>Ja niin vaihtui joulukuu

>

Vielä 23 päivää siihen kohokohtaan! :)
Tämä aika ennen aattoa on just parasta! On toki jouluaattokin aivan ihana, sehän on kaiken tämän kohokohta ja siihen tämä kaikki valmistautuminen huipentuu… Silloin saadaan viettää aikaa läheisten & rakkaiden kanssa ilman kiireitä, se on kaikista tärkeintä joulussa. Lahjat ja koristeet on vain sitä pientä extraa, vaikka ne osaltaan auttaakin tekemään juhlasta juhlan. Mutta kyllähän se joulumieli lähtee sydämestä!
Tämä jouluun valmistautuminen on niin hykerryttävän ihanaa <3.
Nautin niin paljon teidän kaikkien jouluvalmisteluista, joita blogienne kautta pääsen seuraamaan! Tämä jouluinnostus on blogien myötä kyllä mulla ainakin miljoonakertaistunut, mites teillä? Tuli vaan mieleen et… voi meidän miehiä ;D
Tosin täällä ei ainakaan vielä ole mitään valituksia kuulunut; so far, so good ;)

Muistatteko ku ostin innoissani jo lokakuussa joulukorttitarvikkeet?
Mähän aloin tehdä niitä joulukortteja heti samana iltana… Kun muutama kortti oli valmis, kattelin et kappas, näistä tulikin ystävänpäiväkortteja ;D. Siihen mun askarteluinto sit tältä joululta tyssäs… No, nyt on sitte ainaki muutama ystävänpäiväkortti valmiina!
Eilen vietin vapaapäivää ja otin kaikenlaisen puuhastelun lomassa kotona muutamia kuvia, joita tässä postauksessakin näkyy.
 
 Tilasin eilen myös joulukortit ottamistani kuvista. Askartelua koitetaan taas ens vuonna ;). Kuvavaihtoehtoja ja -versioita oli kyllä lähemmäs sata… Et eniten aikaa meni niiden kuvien valitsemiseen!
Kerkesin lavastaa kuvan jo ystävänpäivääkin varten, hih! Tilasin ystävänpäiväkortit samalla ku ei ne mun askartelemat kuitenkaan kaikille riitä… Ja ideathan pitää hyödyntää heti eikä hetken päästä! :)

Voin suositella Fotonetti-kuvapalvelua, josta kortit lopulta tilasin. Fotonetin ohjelma on tosi monipuolinen, kuitenkin helppokäyttöinen, ja korteista saa varmasti sellaset ku haluaa. Kuvia voi laittaa korttiin useampia ja tekstiäkin voi lisätä mielin määrin. Ja niin persoonallinen joulukortti on valmis! :)

Toivottavasti tämä toivotukseni tavoittaa teidät:

Comments

 1. Hanna*
  1.12.2010 / 10:12

  >Hih, sun kirjoittamaa tekstiä on hauska lukea! :) Kirjoitat kivasti! "…Askartelua koitetaan taas ens vuonna!" :D:D Ja sehän on hyvä, jos sait muutaman ystävänpäiväkortin jo valmiiksi, vaikka joulukorttien askartelu jäikin! :DKauniita asetelmia! Ja enpä ole aiemmin kuullutkaan tuosta fotonetistä, täytyy tutustua! :)

 2. Maria
  1.12.2010 / 10:25

  >Ihania kuvia! Kyllä tämä joulun odotus on aivan parasta aikaa, kun saa suunnitella ja odottaa :)Kivaa joulukuun ekaa päivää :)!

 3. Esmeralda
  1.12.2010 / 10:58

  >Ihania jouluasetelmia! <3Ihanaa joulukuuta sinulle!

 4. Minttunen
  1.12.2010 / 11:03

  >Kauniita kuvia!Ihme ettei mies ole valittanut jouluvaloista,kun lokakuun lopulla jo ensimmäiset viritin ja nyt niitä on ihan kiitettävästi.Menee nääs sähköä :)

 5. Hanna
  1.12.2010 / 11:05

  >Tosi kauniita nuo valkoiset ja kirkkaat joulupallot. Tänä vuonna joulukoristelu on tosi maltillista, ensi vuonna sitten panostetaan kunnolla :)

 6. Johanna
  1.12.2010 / 11:54

  >Upeita asetelmia. Nuo matta mariskooli ja kivituikut on niiin kauniita. Ihanaa Joulukuun ekaa päivää sinulle.

