Kissat & sisustus

 

Vanhempi kisuneitimme sai viisi vuotta sitten joululahjaksi tällaisen sängyn mun vanhemmilta. Vähän jänskättiin et onkohan turha ostos, mut kuulkaas siitä asti hän on nukkunu sängyssä lähes päivittäin! Vaikka ollaan muutettu kaupungista ja asunnosta toiseen, on sänky kulkenut mukana ja aina siinä on ollu yhtä hyvä nukkua ♥.
Täydellinen ostos tälle neitimäiselle kissaneidille :).
Ihmettelin miksi sänky ei enää uuteen kotiin muuton jälkeen kiinnosta :/. No otinpa pari viikkoa sitte sängyn päälle laittamani lampaankarvataljan pois ja siirsin sängyn keskelle olohuonetta. Neiti tassutteli samantien sänkyynsä! Ja nyt siinä on nukuttu taas monet nokoset joka ikinen päivä! Vaivihkaa kyllä siirsin sängyn lähemmäs ikkunaa, pois keskeltä olohuonetta ;).
Pari kertaa viekkuun on päästetty kissaneiti S, mutta vain pari kertaa ja siitäkin on jo parisen vuotta aikaa.
Tämä vanhempi kisu on astetta verran tarkempi omasta henkilökohtaisesta alueestaan :D. Ihmiset saa kyllä halia ja helliä, mut saman katon alla pian jopa 4 vuotta asunutta kisukaveria hiukan karsastetaan. Ellei olla villipäällä… Silloin jopa ite käydään kisukaverin kimppuun!
Tämä nuorempi kissamme saakin monesti ihmetellä kaverinsa mielialanvaihteluja… Hän ite on hiukan rennomman sorttinen, kaikkien kaveri! Naapurikisujenkin kanssa ystävystyy hetkessä tämä kiltti pieni ♥. (On hänellä toki se Hilda Hirmu -puolikin…)
Tämä kissaneiti on kaikkea muuta kuin neitimäinen, hänestä löytyy ripaus äijämäisyyttä! Lampaankarvataljat, pyh! Minä nukun paljaalla lattialla!
Yritin jopa vaihtaa taljan paikkaa, jos vika olikin paikassa.
Vastaus kuvasta päätellen:
”EVVK”

Tässä asennossa tulee parhaat unet, ottakaa mallia!
Ja myönnettäköön, tää nukkamatto on ihan jees. 

Nukkamatot on myös vanhemman kisun mieleen sillon ku nukuttaa, mut niillä pitää kävellä niin et nostelee tassuja melko ylös…
Ps. Huomenna luvassa piiiitkä postaus täynnä kodinhoitohuonetta!

Comments

 1. Jenni
  18.1.2011 / 12:10

  >Voi kun he ovat kyllä niin klassisen kauniita neitejä! :)Mullekin tuli taannoin blogiin monta kommenttia, että ihan varmasti ei mene kissat ostamaasi kissankoppaan, mutta sinne menivät. Se olikin luksuskoppa, ymmärsivät designin päälle! ;)

 2. Piiju
  18.1.2011 / 13:39

  >Nämä kisujutut on aina yhtä hauskoja, oikeita hyväntuulen postauksia:)) Hihittelen täällä vedet silmissä tuolle EVVK-kuvalle :D :D

 3. J&M
  18.1.2011 / 13:42

  >Ihanaa, en malta odottaa huomista postausta :DVoi miten hauska sänky, ihan päädyt ja kaikki!Oon kanssa miettinyt kun noita sänkyjä näkee, että suostuuko eläimet oikeasti niissä nukkumaan, mutta näköjään, ainakin jotkut :)

 4. Janet
  18.1.2011 / 13:56

  >Voi että nuo teidän kisut on suloisia! Ja teillä on upea talo. Täällä odotellaan lisää juttuja koko huushollista :)

 5. J
  18.1.2011 / 13:56

  >Voi ku sulosia ja ihana oma peti! Meijän kisut ei oo koskaan tykänny nukkua tuommosissa, ainut missä toinen tykkäs nukkua oli raapimispuu. Mut se piti viiä pois ku ne raapi sitä nii paljo et purkantuu koko teline :)

 6. Marika
  18.1.2011 / 14:15

  >Tuo sänky on kyllä niin luksus :) Ihania kuvia, paras oli kyllä se, etten mä missään taljalla nuku; niin äijä, hih :DMeillä on kaksi kissojen nukkumiskoppaa ja ne ovat olleet myös meidän kissoille mieleisiä, varsinkin olkkarissa oleva. Ne varmasti tykkäävät siitä kun saavat nukkua omassa rauhassa "pesässä", mutta kuitenkin lähellä meitä.

