>Mustaa makuuhuoneeseen

>

Muistatte varmaan postaukseni Kun verhot paikkoja vaihtoi!. Siirsin silloin makuuhuoneen verhot ruokailutilaan, koska ne vaan sopi sinne niin hyvin eli sille tielle jäivät nyt talveksi! 

Tältä ne näytti just ennen ku otin ne makkarista pois:
Ihan kivat täälläkin, mut ruokailutila huusi just näitä verhoja.
Makkariin laitoin sit nämä Ikean mustat verhot:
Yksi verho näytti aika rupuselta, ni piti laittaa toinen kaveriksi. Siihen en onnistunu silittään reikää ;).

Makuuhuoneen mustan tunnelman kruunaa täydellisesti joulunpunainen sydän:
Mielestäni muuta jouluista tänne ei tarvita, yksinkertaisuus on kaunista!
Lähipäivinä sängylle päätyy uusi ostos, kuvia tulossa kunhan kotiutuu :).
*****
Ps. Edelliseen postaukseeni viitaten, oloni on jo hiukan parempi! Avautuminen auttoi ja teidän lukuisat, myötätuntoiset kannustuskommentit, ne on mulle kultaakin kalliimpia <3. Kiitos!
 Oon ylpeä itestäni et nostin kissan pöydälle ja pidän kiinni oikeuksistani. Yksin murehtiminen vain pahentaisi tilannetta ja oloani. Liiton tuki auttaa myös paljon, muistakaa ihmiset et on erittäin tärkeää ja hyödyllistä kuulua liittoon!!! Liity heti jos et vielä kuulu liittoon :D.

En myöskään jaksais tätä ilman ihanaa perhettä & ystäviä.
Vihaan epäoikeudenmukaisuutta ja epäreiluutta. En voi myöskään ymmärtää, mikseivät kaikki ihmiset voi kohdella muita siten kuinka haluaisivat itseänsä kohdeltavan… Sillä periaatteella maailma ois niin paljo parempi paikka elää!
Loppuun vielä et minähän taistelen viimiseen asti enkä luovuta, moon Pohojammaan likkoja ja me ei luovuteta NII!!!!! ;D

Comments

 1. -J-
  20.11.2010 / 13:25

  >Luin tuon edellisen postauksesi. Hyvä, hyvä! Samaa mieltä et ei kannata luovuttaa! Itse olen aina kuulunut liittoon, se todellakin kannattaa. Toivotan sulle tsemppiä ja voimia että jaksat taistella esimiestäsi vastaan!Verhot sopii hyvin teidän makkariin ja kivat ku ne on vähä läpinäkyvät :)

 2. Anonymous
  20.11.2010 / 13:56

  >Tyhmä kysymys: Eikö teidän ikkunoiden sälekaihtimissa ole niitä vetonaruja ja sitä jolla niitä laitetaan kiinni ja auki. Vai onko ne joku nykyaikainen juttu, oli kiva kuulla niistä lisää.

 3. Hanna*
  20.11.2010 / 14:12

  >Sopii hyvin nuo mustat verhot makkariin!Tsemppiä kovasti taisteluun oikeuden puolesta!!! Toivottavasti voin olla tukena sulle! <3

 4. sarppa
  20.11.2010 / 14:33

  >Minulta onkin jäänyt edellinen postauksesi lukematta. Mutta tuo makuuhuone näyttää kauniilta!<3 Minäkin tykkään yksinkertaisesta,silloin kaikki erottuvat edukseen!Tuo sydän erottuu niin ihanasti tuolta ikkunasta!<3 Ja verhot näyttävät kauniilta!Minäkin haluaisin uutta ilmetta makkariin.Mukavaa viikonloppua!

 5. Soile
  20.11.2010 / 15:39

  >Hyvä S, niin se pitää ja ihana tuo teidän makkari!

 6. S
  20.11.2010 / 15:49

  >-J-: kiitos paljon <3 ja kiitos myös verhokehuista :)Anonyymi: ei ollenkaan tyhmä kysymys! niissä on tosiaan erilainen systeemi, ku mitä useimmiten näkee. eli kyllä ne saa kiinni ja auki ja kokonaan pois näkyvistä. kiitos ideasta, voin esitellä ne erikseen joku päivä!! :)Hanna*: kiitos Hanna! oot jo ollu aivan korvaamaton tuki, kiitos. oot just sellanen ku ystävän kuuluukin mun mielestä olla: sun tukeen voin luottaa <3. sama toimii myös toisinpäin aina, muista se :).sarppa: voi kiitos ihanasta kommentista kehuineen <3mukavaa viikonloppua toivotan sinulle myös! :)Soile: kiitos paljon Soile <3 :)

 7. Hanna
  20.11.2010 / 16:05

  >Minäkin olen miettinyt et vaihtaisin makkariin mustat verhot. Teillä ainakin mustat näyttää kivalta! Meillä on tosin yksi seinä melkein musta, et en tiedä meniskö sitten liian tummaksi….

 8. S
  20.11.2010 / 19:10

  >Hanna: kiitos :). uskon että teillekin sopisi! laitat kato ikkunaan jonku kivasti valaisevan jouluvalon, ni ei näytä synkältä vaan kauniin tunnelmallisen jouluiselta! :)

 9. Hanna*
  20.11.2010 / 19:13

  ><3

 10. Niina
  20.11.2010 / 19:55

  >Tosi kivat nuo mustat verhot makkarissa. Tuovat kivaa "särmää" :) ja punainen sydän on piste i:n päälle. p.s. meillä appivanhemmat vaihtoivat kesällä uudet ikkunat ja niissä oli tuo uusi systeemi. En todellakaan osannut sitä käyttää, joten tarkempi esittely voisi olla tarpeellinen :D

 11. S
  20.11.2010 / 23:10

  >Niina: kiitti Niina, kiva kuulla :). munki mielestä sopii hyvin näin talvella. selvä, tarkempi esittely tulossa alkuviikosta :)

 12. Johanna
  20.11.2010 / 23:59

  >Kauniilta näyttää makkarinne. Yhtenäinen ja linjakas, kiva, tykkään :) Meillä on kanssa samantyylinen mekanismi säleverhoissa. Meillä on ainoastaan yksi nuppi, teillä näyttäisi olevan kaksi?

 13. S
  21.11.2010 / 11:51

  >Johanna: kiitos kehuista :))juu kaks nuppia on meidän säleverhoissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.