>Vaihtelu virkistää!

>

Mitäs pidätte blogin uudesta ulkoasusta?
All you need is White… Christmas…
Valkoista tarvitaan siis sekä kotiin että jouluksi :).
Kisukuva tuli aika isona, mut olkoon. Nyt kuvassa tasapuolisuuden vuoksi nuorempi kattimus, viimeks oli vanhempi neitimme :).

Tänään juomalasinalusillemme on syntynyt uusia funktioita!

Tassunalunen…

… ja leuanalunen! Eikä siinä muuten vedetty mitään kevyitä kauneusunia, vaan sikeistäkin sikeimmät ja syvät nokoset het nii et vilkkuluomiki näkyy :D.

Jep, kukka-juomalasinaluset on nyt pesty ja pöytä pyyhitty, don’t worry :)
Ja alemmasta postauksesta löydät kuvia tauluistamme!

 

Comments

 1. Kirsikka
  8.11.2010 / 18:47

  >Mikä namunen siellä onkaan! Jonkin aikaa olen nyt seurannut blogiasi, kauniita ja harmonisia kuvia.Mukava vierailla luonasi :)

 2. Hanna*
  8.11.2010 / 18:56

  >Tassunalunen! :D Pitäähän sellainen joka kissalla olla!! :D

 3. sarppa
  8.11.2010 / 19:30

  >Ihana kisu!<3 Niin suloinen ja hellyttävä.Silitykset täältä! :)

 4. S
  8.11.2010 / 21:18

  >Kirsikka: eikös :). kiitos kun jätit kommenttia, ilahduin siitä! vierailehan jatkossakin :)Hanna*: no iliman muuta pitää!! vielä parempi jos ois joka tassukalle oma ;Dsarppa: oih, kisuliini kiittää ja nauttii silityksistä <3

 5. Päm
  8.11.2010 / 21:34

  >hih…saaks teil kisu olla pöydällä ;)) Oli pakko vinee, ku joku ano munkin blogissa kauhisteli, et saaks meillä olla koira pöydällä :DD…no joo koira….mutku se on kisuakin pienempi chihu :))hihi :DD Ihana uusi ulkoasu…tähdet tähdet ja söps kisu :)Niin ja edelliseen taulupostaukseen, nättejä tauluja, meillä ei ole kuin muutama kuva kehyksissä :S

 6. S
  8.11.2010 / 21:53

  >Päm: joo mä muistanki sen kommentin sun blogissa :D, joillaki kato se myssy vähä kiristää enemmän ku toisilla ;D. ei noi meidän kisut SAIS olla pöydällä, mut muutamia kertoja niitä siis aivan turhaan komentaneena oon huomannu et voin sen ajan käyttää paremminkin ;). kisut ei juurikaan käskyjä noudata… varsinki toi nuorempi on aivan mahoton pakkaus, tekee just mitä ittee sattuu huvittaan…mut sillon ku ihmiset ruokailee, on ehdottomasti kiellettyä hypätä pöydälle! sen ne sentään tajuaa, mut silti sitäkin pitää joskus kokeilla :D

 7. Marika
  9.11.2010 / 18:30

  >Kivalta näyttää uusi ulkoasu, on hyvin vuodenaikaan sopiva ja kissimirrinne on kyllä niiin lutuinen :)

 8. S
  9.11.2010 / 19:23

  >Marika: kiitos, kiva kuulla!! :)

 9. Niina
  10.11.2010 / 20:11

  >Tosi kiva on uusi ulkoasu :) Tykkään! Onpas teillä löytynyt lasinaluselle uusi virka :D Ihana karvapallero :) Meilläkin kisu on kyllä pöydällä, mutta keittiön tasoilla ei onneksi kulje (ainakaan silloin, kun ollaan kotona). Nytkin kisu pasteeraa pöydällä ja odottaa lempiruokaansa keitettyä seitä.

 10. S
  10.11.2010 / 20:36

  >Niina: kiiiiitos :))voi ku noi meidän kattimukset oppis ton saman etteivät kulkis keittiön tasoilla :/. joka päivä siellä hiippaillaan…meilläkin rakastetaan seitiä ja katkarapuja!!!! ihmiset ei meillä niitä syö mut kisut meidänki edestä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.