 7. Elluu
  18.1.2011 / 14:16

  >hehehe :D teillä on samanoloiset kissat kuin meillä. vanhempi kisumme on 4 vuotta ja nuorempi täyttää vuoden nyt ensi viikolla. Vanhemmalla kissalla on kopat ja korit joihin pienempää EI päästetä, pienemmälläkin on omat matot ja kopat mutta ei kelpaa, väliin on päästävä nukkumaan tai kovalla lattialla. :D isompi leikkii pienemmän kanssa silloin kun haluaa ja villityttää.. :D TUO SÄNKY ON IHANA <3 himoitsin sitä vuosi sitten tampereen säästötexistä mutta ne loppuivat heti enkä koskaan ehtinyt saada sitä… :S

 8. S
  18.1.2011 / 14:32

  >Jenni: voi kiitos paljon :)). viisaita teidän kissat, ymmärtävät hyvän päälle ;)Piiju: voi kiva kuulla että tykkäät!!! se oli kyllä tosiaan evvk-ilme hänellä :DJ&M: hih, enää yks yö :D. joo meillä kyllä vanhemman kissan ehdoton lempparipaikka, tai no sylin jälkeen :)Janet: kiitos kovasti Janet! kyllä niitä juttuja tulee pikkuhiljaa, hiljaa hyvä tulee :). oon kai mä jo koko talon täällä kertaalleen esitellytkin :DJ: kiitti :). meillä nuorempi kans nukku edellisessä kodissa aina sen raapimispuun päällä. uudessa kodissa nukkuu millon missäkin… ei oo vielä muodostunu lempparipaikkaa muuta ku sillon joulukuusen alla :DMarika: joo katu-uskottavuutta pitää olla :Dniinpä, kaikki lämpimät pesämäiset paikat on niiiin ihania <3. tuossa sängyssä se varmaan just siltä tuntuukin, pehmoinen, pieni & lämpöinen :)Elluu: joo jännä, tuo sun kuvaus kuulostaa niin tutulta!! aivan ku meidän kattimatit! meillä kans isompi oikeen joskus urakalla kiusaa tuota et joskus puutun ja otan nuoremman syliin, mut se haluaa mennä heti takas mäikkään :D. meillä vanhempi monesti alottaa mäikkäykset ja rallit puraisemalla nuorempaa pepusta tai hännän juuresta :D. hei noita sänkyjä myy mm. Hongkong ja Minimani!onnea teidän ens viikon synttärisankarille :))

 9. Ansku
  18.1.2011 / 14:37

  >Miten suloinen postaus! Itse haluaisin koiralleni jonkun ihanan pedin, mutta koska koira on iso(berninpaimenkoira) veisi se petikin tilaa melkoisesti. Tiaa ei tällähetkellä ole liikaa..:(Kun Demi oli pentu, sillä oli paikka jossa nukkua, mutta se pissasi sen pilalle :D

 10. Laura
  18.1.2011 / 16:09

  >Meillä on kaksi kollipoikaa, joillan ikäeroa noin puoli vuotta. Vanhempi niistä on juuri tuollainen äijäkissa, joka nukkuu sitkeesti lattialla (yleensä ulko-oven edessä kuin vahtikoira) tai epämukavan näköisesti kiipeilypuun ylätasolla, joka alkaa olemaan jo auttamatta liian pieni. Sitten herra kyllä käy pehmeälle sängylle tai sohvalle, jos hänet NOSTETAAN sinne. Sitten kelpaa välillä jossain pehmeälläkin nukkua. Nuorempi kissoista viihtyy taas aina nukkuessaan jonkin päällä. Miehen, eteisen lattialla oleva reppu on lemppari (ja sen se on näköinenkin kun karvoja katsoo) tai mikä muu tahansa pehmeä paikka. Yleensä juuri siinä mihin oman takamuksensa meinaa asettaa.Pitäisi varmaan hankita jonkinlaisia nukkuma alustoja jos sitten olisi omallekin takapuolelle joskus tilaa (tuskin :D)

