Meidän kodin valaisimia

Lukijan toiveesta toteutan postauksen meidän valaisimista!
Tosi kiva idea, toiveita otan aina vastaan :).
Tästä ruokapöydän yläpuolella olevasta kattovalaisimesta tulee paljon kyselyitä.
Kyseessä on Valaisin Grönlundin Solero-kruunu, jota jälleenmyy useat valaisinliikkeet sekä Isku!
Pääkattovalaisinten lisäksi monesta huoneesta löytyy spottivalaisimia:
Ruokailutilan Ikean Norrsten-kaapin päällä nököttää Pentikin Rondo-pöytävalaisin:
(pienemmällä Deco-varjostimella)
Claire-seinävalaisimet tilasin Lamppukauppa.fi:stä:
Sitten olohuone, sieltä löytyy tällä hetkellä pari pöytävalaisinta. Kuvassa näkyvä on Anttilasta:
Tämä on myös hankittu Anttilasta, monta vuotta sitten. Viimeks Kärkkäisellä näin näitä myös! Valaisimen jalka on samettia; ei paras vaihtoehto kissaperheessä ;).
Olohuoneen kattovalaisimena toimii spottien lisäks Ikean Fillsta-valaisin
(en nauttinu tämän kokoamisesta):
Ja makuuhuoneisiin…
Meidän makkarin katossa on tämä Anttilasta ostettu kattovalaisin:
… ja yöpöydänvalaisimina Pentikin pallolampunjalat (pienemmät):
Yhdestä makkarista löytyy Ikean Knappa-kattovalaisin (en nauttinu tämänkään kokoamisesta):
Kolmatta makkaria valaisee entisestä kodistamme mukana kulkenut kattokruunu:
Mun mielestä se sopii hyvin yhteen ruusutapetin kanssa, hempeää tunnelmaa :). Huone erottuu hieman muusta kodistamme.
Pääwc:n kattovalaisin, myös Anttilasta :). Hain tänne jotain tapetin kanssa yhteensopivaa ja se on siinä!
Kattovalaisimen lisäks vessassa on seinävalaisimet peilin molemmin puolin:

Suosittelen valaisinten sijoittamista mieluummin näin jos mahdollista; ei peilin yläpuolelle, jossa ne usein häikäisee.

Aulaa valaisee kattospottien lisäksi Lamppukauppa.fi:stä tilaamani Cube-seinävalaisimet:
En voi tarpeeks hehkuttaa seinävalaisimia! Hankkikaa ihmeessä!!! Ihania tunnelmanluojia. Ja muistakaa ne himmentimet!!! Niitä ei voi olla liikaa, vaikka miehet niin väittääkin ;).
Muiden huoneiden valaisimet on sitten joko kattospotteja tai plafondivalaisimia.
Yhteenvetona vois sanoa et meidän valaisimissa yhteisenä tekijänä on valkoinen väri & (joidenkin kohdalla) kromi :).
Niin ja kohta meidän valaisimet saa seuraa uudesta tulokkaasta, jonka oon jo tilannu. Esittelyä luvassa sitten :).
Leppoisaa lauantaita!

Comments

 1. Elluu
  29.1.2011 / 11:35

  >Ihania valaisimia! :) on teillä niin kaunista.. unelma koti, jonne voisin muuttaa heti ;D Mistä teidän ruokapöytä on ostettu ja minkäkokoinen se on? jos saa udella ;D juuri minunlaiseni pöytä, harmi kun meille ei mahdu hirveän isoa pöytää!:)

 2. Anttis
  29.1.2011 / 12:30

  >Kauniita valaisimia ja kiva postaus.

 3. Anonymous
  29.1.2011 / 13:18

  >Saako kysytä mistä olet hankkinut tuon ruusutapetin ja wc:n tapetin. Ihania! :)

 4. Marita
  29.1.2011 / 14:28

  >Meillä täsmälleen samat Cube-valaisimet olohuone/eteisessä ja tietsti himmentimillä. Käypä vilkaisemassa!

