>Osta eteiseen lipasto, löydät sen olohuoneesta!

>

Siis sehän oli yks pääjuttu, mitä Ikeasta lähes kaksi viikkoa sitten lähdin hakemaan: lipasto eteiseen. Ja ostinki Bestå-sarjaa: kahdesta hyllyosasta kootun kokonaisuuden. Juu-u… Heti ku saatiin se kasaan ja aulan peilin alle, naama väänty: en tykänny. Liian leveä ja massiivinen meidän eteiseen tai oikeestaan aulaan. Joten eteisen lipasto on edelleen hakusessa, tosin nyt päätin tilata sen puusepältä. Saamme sen joulukuun puolivälissä. 

Mutta ei hätää!
Keksin kokeilla näitä Bestå-hyllyjä olkkarin tyhjään kohtaan, mut rinnakkain eikä päällekkäin kuten aulassa. Ja WAU. Mä tykkään ylipaljon!!! Paras idea pitkään aikaan!

Eli nyt ratkes ainakin se ongelma, mitä mietiskelin postauksessa Empty spot.
Ideat, joista kirjoitin Tyhjään kohtaan -postauksessa, taidan toteuttaa kodissamme jossain muualla, ehkäpä :).

Beståt pääty siis tähän seinustalle olohuoneeseen:

Tavarat tasojen päällä on kuulkaas vaihtunu tiuhaan nyt ku vihdoin on tasoja, missä kaikenlaista ihanaa voi pitää esillä! :)

Olohuoneen vastapäisellä seinustalla on samaa Bestå-sarjaa tv-tasona (2x120cm osat vierekkäin).

Tähän Iskusta ostamaani lasilyhtyyn syttyi toiset kotimme tunnelmavalot:

Ostin tämän kristallivalosarjan Anttilasta:Edellisessä kodissa tämä tähti valoineen roikkui makuuhuoneen ikkunassa. Viime jouluna valot hajosivat lopullisesti, mutta tätä kaunista hopeista tähteä en kuitenkaan raaskinut valojen mukana hävittää…Hmm… Tähti taitaa olla mun tän joulun lempikuvio, vaikka luulin että se on sydän ;DMitäs sanotte? Sopiiko teidän mielestä nämä Beståt tähän?Näiden Bestå-kaappien yläpuolelle mietin lack-hyllyjä. Ostin niitä Ikeasta viimeks, 2 kpl valkoisia 110 cm leveitä hyllyjä. Joten jos laittais toisen lack-hyllyn toisen Bestån yläpuolelle ja toisen toisen, limittäin, ni oiskohan kiva? :)

Sit hyllyille rivi kivituikkuja tai jotain ;). SE ei kyllä ois ongelma mitä niiden hyllyjen päälle laittais ;).


Haluan esille valokuviammekin, vaikka se taulukollaasi ei tähän kohtaan toteudukaan, valokuvia matkoilta ja ihanista hetkistä… Mulla on mielessä jo muutama kaunis hopeinen valokuvakehys, joita näin Stockmannilla.
Viimeks niitä siellä hypistelin, mut jätin ostamatta ku en ollu varma mihin ne laittaisin ja oli aikamoisesti hintaa yhdellä kehyksellä… Nyt niille on paikka, joten toivottavasti pian pääsisin Stokkalle :).


Lähinnä Villa Stockmann -kehykset miellyttää, mut voisin harkita myös Casa Stockmannin modernia, alumiinista valokuvakehystä. Mustavalkoiset valokuvat sopis näihin kehyksiin kivasti!

Tämmöstä pähkäilyä!
Mukavaa sunnuntaita! :)


Comments

 1. Hanna
  7.11.2010 / 11:19

  >Minusta näyttää tosi hyvältä. Yksinkertaisen tyylikästä ja esineitä kaapin päälle saa vaihdettua tunneelmaa mukavasti.

 2. Päm
  7.11.2010 / 11:50

  >Tottamaar sopii! Taitaa tulla Beståsta toinen sisustajien suosikki, niinkuin Ikean Ektorp-sohvasta ;)Hyvältä näyttää ja tasotilaa kaikelle ihanalle!Etelä-Suomeen saatu yön aikana maa juuri ja juuri valkoiseksi :)Mukavat sunnuntain jatkot!

