>Lisää joulua kotiin

>

Kiinnostaisko teitä nähdä, mitä joulujuttuja meidän kotiin on viime viikolla ilmestynyt?
Laitoin kotiin joulua jo viime viikonlopuksi, jolloin vietimme tupareita pikkujouluhengessä.
Olohuoneen tähdet on täällä jo vilahtanu, mut niiden lisäksi löytyy mm. lisää tähtiä ;).
Keittiön baaritaso on kiva aamiaispaikka!
Eteisen oksiin (vai risuihin) on lennellyt kolme valkohopeista perhosta:
Yksi pöytätähti löysi paikkansa ruokailutilasta:
Tällainen toinen lasipallo tosiaan särkyi viime jouluna. Tämän ainokaisen aioin laittaa ikkunaan, mut en ylettyny ees tuolilta ;D ja mies oli ulkona enkä viitsinyt häiritä, joten lasipallo pääsi tähän Pentikin lasikulhoon hetkeksi.
Näyttää kivalta siinäkin!
Valkoiset tulppaanit on ollu ahkerassa käytössä!
Valkoisia kynttilämansetteja on ilmestynyt mm. vessaan…
Tämän kuvan otin eräänä aamuna ihastellessani valkoista maisemaa:
Täytyy vielä mainita, et tähdet on vitivalkoiset, hehkulamppu saa valon kellertämään päiväsaikaan. Itse tykkään tästä kellertävästä, lämpimän sävyisestä valosta. Muuten ois liian kylmää ja liian valkoista. (Ohhoh, tuliko tuo mun suusta ;D)
Olohuoneemme iltasella:
(pöytä vanha ja väliaikainen)

Näkymää aulan ja ruokailutilan rajalta:
(vasemmalla näkyvä tähti on keittiön pöytätähti, heijastuu ikkunan kautta)
Ja kuva samasta paikasta vastakkaiseen suuntaan:
Tämä keittiön tähti näkyy tielle asti ja tervehtii ensimmäisenä ikkunan läpi kotiimme tulevia :).

Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita toivon kaikille!
Ps. All you need is White nyt myös Facebookissa erään merkkipaalun saavutuksen kunniaksi! Käykäähän tykkäämässä tästä, tiedä vaikka runsaat klikkaukset aiheuttais jonku yllärin ennen joulua :P

Comments

 1. Johanna
  21.11.2010 / 10:20

  >Ihanan jouluista teilläkin <3

 2. Anonymous
  21.11.2010 / 11:58

  >Mukavan jouluista!Hei, nyt on pakko kysäistä – aiotteko laittaa joulukuusen?`Jos aiotte, niin miten ihmeessä saatte kissat jättämään sen rauhaan? Minä haluaisin ehdottomasti kuusen, mutta meidän kissat roikkuisivat sen varmasti taas pilalle kuten edellisinäkin kolmena jouluna… Jotain vinkkejä?-Salli

 3. Soile
  21.11.2010 / 12:31

  >Ihanaa valkoista valoa! Kiva tuo pallo kulhossa, mullakin on niitä pari…pitäsköhän laittaakin johonkin hurrikaaniin ne:)

 4. S
  21.11.2010 / 12:35

  >Johanna: kiitoksia! :)Salli: kiva kuulla susta pitkästä aikaa :)jep, joulukuusi on tulossa :). tänä vuonna eka kertaa iso kuusi, aiemmin ollu pieni. vanhempi kisu antaa kuusen koristeineen olla rauhassa, nuorempi on haasteellinen… varsinkin öisin on tykänny tiputella koristeita lattialle :D. mielenkiinnolla odotankin tätä joulua et miten kuusen käy.. tai oikeastaan koristeiden, kuusta ei oo ainakaan vielä kaadettu tai siinä kiipeilty. kiitos tästä vinkistä, tuli heti idea tehdä tästä oma postauksensa!!

