>Hemmotteluhetki

>

Tänään oli töissä sit se kohtaaminen. Sanotaan nyt vaikka et sain puhuttua suuni lähes puhtaaksi ja olo helpottui huomattavasti. (Uutta työtä etsin silti, mutta tämä helpottaa oloa ennen uuden työn löytämistä.) Työpäivän jälkeen hipsin autolleni kevein askelin… Suuntasin shoppailemaan! Suunnittelin mielessäni tälle illalle jonkin kivan hemmotteluhetken, koska olen mielestäni sen viikonlopun stressailun, pääkipuilun & pahoinvoinnin jälkeen ansainnut!

Shoppailin arkimeikkejä…

Lukemista…

 Divaanin mukana tuli tällainen Talven juhlat -lehtikin. Varsinkin tämä otsikko sai mut kiinnostumaan!

Anttilassa mun ostoskoriin hyppäs nämä ihanat, aiemmin jo ihailemani kultaiset koristekivisydämet…

Lisäks ostin Schwarzkopfin uutta shampoota ja hoitoainetta. Schwarzkopfin tuotteet on ehdottomasti parhaita mun hiuksille!!!

Ostin myös lempparisuihkugeeliäni: Palmoliven Honey & Moisturising Milk <3. Vaihtelun vuoks nappasin mukaan myös Cherry Blossom & Moisturising Milk -version.
 

Pari tippaa jompaakumpaa
&
a bath has turned into
a
relaxing
bubble bath <3

Kotimatkalla vielä takeaway-ruokaa ja kotiiiiiiin!!!
Luxusta bubble bathiin suussasulavilla suklailla :P
Jos poreet & ihanantuoksuiset kuplat & rauhallinen musiikki ei rentouta, ni sit ei mikään!
Ja kun mä raaskin nousta kylvystä, arvatkaa mikä ihanuus sitte on eessä… No H&M:n kaksi avaamatonta pakettia!! Hain ne postista jo perjantaina, mut kuvitelkaa, oon ollu niin siipi maassa etten oo niitä edes vielä avannut ja tutkaillut :(. Tänään korjaan asian!
Sit vielä maanantai-illan parasta tv-viihdettä: Täydelliset naiset (tallennan boxille ja katon miehen mentyä nukkumaan, ite saan aamulla nukkua vähä pitempään). Pieni torkahdus vahingossa sohvalle ja sitten, oma sänky & kääriytyminen uhkeanmuhkeankuohkeaan peittoon <3.
Maanantai on ohi!

Comments

 1. -J-
  22.11.2010 / 21:34

  >Ihana että sait purkaa oloasi, se helpottaa kummasti! Ei muutaku nautinnollisia kylpy- ja lukuhetkiä :)

 2. Päm
  22.11.2010 / 21:46

  >Kiva kuulla että voit paremmin, se aina helpottaa kun saa purkaa mieltään ja puhua suunsa puhtaaksi :)Divaani on ihana lehti, tulee suoraan postilaatikkoon. En ole kyllä vielä itsekkään lukenut tuota viimeisintä.Ja voi että tahtoo poreammeen kans, tahtootahtoo :DDOlet taatusti hemmotteluhetkesi ansainnut! Mukavaa ja rentouttavaa illan jatkoa! :)

 3. Niina
  22.11.2010 / 21:47

  >Kyllä olet shoppailuhetken ansainnutkin! Hyvä, hyvä :) Tuo Palmoliven Cherry Blossom on mun suosikki :D Rentouttavaa bubble bathia!

 4. Hanna*
  22.11.2010 / 21:52

  >Jee, maanantai ja SE palaveri on nyt ohi!Olipas ihana tämä postaus!Kerrassaan upeat hemmottelujutut olet ostanut. Rupesi tekemään mieli kauheesti suklaata! :PNauti kylvystä ja suklaasta ja muusta, olet sen ansainnut!ps. ja äkkiä ne h&m:n paketit auki ja tänne postausta niistä!! tahdon nähdä mitä ihanuuksia olet hankkinut! :D

 5. Soile
  22.11.2010 / 21:57

  >Kuulostaa niin upealta, olet hemmotteluhetkesi ansainnut….alkoi niin tekeen mieli noita konvehteja!

 6. sarppa
  22.11.2010 / 22:20

  >Voi miten ihana postaus!<3 Takuulla olet hemmottelun ansainnut ja ihana sellainen onkin. Tuollainen täytyisi jokaisen joskus itselle tehdä!:) Taidankin viikonlopuksi ottaa hiukan mallia!:) Saisi hetkeksi stressin ja kiireet pois mielestä..Mukavaa viikonjatkoa!

 7. S
  22.11.2010 / 22:43

  >-J-: jep, kyllä helpotti! kiitos paljon, oli ihana pieni hetki :)Päm: kyllä vain! silti toivon pian löytäväni uuden työpaikan!! mulle tulee Deko, on tullu jo muutaman vuoden. kokeilin Avotakkaa ja tais Glorian kotikin tulla, mut aina Dekoon palaan. Divaani on paljo sen tyyppinen, siks tulee joskus ostettua sen irtonumeroita :).kiitos ihanista sanoista, tuli niin kiva mieli <3. kyllä sä sen poreammeen vielä saat ;)Niina: voi kiitos <3. cherry blossom pääsee testaukseen huomenna saunailtana :).Hanna*: no niinpä!! kiva että tykkäsit postauksesta, toivoinki et se sais aikaan hyvää mieltä muissakin!kiitos ihanasta kommentista ja voi että sait mut nauraan ihan ääneen :DD (mieski niin tottunu mun yksinnauramiseen ettei ees vilkassu tosta sohvalta :D). laitan juttua heti ku ehdin ja JOS pidän tuotteet ;) ainaki pari varmaa juttua siellä on, sen tiedän..Soile: kiitti kiitosta!! :) nuo suklaat on niiiiin nameja, muutama vielä jäljellä, en oo yksin syöny kaikkia kylläkään ;)sarppa: voi miten ihana kommentti! <3 kiitos Sarppa!! ja aivan, jokainen on oman pienen hemmotteluhetkensä ansainnut (paitsi se joka mulle tän pahan olon aiheutti :D). ota ihmeessä mallia, aikaa ei vie kauan mut vaikutus on pitkä <3.mukavaa viikkoa toivotan sinullekin!

 8. Marika
  22.11.2010 / 22:55

  >Nautihan nyt ostoksistasi ja hemmotteluhetkestä, olet ne todellakin ansainnut :) Ja onneksi se tämänpäiväinen helpotti tilannetta, todella hyvä juttu!!

 9. S
  23.11.2010 / 17:15

  >Marika: kiitti, kyllä nautin :). joo kyllä se helpotti, vaikka vielä jotain jäikin hampaankoloon :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.