäivää, jonka vuoksi touhotetaan koko pimenevä ja kylmenevä kausi, vaan loppuvuoden viimeisiä kuukausia, hämärän kautta, jolloin painopiste arjessa on vahvasti sisätiloissa ja kodin juhlan valmisteluissa.”

Joten rohkeasti vaan tunnelmavaloja ym. koristeita esille, jos ne tuottavat iloa! Viis naapureista tai muista, kaikki ilo irti jouluvalmisteluista :)! Kun ei päivänvalo enää tähän vuodenaikaan kovinkaan pitkälle riitä, käytetään niitä tunnelmavaloja ja aloitetaan jo nyt!
Oonkohan ainut joka jollain tapaa nauttii tästä pimeydestäkin..?

Viime aikoina meillä on poltettu runsaasti kynttilöitä :)
(mut ei tarpeeks, eli ei vielä ostoksille…)

Ensimmäiset tunnelmavalot on päässy esille keittiöön, jättikokoiseen mattakirkkaaseen mariskooliin:

Valot näyttää mariskoolissa oikein kivoilta!

Ostin nämä tähtivalot Ikeasta. Ne toimii pattereilla, mikä on erityisen mukavaa tällaiselle johtoja inhoavalle!

Laitoinpa esille toisetkin tunnelmavalot, näätte ne huomenna :).

Viime joulun jälkeen ryntäsin äitini kanssa alennusmyynteihin joulukoristeostoksille! Ja kyllä kannatti! Kaikki koristeet oli -50 %, suuri osa jopa -70 %! Aika monta kassillista ostin, kotona levittelin ne lattialle ja ihastelin ostoksiani. Nautiskelin laskiessani, paljonko ne ois normaalihinnoilla tullu maksamaan :P. Kiinnostaisko teitä nähdä näitä mun ostoksia?
Jos siis haluat ensi vuoden jouluksi esim. täysin uudenlaiset joulukoristeet, kannattaa hipsiä joulukoristealennusmyynteihin, josta uudet koristeet saa pilkkahintaan :)!
Suunnittelin siis jo viime jouluna uuden kodin jouluvärityksen: vihreään joulukuuseemme tulee valkoista, kultaa & hopeaa ja muiden koristeiden pääväriksi valitsin hopean. Ehkä laitan jopa ripauksen joulunpunaista näiden Casa-tuikkujeni innoittamana:

Mm. nämä hopeiset tähti-koristekivet ostin joulunjälkeisistä alennusmyynneistä: 
500 g tähtiä normaalihinnalla 11,95 €. Alessa 3 euroa!
Tällä viikolla näin Anttilassa samantapaisen pienemmän koristekivipakkauksen: kultaisia sydämiä. Ihania, mutta jäivät sinne, hintaa oli lähes 10 euroa. Ehkä taas alesta jouluksi 2011 ;).
Koristekivet on kivoja monikäyttöisyytensä vuoksi. Niitä voi käyttää vaikkapa osana pikkujoulukattauksia.
Nyt kietoudun hetkeksi valkoiseen, pehmoistakin pehmoisempaan vilttiin ja alan tunnelmoida tulevaa joulua Dekon kuvien myötä!
Mukavaa viikonloppua sinulle!
:)

Comments

 1. Johanna
  6.11.2010 / 10:19

  >Oikein kivoja tunnelmakuvia. Alennusmyynneistä tosiaan kannattaa tehdä joulukoriste hankinnat. Uskomattomia löytöjä ja vieläpä hyvin edullisesti.

 2. Soile
  6.11.2010 / 11:03

  >Ehdottomasti kiinnostaa nähdä sinun joulukoristeostokset! Itsekin monesti ostan loppuunmyynneistä seuraavaa vuotta silmälläpitäen; säästö on aina niinkuin laittais rahaa pankkiin!

 3. Hanna
  6.11.2010 / 11:13

  >Ihania nuo tähtikivet! Tuollaiset olisi kyllä kiva koristus ruokapöytään. Itse olen käyttänyt sellaisia helminauhoja luikertelemassa kynttilöiden välissä.

 4. S
  6.11.2010 / 12:28

  >Johanna: aivan niin! pääsee sit samalla jo suunnitteleen seuraavaa joulua ;)Soile: oukki dou, esittelenpä ne siis joku päivä :). totta, aivan uskomattoman paljon säästää rahaa ku ostaa alesta! Anttilassa oli tällä viikolla monia samoja koristeita, mitkä viime vuoden jälkeen oli myynnissä -70 %…Hanna: eikö, tykkään niistä kyl tosi paljon! mietinki jo miten voisin laittaa ne joulupöytää koristamaan… :)

 5. Päm
  6.11.2010 / 17:25

  >Eikä, nyt oon kade ;) Siis harvemmin tulee sellanen tunne, et oikeesti mun on pakko saada kanssa ja nyt tuli sellanen tunne niitten tähtikivien kanssa :D Muistatko yhtään mistä ne ostit?, jos niitä vaikka olisi edes normaalihinnalla vielä :) Ja nuo tähtivalot huurteisessa skoolissa tosi mageet, I´l love it!Kaverini eilen tokaisi meillä käydessään kun huomasi, että olen hurahtanut tähtiin, et nythän sul on onnenpäivät, ku jouluna on paljon tähtijutskia myynnissä ;) Totta!Ja haluan kanssa nähdä viimevuotiset joulukoristehankintasi :)Mukavaa Pyhäinpäivän jatkoa!

 6. S
  6.11.2010 / 17:45

  >suvi m: niin on! kiitos tunnustuksesta! ja kiitos samoin :)Päm: kiitos samoin sinnepäin!ostin tähtikivet Anttilasta!! hyvin mahdollista et niitä on tänäkin vuonna, koska oli niitä kultaisia sydänkiviäkin! toivottavasti löydät niitä :D. joulukoristeista juttua tulossa ens viikolla :)

 7. Hanna*
  6.11.2010 / 20:14

  >Kauniita kuvia jälleen! Nuo valot tuossa Mariskoolissa näyttävät hyviltä! :)

 8. S
  7.11.2010 / 09:05

  >Hanna*: kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.