 5. S
  21.11.2010 / 12:38

  >Soile: kiitos :))joo sullahan niitä hurrikaaneja löytyy, laita, varmasti tulee kaunis kokonaisuus! :)

 6. Päm
  21.11.2010 / 12:44

  >Ihania jouluisia juttuja :) Ja se valopallo on kyllä just hyvä siinä lasikulhossakin. Tuleeko kuusesta minkä värinen…valkoinen? ;) Ja tosi kiva nähdä huoneita eri kuvakulmista ja suunnista, niin näkee vähän kokonaisuutta. Kisulit siellä mukana kuvailemassa :)Oon ollut nyt tosi laiska oman blogini kanssa ja en ole jaksanut kommentoida kellekkään, blogiähky :D, mut nyt taas innostuin :)Mukavaa sunnuntain jatkoa!

 7. Hanna*
  21.11.2010 / 14:06

  >Taas niin kaunista! Nuo tähdet on ihanat!Ja ihania kisuja taas kuvissa! <3Teillä on mukava tunnelma kotona!

 8. S
  21.11.2010 / 15:12

  >Päm: kiitos sinulle ihanasta kommentista! blogiähky on ymmärrettävää ja sillon ei auta muu ku pikkutauko, kuten teitkin. oon ilonen et innostuit kuitenkin uudestaan, sun kommentteja on kiva lukea :).usko pois, vihreä joulukuusi on tulossa :). mukavaa sunnuntaita!!!Hanna*: kiitos Hanna :). koti on maailman paras paikka ja joulujutut on kyllä tuonu paljo energiaa tähän pimeään vuodenaikaan!

 9. Niina
  21.11.2010 / 19:07

  >Tosi kaunis joulukoti teillä :) Ihania ideoita, kuten noi kauniit perhoset oksissa :) Kyllä sitä joulua täytyy vissiin ruveta itsellekin laittamaan, kun ensimmäinen adventtikin lähestyy :) Teilläkin näytetään istuvan ruokailupöydän nurkalla… niin meilläkin :D Ihanaa sunnuntain jatkoa!

 10. Anonymous
  21.11.2010 / 19:58

  >Mistä olet hankkinut nuo ihanat perhoset? Oikein tunnelmallisia kuvia olit taas lisännyt iloksemme. Mukavaa illan jatkoa :)Johanna

 11. S
  21.11.2010 / 21:35

  >Niina: kiitos Niinuska :) sanooko sua kukaan Niinuskaksi :)? juu reippaasti vaan joulujuttuja esille, mulla ollu jo kauan :D. ihanaa sunnuntaita sinnekin!!niin ja jep, meillä istutaan aivan missä tahdotaan, millon tahdotaan ja miten tahdotaan. vaikka ihmiset komentaa, niistä ei piitata, minä teen mitä haluan, sillä minä määrään ja mami häärää!t. nuorempi miumau :PJohanna: ostin ne viime joulun jälkeen alesta, olikohan Anttilasta :). niitä oli 3 valkohopeista ja 3 kullansävyistä perhosta. kivoja, voi laittaa vaikka verhoihin jos haluaa! kiitos, ihana kuulla että tykkäsit kuvista :). illanjatkoja sinullekin Johanna!

 12. Hanna
  21.11.2010 / 22:33

  >Tosi kivat noi baaritason tuolit! Ja ihanan näköistä muutenkin!

 13. S
  21.11.2010 / 22:59

  >Hanna: joo tuolit on kyl kivat! kiitos paljon ihanista kehuista :)

 14. Linda
  22.11.2010 / 08:22

  >Kaikki tähdet on todella kivoja! Saisinkohan mä edes yhden ikkunaan tänä vuonna…vaikka oli kyllä muuta sitten :)

 15. salsas
  22.11.2010 / 11:06

  >Mistä nuo baaritason tuolit on? Ne on hienot!Tosi kaunitta kuvia taas teidän kodista :)

 16. S
  22.11.2010 / 17:36

  >Linda: juu juu, yksi tähti ainakin olla pitää :). mukavaa viikkoa Lindalle!!salsas: ne on Kodin Ykkösestä, Flower-baarituolit. meillä on ruokapöydän tuoleina samat Flower-tuolit :). on nätit kyllä juu!kiitos ihanainen kehuista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.