 11. Anna
  18.1.2011 / 16:34

  >Voi että noi kissat on niin tajuttoman söpöjä pyöreä poskisia! :) Osaat kirjottaa niin huippuhauskasti että rupee aina naurattamaan, varsinkin toi EVVK juttu! =D <3

 12. Anonymous
  18.1.2011 / 18:00

  >Joo, ei nayta vanhempi kissaneiti ollenkaan tyytyvaiselta tuossa yhteiskuvassa, ei. :-)Minulle tulee niin meidan kissat mieleen; tuo nukkuma-asento on ihan parasta, samoin nukkamaton paalla on kylla kiva kellia, muttei siina oikein voi kavella. Meidan kisut nukkuu kylla meidan sangyssa vaikka olen joskus heille ostanutkin omia sankyja. Kiinnostusta niihin riittaa sen hetken verran. Paitsi ei meilla olekaan ollut tuollaista prinsessasankya, ehka siina syy… :-)Ihana postaus, ihanat kisut! <3Rags

 13. FanniAuroora
  18.1.2011 / 18:14

  >Voi söpöläiset! Kyllä eläimet on elämän suola, monta hauskaa on kun niitä seurailee.

 14. Mongusti
  18.1.2011 / 18:54

  >Hih, aivan ihana tuo sänky!! :) Hiukan ovat herttasia siellä <3

 15. Maria
  18.1.2011 / 19:29

  >:D Teitin kissat on niin sulosia :) Meidän kisuli se repi huonekaluja, oksenteli valkoiselle sohvalle ja tiputti verhot N kertaa lattialle. Mutta silti se on niin ihana. Jostain syystä se ei tee näitä samoja juttuja mun vanhempien luona, jossa se nyt asestelee. Ehkä se taisteli huomiosta lasten kans, tiedä häntä. Miehen kans sillä oli sellanen viha-rakkaussuhde. Jos ei tullu heti ruokaa, niin hyökkäs nilkkoihin puremaan ja sitten hellyyden kipeänä meni AINA miehen syliin kellottaan.Kissaihminen hiljenee :)

 16. Niina
  18.1.2011 / 19:51

  >Teidän kisut on kyllä ihania persoonia <3 Aivan ihania kuvia taas kerran :) Khh-postausta mielenkiinnolla odottelen :D

 17. S
  18.1.2011 / 22:15

  >Ansku: onpa kiva että tykkäsit :). teidän Demi on niin söpis!! jos joskus otan koiran, tulee se olemaan taas kultainennoutaja tai sit berni!! Laura: hih! meillä tosiaan nuorempi tykkää et mitä karumpi, sen parempi! vanhemmalla kissalla taas on tapana JOKA PÄIVÄ miehen tultua töistä kotiin ja istahdettua sohvalle, mennä hänen syliin nukkumaan. jos mies ei heti meinaa mennä sohvalle, menee kisu naukumaan hänen jalkojen juureen :). sitä on tosi huvittava seurata, tosi sulosta <3.niinhän sitä sanotaa et jos haluat talon parhaalle paikalle, sinun tulee ensin siirtää kissa :DAnna: pyöreäposkisia :DD. toiv. vanhempi neitimme ei kuullut, hän on hiukan tarkka linjoistaan ;D. kiitos Anna, kiva että jutut naurattaa :)Rags: kiitti Rags!hih, ei muuta ku prinsessasänkyä hankkimaan :D. kyllä meki usein öisin saadaan sänkyyn pari hiippailijaa.. vanhempi kisu nukkuu yöt lähes aina mun tyynyn vieressä <3, nuorempi joskus mun tyynyllä. aamulla mua hiukan väsyttää :DFanniAuroora: älä muuta sano, täysin totta!!!! ♥Mongusti: voi kiitti, kiva kommentti :)Maria: kiitos Maria! selvästi osoitti mieltä teidän kisu, ei saanu tarpeeks huomiota, silloin saattavat harrastaa tollasta :/.meillä mies ja vanhempi kisu viettää joka päivä monta hetkeä sohvalla makoillen, jos mies ei heti töistä kotiuduttuaan mee sohvalle, kisu naukuu jaloissa vaatien sohvahetkeä :D. joskus mietin et miksi ei vaadi multa moista, mut oon tullu johtopäätökseen et mies on rauhallisempi ja silittää kisua KAUAN. öisin kisu hiipii sit vuorostaan mun tyynyn viereen ♥Niina: voi kiitos paljon Niina, on ne kyllä hassuja muruja ♥. Miisulle terkut!!!huomenna odotuksesi palkitaan :)