 7. Anonymous
  1.12.2010 / 12:02

  >Mukavaa joulun odotusta myös teille! Ja kiitos kauniista kuvista.-sussu-

 8. -Heli-
  1.12.2010 / 13:52

  >Ihanan tunnelmallisia ja jouluisia kuvia :)Kyllähän se niin on että tämä joulun odotus on sitä parasta aikaa, on niin kiva laittaa joulua kotiin :)

 9. Onna
  1.12.2010 / 13:54

  >Kauniita jouluasetelmia! Erityisesti tuo tuo sinertävä sävy oli todella nätti helmineen :)

 10. sarppa
  1.12.2010 / 14:15

  >Kauniita kuvia! <3 Tulikin mieleeni,että minäkin voisin tehdä joulukortin jostain kauniita kuvasta! Kiitos ideasta!:) Jouluun valmistautuminen on ihanaa aikaa ja totta puhut,että tämä bloggaus vielä innostaa entistä enemmän hössöttämään! :D Kaikilla on niin ihania juttuja blogit pullollaan,joista saa niin paljon ihanaa fiilistä itsellekin!:) Mies ei kyllä ymmärrä..Eikä sen tarviikaan! ;)Niin ja kiitokset tunnustuksesta! <3 <3Mukavaa joulukuun alkua!

 11. S
  1.12.2010 / 15:17

  >Hanna*: ai, heh :) kiva jos on hauska lukea! käyhän tutustumassa fotonettiin. ja kiitos!Maria: kiitos paljon! totta turiset! :)Esmeralda: voi kiitos kiitos :)Minttunen: kiitosta! kato mieskin nauttii niistä valoista, ne ei vaan niin avoimesti sitä meidän naisten tapaan näytä ;)Hanna: niin mustaki, ne on mun suosikkeja! aivan ihania <3, tahtoo lisää!! :Djoo ens vuonna panostat sitte tänki vuoden edestä ;)Johanna: kiiiiiitos :). joo mattaset on mun lemppareita :).sussu: oi, kiitos! kiva että tykkäsit :)-Heli-: kiitos, kiva kuulla :).ja oon täysin samaa mieltä kanssasi!Onna: kiitos kehuista :). tykkään itekki tuosta yhdistelmästä: mattakirkas mariskooli, hopeiset joulupallot & valkoiset helmet, oi oi!sarppa: kiitos paljon Sarppa! joo miehet ei aina ihan kaikkee ymmärrä ;). teehän sellaset joulukortit, tulee kivan persoonalliset silläkin tapaa :).

 12. Annika
  1.12.2010 / 18:20

  >JOULU<3Jonkin aikaa sitten kommentoin kuinka ei opiskelijabudjetilla noita joulukoristeita saa ostettua, mutta tottahan se on kuten sanoit, että eipä siihen paljoa rahaa edes tarvita. Kaivoin sitten kaapeista kynttilät ja jonkun lyhdyn mikä matkan varrella mukaan on tarttunut ja kyllähän niillä yhden kaksion sai helpsoti joulutunnelmaan :) kiitos inspiraatiosta ;)

 13. Nanna
  1.12.2010 / 19:32

  >Ihanat asetelmat! Ja olet kyllä niin oikeassa, blogeista saa ihanaa jouluista inspiraatiota ja tunnelmaa. :)

 14. Niina
  1.12.2010 / 21:15

  >Ihania kuvia! Tykkäsin varsinkin tuosta ikkunakuvasta, jossa on tuo punainen sydän. Kuinka kaunis talvimaisema ikkunan takana pilkottaakaan! Mulla on askartelut vielä alkutekijöissä! :) Aloitin ajoissa, mutta totesin, ettei korteista tullutkaan hyvät, joten täytyi tehdä uudet suunnitelmat :) Kortit askartelen silti ja niiden parissa meneekin sitten koko seuraava lauantai. Meilläkään ei ole pahemmin valitettu ja tosiaankin joulufiilis lähtee sydämestä! Ihanaa joulun odotusta <3

 15. JessiJ.
  1.12.2010 / 21:55

  >Olipa kiva tutustua blogiisi :) Teillä on ihana koti ja kisuleja. Pitää selailla lisää :)

 16. S
  1.12.2010 / 21:56

  >Annika: voi eipä kestä, ihana jos sait inspistä :). sun blogin bannerikin on niin ihanan joulutunnelmainen, et varmasti teillä on kotonakin sama tunnelma :).Nanna: kiitos Nanna :). Niina: kiitos, munki mielestä se kuva on kaunis, kauniit sävyt :). mukavaa askartelulauantaita sulle!!ja kiitos <3

 17. S
  1.12.2010 / 21:59

  >JessiJ.: kiitos, mukava kuulla :). kiva että tulit selailemaan!

 18. Päm
  2.12.2010 / 00:42

  >Mielettömän kauniita kuvia :) hienosti olet saanut tunnelman kuviin. Tykkään eritoten sydämestä josta maisema näkyy läpi, ihuna <3Btw.Joko oot päättänyt kuusen värin?

 19. S
  2.12.2010 / 10:49

  >Päm: oi ihanaa, kiitos!! :) :)kyllä se kuusen väri taitaa olla päätettynä ja lauantaina ois tavoitteena käydä se ostaa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.