>Meidän kodin tauluja

>

No nyt tulee niistä tauluista juttua!
Meidän taulut odottaa vielä omaa paikkaansa kodissamme! On se jännä miten kauan uudessa kodissa pitää miettiä, mihin ne naulat iskee :P. Mikä taulu mihinkin huoneeseen, mille seinälle, kuinka kauan jaksan sitä siinä paikassa katsoa, jos haluanki siirtää sen heti toiseen paikkaan ja blaah…
Niinpä tykkään koko ajan enemmän ja enemmän taulujen sijoittelusta tällä tapaa:
Eli taulu jonku lipaston päälle tai suuremmat lattialle, miten helppoa onkaan milloin tahansa vaihtaa taulun paikkaa! Tästä tavasta taitaa miehetkin pitää :). Meillä ainakaan mies ei oo pitäny mitään kiirettä taulujen naulaamisessa :D.
Edes Karlssonin kelloa en laittanu seinälle vaan ruokailutilan kaapin päälle. Se on kellolle aivan loistava paikka, tarpeeksi korkealla että sen näkee monesta suunnasta!
Tässä näkyy kello:
(kuva on kesältä = turkoosit tabletit :))
Suuren lattialla olevan Kivet-taulun (Isku) lisäksi oon ostanu uuteen kotiin ainoastaan kukkataulut Ikeasta.
Nää on mun mielestä ihanan simppelit ja mustavalkoisuus luonnollisesti plussaa :).
Miehelläni oli alunperin tämä Aeroplage-taulu. Pidän sen tunnelmasta… Yksinkertaisen kauniit hopeiset kehykset kruunaa taulun!
Joku tässä vaan tykästyttää :).
Tämä kolmen postikortin kollaasi on yks mun ehdoton lemppari! Ostin postikortit Roomasta kierrellessämme näitä must see -kohteita. Roomassa kävimme Italian minikiertomatkallamme kesällä 2006 :). 

Onko tuttuja paikkoja? :)
Tämän roses-taulun ostin ensimmäisen yhteisen kotimme olohuoneeseen:
Nyt en tiedä mihin näin paljon väriä laittaisin…
Pääwc:n yhdelle seinälle oon suunnitellu paria taulua, nyt seinä näyttää niin tyhjältä. Suunnittelen ostavani jotku kauniit kehykset (hopeiset tai valkoiset) ja kehystää niihin vessan päätyseinän ihanaa tapettia. Ehkä joku kiva mietelause kehyksiin myös :).
Nämä Designers Guildin tapettitaulut oli yöpöydillämme kesällä:

Lopuksi vielä eräs kirpparilöytö, jonka teki mieheni äiti ja antoi löydön myöhemmin minulle! Esim. hopeisilla kehyksillä tulee varmasti kiva:

Teksti taulun takana on kuvaakin hellyyttävämpi & suloisempi:

”Jospas minä kissan saisin, kyllä sitä rakastaisin.”

Comments

 1. Hanna*
  8.11.2010 / 14:39

  >Tykkään teidän kaikista tauluista! Tosi kivoja, ja keskenään erilaisia, ja kuitenkin samanlaisia mm. väriensä puolesta. :) Tuo taulujen sijoittaminen oikeille paikoilleen on kyllä melkoinen mission impossible!!

 2. Anonymous
  8.11.2010 / 15:52

  >Ihana tuo kaappi minkä päällä kello on keittiössä. Mistä olette löytäneet kaapin?Terkuin Kaisa

 3. S
  8.11.2010 / 16:22

  >Hanna*: kiitos, kiva että tykkäät :). ehkä meidän taulut ei koskaan pääse seinille, vaan lipastojen ym. päälle ikään kuin taustaksi…Kaisa: kaappi on Ikeasta, Norrsten-kaappi. tosi hyvä ostos oli!tässä linkki siihen:http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80135665

 4. Johanna
  8.11.2010 / 16:36

  >Kauniita tauluja. Ja ymmärrän hyvin, että seinille niitä ei raaski laittaa ;) Meilläkin on paljon tauluja ja ainootakaan en ole laittanut seinälle, enkä varmaan edes laita ;) Mutta en ole kyllä tuollaista vaihtoehtoa ajatellut, että asettelisi tason päälle seinää vasten. Joskus vaan ajatellut, että näyttävät hieman kököiltä tuollai aseteltuina, mutta nyt pyörrän puheeni. Teillä ne näyttävät oikeinkin kauniilta juuri tason päälle seinää vasten aseteltuina <3

 5. S
  8.11.2010 / 16:49

  >Johanna: kiitos Johanna! :)meillä on olkkarin tasoilla nuo Ikean kukkataulut ja kovasti ovat vierailta saaneet kehuja :) munki mielestä ne sopii siihen tosi hyvin!

 6. Anonymous
  8.11.2010 / 21:07

  >heippa! :) mistä olette ostaneet tuon valkoisen divaanin? näyttää houkuttelevalta! :) satutko muistamaan lytyikö sitä muissa väreissä? entä onko päällinen irroitettava?-mia

 7. S
  8.11.2010 / 21:13

  >mia: heippa Mia! divaani on Ektorp-divaani Ikeasta, valkoisella irtopäällisellä :). se on houkuttava, ihanan pehmee! :) päällisiä on useita värivaihtoehtoja.nykyään divaania on saatavilla Ikeasta hieman erilaisena, ilman käsinojaa, tässä linkki:http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S59873811#valikosta näät värivaihtoehdot :)

 8. salsas
  9.11.2010 / 11:10

  >Kauniita tauluja! Mullekin kelpaisi nuo kaikki! Aika harvoista tauluista pidän ja nytkin mulla on kotona vaan yksi taulu. Kiitos myös seinämaalivinkeistä. Pitää kirjoittaa ne muistiin, kun meille on tulossa myös valkoiset seinät. Mulla on nyt nykyisessä kodissa maalarinvalkoisella maalatut ja uuteen olen haaveillut ihan kylmistä valkoisista seinistä.

 9. S
  9.11.2010 / 17:36

  >salsas: kiitos :). mäki oon tosi nirso taulujen suhteen!hyvä jos sait maalivinkkiä! meilläkin oli entisessä kodissa maalarinvalkoiset seinät, mut jotenki kaikki listat kellersi sitä vasten… kuten vitivalkoistakin vasten. eikä sit jaksettu siihen rumbaan et oltas tilattu listat eri paikasta vitivalkoisina… et onneks löyty hyvä valkoisen sävy, ainakin meille täydellinen :)

 10. Niina
  10.11.2010 / 20:07

  >Kauniita tauluja. Erityisesti nuo mustavalkoiset ovat mieleeni. Minä olen kaipaillut jo jonkin aikaa kotiimme erilaisia tauluja, mutta jotenkin en osaa päättää, mikä sopisi ja mihin… Olisiko sinulla antaa jotain vinkkejä taulujen suhteen?

 11. S
  10.11.2010 / 20:39

  >Niina: kiitti! voih, en tiiä osaanko antaa mitään vinkkejä ku en niin hirveesti tauluista välitä… minkälaista vinkkiä kaipaisit? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.