>Torstaitervehdys!

>

Moikka!
Jokin aika sitten sain kivoja postaustoiveitanne postaukseeni Blogistani.
Lupaan toteuttaa suurimman osan toiveistanne, mutta en voi luvata milloin. Jos yrittäisin vuoden sisällä ;).

Ainakin tällaisia teidän toivomia postauksia on tulossa:

eteisen vaatesäilytys
– kokonaiskuvaa eteisestä & aulasta
– keittiön kaappien sisältöä (ainakin joidenkin kaappien ;))
– kokonaiskuvia & yksityiskohtakuvia huoneista (onhan näitä jo ollutkin…)
– vaatehuoneeni/vaatteiden säilytysratkaisuni (tämän toteutuksesta en vielä tiedä; tuleeko kuvia vai vain sanallinen selitys :))
– huonekaluesittelyä
– valaisin-/valaistuspostaus
– vinkkejä toimivaan kodinhoitohuoneeseen
– yleisesittely kodinhoitohuoneesta
Kaksi viimeistä kohtaa toteutin eilen postauksessani Vinkkejä toimivaan kodinhoitohuoneeseen!

Otan vastaan lisää toiveita, jos sattuu olemaan jotain mielessä.

Ja jos en vastaa sähköposteihinne viikon sisällä, hihkaiskaa! Joskus joidenkin lukijoiden sähköpostit on hypänny suoraan roskapostilaatikkoon (= tuntematon lähettäjä) enkä sieltä niitä välttämättä huomaa…

Kyselykin oli käynnissä viime viikolla muutaman päivän ajan:
Minkä huoneen postaukset kiinnostavat eniten?

Tulokset:
1. olohuone
2. keittiö
3. eteinen & aula 
4. makuuhuone
5. wc
5. kylpyhuone & sauna
(Wc ja kylpyhuone & sauna saivat saman verran ääniä.)

Mielenkiintoista :). Mikäs olohuoneessa kiinnostaa kun yli puolet äänistä sai?

Tiedättehän arvonnastani?
Palkintona 50 euron lahjakortti Decodeco.fi -verkkokauppaan!
Jos et ole vielä osallistunut, kannattaa käydä korjaamassa tilanne tästä klikkaamalla!

Kaikennäköistä siis luvassa…
Maltti on valttia ;)

Mukavaa päivää toivottelen!

Comments

 1. Nanna
  20.1.2011 / 10:08

  >Nam, mistä noin herkullisia suklaita löytää? :) Kivaa päivää myös sinulle! :)

 2. Anonymous
  20.1.2011 / 11:11

  >Kivoja aiheita tulossa! Sinulla on niin kauniita astioita, etta esittelisitko niita? Ja kissoista ei koskaan voi olla liikaa juttua!!Rags

 3. J&M
  20.1.2011 / 12:12

  >Jee, hyvältä kuulostaa postaussuunnitelmat :)Ja niin kauniita kuvia taas- noi järsityt tulppaanit on kyllä huiput, oma kissani tuunaa kukkia myös samalla kaavalla :DV&B:n New Wave astiat on ihanat, tykkään!

 4. Sanna
  20.1.2011 / 14:30

  >Teillä on kyllä niin nättiä, ihanan valkoista :) Ja miksihän ihmeessä mie en ole vieläkään saanut hankittua niitä tulppaaneja, pakko ryhdistäytyä viikonloppuna ;)

 5. anne
  20.1.2011 / 15:17

  >Mukavaa torstaita sinullekin!Aina kun käyn sivuillasi, minulle tulee suklaan himo ja nuo bannerissa olevat herkulliset kuvat ovat osasyyllisiä :)

 6. anne
  20.1.2011 / 17:55

  >Tuo ruokapöydän takana oleva lipasto, onko se IKEAn Bestå-sarjaa?

 7. Anonymous
  20.1.2011 / 18:15

  >maria Kaunis koti teillä! Käyn ahkerasti päivittäin sivullasi ihaillen kaikkea kaunista mitä teillä on. :) Kiinnitin huomioni ruokapöydällänne seisovaan Marimekon mariskooliin: täysvalkoinen! Mistä löysit sen? En nähnyt sitä missään kaupassa, kuin korkeintaan matta kuultovalkoinen..