 3. Niina
  7.11.2010 / 14:11

  >Ehdottoman upeasti sopivat tuohon! Tosi buenot :) Ihanat valot! Oliskon noita vielä Anttilassa :) Lack-hyllytkin sopis tosi hyvin tuohon yläpuolelle. Käy kurkkaamassa Stockmanin verkkokaupassa, josko siellä olisi noita kehyksiä. Siellä on vissiin vielä toimituskulut tutustumistarkouksena yhden euron :)

 4. Soile
  7.11.2010 / 14:17

  >Hyvinkin sopii! Kyllä ne Beståt on sitten käteviä kun ne muuntuu tarpeen mukaan mihin vaan! Aina vaan enemmän tekee mieli alkaa taas olohuoneen mullistusrumbaan!

 5. -J-
  7.11.2010 / 14:26

  >Kivannäköinen kun tasot ovat eri korkuiset. Tosi hyvältä näyttää ja passaa tuohon tilaan hyvin!

 6. Johanna
  7.11.2010 / 14:54

  >Hyvältä näyttää. Kivaa kun voi vaihdella koristeiden paikkoja ja ostella uusia kun on paljon laskutilaa <3

 7. Hanna*
  7.11.2010 / 15:58

  >Tosi hyvin sopii nuo Beståt tuohon! Ihan kuin siihen paikalle tehty! Ja kiva kun saa kaikkea tavaraa esille niiden päälle. Lackit sopis varmasti loistavasti niiden päälle!Ja nuo jouluvalot on ihanat! Samantapaisia on nyt monissa kaupoissa. :) Joutuu ehkä hankkia meillekin! ;)

 8. S
  7.11.2010 / 16:56

  >Hanna: kiitos!! oon samaa mieltä :)Päm: kiitosta :). joo nyt yhtäkkiä tuntuu et kaikilla Beståta, ite ostin ekan jo loppukesästä ja siitä se lähti :D. täälläkin saatiin maa valkoiseksi yön aikana. Hesarin mukaan etelä-Suomi saa kunnon lumen alkavan viikon aikana! Niina: voi kiitos Niina :). ja on Anttilassa vielä noita! on kyl tosi kauniit valot, kuvat ei tee oikeutta! ja oih, kiitos Stokka-vinkistä!! Soile: kiitos, kiva kuulla! joo on toi kyl kätevä sarja. näytän vihreetä valoo sun olkkariprojektille ;D-J-: kiitos kehuista :). itekki tykkään et kivalta näyttää ku on eri korkuiset!Johanna: kiiiti. aivan aivan… täytyy vaan varoo ettei sitä tavaraa tuu esille liikaa yhellä kertaa :/Hanna*: voi kiitos Hanna :). täytyy vielä harkita niitä lack-hyllyjä, meinaan sit ku ne on seinään porattu ni ne on sitte siinä :D. nuo tunnelmavalot on kyllä kivat, kuvat ei tee oikeutta. nuo kristallit on niin ihana lisä :)

 9. Anonymous
  7.11.2010 / 18:59

  >Hyvältä näyttää. Millä sävyllä teidän seinät on muuten maalattu? En tahdo millään löytää hyvää seinämaalin sävyä keittiö/olohuoneeseen… Testattu on. Kati

 10. S
  7.11.2010 / 20:15

  >Kati: kiitoksia :). tosi hyvä maalikysymys, vastaan sulle oikeen omana postauksena:)

 11. Maria
  7.11.2010 / 20:27

  >Sopii sopii :) Beståt on kyllä niin ihania! Sopisko tuohon yläpuolelle peili tuomaan avaruutta…mitäs sieltä peilistä näkyis? Jos vaikka näkyis ikkunamaisema ulos niin avot :)!

 12. S
  7.11.2010 / 22:16

  >Maria: hih, kiva kuulla :). nooh jos laittaisin siihen peilin, näkyis sieltä olkkarin toinen seinä et just tossa kohdalla ei oo ikkunaa. mut kiitti ideasta, ne on aina tervetulleita! :)

 13. Marika
  9.11.2010 / 18:52

  >Hyllyt näyttävät aivan mielettömän hyvältä tuossa, ihan kuin olisivat siihen tehtyjä! Ei tosiaankaan mikään hukkaostos.Meillä on niitä lack-hyllyjä ja vähän pelottaa millaiset jäljet niistä jää kun ne joskus ottaa pois. Eli ovat tosiaan käteviä, mutta kannattaa harkita tarkkaan niiden laittamista. Meillä yksi hyllyistä on toisen kissamme lempimakuupaikka, joten siinä ei voi pitää mitään oikein esillä:)

 14. S
  9.11.2010 / 19:25

  >Marika: kiiiiiitos! :)muaki hirvittää lack-hyllyjen kiinnitys, siks en oo vieläkään niitä laitattanu :). no kestää ne hyllyt sit jonku verran painoo ku kisukin siellä nukkuu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.