 18. satsuma
  18.1.2011 / 23:15

  >vastavierailulla :) aivan ihana koti sulla ♥ ja niin suloisia kissoja :) kyllä niiden kelpaa noin upeassa sängyssä köllötellä :)

 19. Hanna*
  19.1.2011 / 09:55

  >Ihana postaus! Tuo sänky on kyllä hurjan hieno! :D Ja sehän on hieno juttu, jos siinä viihdytäänkin! :)Upeita kuvia taas! :)

 20. S
  19.1.2011 / 13:52

  >satsuma: kiva että tulit! kiitos tuhannesti kehuista ♥Hanna*: kiva kuulla :)). niinpä, kurja ois pitää sänkyä tyhjillään ;). kiitti!

 21. Sari
  22.1.2011 / 11:36

  >Hei!!!Pidän sisustamisesta ja kissoista. Meillä ei siis vielä ole kissaa. Raapiiko teidän kissat huonekaluja tms? Tiedän, että kissalle täytyy järjestää raapimispuita ym. Silti hirvittää, että jos kissa pistää sisustuksen uusiksi.Onko teidän kauniit kissat rotukissoja?Kaunis koti ja kiva blogi.T: SariW

 22. S
  22.1.2011 / 11:54

  >Sari: heippa!! meidän kissat ei raavi huonekaluja, koska oleilevat ulkonakin. kisut raapii kiipeilytelinettään/-puutaan, molemmat. en usko et pistää sisustusta uusiksi :). pitää vaan pennusta asti opettaa et raapimispuu on hänen ja sille saa tehdä mitä vaan ja riehua siinä sydämensä kyllyydestä :). meidän kisut on ihan tavallisia maatiaiskisuja, kiitos kehuista :) ja mukavaa viikonloppua!

 23. Pähkinä
  24.1.2011 / 13:42

  >Meillä on myös kaksi kissaa, Dallas ja Dynastia. Mikähän siinä on, että kissat karsastaa niin paljon noita lampaantaljoja? Laitoin lampaantaljan pajukoriin ja minun silmään näytti oikein kutsuvalta, mutta kissat eivät suostuneet koriin menemään. Otin taljan pois ja laitoin tilalle tavallisen tyynyn, korista tuli vakiopaikka. Sama homma missä tahansa, kun laittaa kissan lampaantaljan päälle, tulee molemmilla kova kiirus pois :o)

 24. S
  24.1.2011 / 15:00

  >Pähkinä: joo teidän kisut on aivan ihania ja niin huiput nimetkin! en tiiä mikä siinä on :D. meilläkin nuorempi välillä mäikkää sen taljan kans, ei puhettakaan et menis päälle makoilemaan :D. vanhemman kisun kerran istutin taljan päälle ja otin kuvia, tunnin verran siinä viihtyi ja makoili. niitä kuvia näkyy syyskuisessa postauksessa "It's a special day, it's your birthday!"

 25. Pähkinä
  25.1.2011 / 03:40

  >Tunti on kyllä jo saavutus, vaikka ilmeetkin näyttivät olevan kisuneidillä sen mukaiset :D

 26. S
  25.1.2011 / 10:56

  >Pähkinä: eikö :D

 27. MouMou
  27.1.2011 / 17:00

  >Ihana postaus, aaw!<3 Rapsutuksia sinne.:)

 28. S
  27.1.2011 / 18:16

  >MouMou: kisut kiittää kehräten :)

 29. Anonymous
  24.4.2011 / 14:18

  >Ihana sänky, mistä tämmöisen saisi? :)

 30. S
  24.4.2011 / 17:42

  >Anonyymi: tuo sänky on ostettu liikkeestä nimeltä HongKong, mut oon nähny niitä myynnissä myös Minimanissa :)

 31. Anonymous
  26.3.2012 / 19:54

  >ihana tuo karvatalja, mistä olet ostanut? :)

 32. S
  26.3.2012 / 22:50

  >oon ostanu sen Minimanista :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.