 8. S
  20.1.2011 / 18:34

  >Nanna: :) niitä myydään kaupan keksihyllyllä, Mövenpickin jogurtti-suklaa-keksipalleroita :P. ja kiitti!Rags: voi kiva kuulla!! olen tehnyt muistaakseni lokakuussa postauksen joistain astioistani, tässä linkki:http://allyouneediswhite.blogspot.com/2010/10/astiakaapissani.htmlkissajuttuja tulee aina välillä, tottahan toki! :)J&M: hienoa et kuulostaa hyvältä :). kiitos paljon <3.kissojen pitää aina jättää oma persoonallinen hampaanjälki, tai kaks ;)Sanna: voi kiitos ihana Sanna <3. joo huomenna haeppas kimppu tulppaaneja viikonlopun kunniaks ja ota kuvia :)). mä sain eilen taas uuden kimpun, like it a lot!anne: kiitti Anne! :) voi voi voi ehkä banneri tässä joku päivä vaihtuu ni ei aivan kaikki paisuta :P. t. Pandan suklaamix combo -pussi vieressä kirjoittava Sruokailutilan lipasto on Ikean Norrsten :)http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80135665Anonyymi-maria?: lämpimät kiitokset!! kiva että käyt täällä ahkerasti :). voi ku se ei oo Marimekon mariskooli, mun tietääkseni niitä ei oo valkoisena, harmi. joten ostin tuon Kärkkäiseltä, sillä pitäähän se valkoinenkin olla! :)

 9. Hanna*
  20.1.2011 / 18:55

  >Mielenkiintoisia postauksia siis odotettavissa taas! :) Ja todella kaunis kattaus! :)

 10. Kirde
  20.1.2011 / 19:26

  >Hei! Löysin sun blogin Soilen blogin kautta ja teillä on aivan IHANA koti ja KiSSAT :)

 11. Sanna
  20.1.2011 / 19:34

  >Ja hei sitä mun pitäny kysyä että toi koruteline, onko se ikean? Mie en löydä sitä sieltä sivuilta, myydäänköhän enään. Mistähän sais tommosen metallisen.

 12. Anonymous
  20.1.2011 / 20:35

  >Ruokailuryhmän yllä oleva valaisin näyttää mielenkiintoiselta =) Mikähän se on ja saisiko siitä lähikuvaa?Toivoisinkin valaistuksesta ja myöskin yksityskohtaisesti valaisimista postauksia =)-Enna

 13. S
  20.1.2011 / 21:20

  >Hanna*: jei kiva että oot sitä mieltä :)). ja kiitos <3Kirde: hei!! lämpimät kiitokset, myös kisujen puolesta :)Sanna: kääk mikä koruteline? ruokailutilan lipaston päällä vai? se on Ikeasta, oli joulun alla myynnissä joulukoristetelineenä tai jotain.. :). en osaa valitettavasti vastata onko enää myynnissä ku oon tosiaan viimeks marraskuussa käyny Ikeassa.. :/Enna: siis tarkoitatko kattovalaisinta? se on Solero-kruunu ja sitä myy Isku :). kiitos paljon erittäin hyvästä postausideasta, toteutan toiveesi ehdottomasti! siinä tulee sitten tuosta ruokailutilan valaisimestakin lähikuvaa :)

 14. Sanna
  20.1.2011 / 21:41

  >Joo juuri se :D Ai joulukoristeteline :O Minusta mie oon nähny saman jossain toisessakin blogissa ja se oli korutelineenä. Noh, ton joulun takia sitä ei sit varmaan löydy sieltä sivuilta.

 15. S
  20.1.2011 / 21:45

  >Sanna: siis enhän mä tiiä mikä se virallisesti on, voihan sitä käyttää mihin vain :)). koruihin ja vaikka mihin! esim. tällä hetkellä mulla roikkuu siinä sydämiä vaaleanpunaisin nauhoin ystävänpäivää odottaen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.