 5. S
  29.1.2011 / 17:38

  >Elluu: kiitos paljon, ihana kommentti :)). toki saa udella! ruokapöytä on mittatilaustyö, leveys 1000mm ja pituus 2000mm :). tykkään siitä valtavasti!!!Anttis: kiva et tykkäsit :)Anonyymi: juu toki! wc:n tapetti on K-raudan kautta tilattu, en valitettavasti muista mallia, mut asiantunteva tapettimyyjä kyllä tunnistaa ku kuvailet tai tulosta tuo meidän veskin kuva matkaan :). tosi laadukas tapetti on!!!ruusutapetin tilasin Photowall.fi -verkkokaupasta. meillä on tämä ruusu mustavalkoisena:http://www.photowall.fi/photo-wallpaper/white-rose-close-upaluks tilasin sen tuollaisena light yellow -värisenä, mut värit nettisivulla ei vastaa todellisuutta!! se ruusu oli jotain aivan muuuta ku noin hempeän värinen :D. onneks sain palautettua ja tilasin tämän nykyisen tilalle!tuolla photowall-sivullahan voit tilata sen kokoisen tapetin ku seinäsi ovat!Marita: juu oon nähny ne ja jättäny kommenttia niistä jo silloin syksyllä :)

 6. Anonymous
  29.1.2011 / 18:45

  >Onko tuo teidän ruokailutilan Solero pienempää vai isompaa mallia? Meillä myös korkeakiiltoinen valkoine samankokoinen pöytä ja jotenkin silmä ei hahmota kumpi koko olisi parempi. Yli vuoden kyseisestä valaisimesta jo haaveillu, missään vaan ei näytä sitä suurempaa olevan myynnissä.Muutenkin erittäin kaunista ja ennen kaikkea tyylikästä teillä kaikki :)-Oona

 7. S
  29.1.2011 / 19:13

  >Oona: luulen et toi on pienempi (hinta 400 €), mun mielestä tota isompi ei näyttäs niin hyvältä, toi on just hyvä koko! kiitos sulle kehuista, mukava kuulla :))

 8. Marika
  29.1.2011 / 19:48

  >Valaisimet ovat aivan upeita ja sopivat erittäin hyvin kotiinne. Ruokailutilan Solero-valaisin on erityisen upea ja persoonallinen, tykkään tosi paljon. Ja ruusutapetti ja wc:n tapetit ovat todella kaunita! Todella hyviä ratkaisuja kaiken kaikkiaan. Sinulta saa todella hyviä ideoita mahdollisen oman talon sisustukseen sitten joskus :)

 9. Piiju
  29.1.2011 / 20:02

  >Täällä toinen joka on kovasti mieltynyt noihin Pentikin pallojalkoihin ja Rondoon :))

 10. Kirsikka...
  29.1.2011 / 21:08

  >olipa ihana lamppu-kavalkadi…hienosti olet yhdistänyt modernia vähän romanttisempaankin!

 11. Maria
  29.1.2011 / 21:19

  >Sitä ei tulekaan ajatelleeksi, miten paljon valaisimia isoon kotiin tarvitsee! Minä olen heikkona kattokruunuihin, nytkin oon kytännyt yhtä, mutta en raaski tilata :/ Siksi varmaan ihastuinkin tuohon teidän kattokruunuun eniten :)Mukavaa viikonloppua!

 12. S
  29.1.2011 / 21:34

  >Marika: voi että, aivan mahtavan ilahduttavaa kuulla! kiitos paljon :)). ja tuo sana persoonallinen kuvaa kyllä hyvin Soleroa :).Piiju: joo ne on ihunia!!!!!! :)Kirsikka: kiva kuulla :). joo kyllä siellä tosiaan taitaa ripaus romantiikkaakin olla, hih!Maria: joo aika lailla tarvii kyllä valaisimia, se on totta! sain onneks myytyä 3 vanhaa valaisinta alta pois vähä aikaa sit ni nyt uskaltaa ottaa sen uuden tulokkaan vastaan ;). tuolla kattokruunulla on tunnearvoakin jonkun verran; ensimmäinen valaisinhankinta ekaan yhteiseen kotiimme :).mukavaa viikonloppua sullekin!!

 13. Sini
  29.1.2011 / 21:44

  >Upeita valaisimia!Pitäisi itsekin laittaa noita seinävalaisiamia enemmän! Hei, mistä tuo teidän katto on?Tai muistatko mistä hankitte sen?

 14. S
  29.1.2011 / 21:51

  >Sini: kiitos :)). katto on mdf-paneelia ja haettiin se suoraan E.T.Listoilta (miehen tuttu töissä siellä ni suostuivat myymään yksityiselle). sieltä sai hieman pitempää paneelia ja se oli meidän talon kohdalla tärkeää (ei tullu niin kauheesti hukkaa). voi huoh sitä laskemista :DD

 15. Hanna
  30.1.2011 / 13:54

  >Tykkään kovasti teidän valaisimista! Ja vessan tapetti ja valaisin sopii kyllä niin älyttömän hyvin yhteen! :)Mä oon ruvennut haaveilemaan noista Pentikin valaisimista, kun oon nähnyt ne sulla. Ne on niin kivat! :)

 16. S
  30.1.2011 / 15:01

  >Hanna: kiitos, kivaa :). hih, ei muuta ku Pentikille ;). tykkään kyllä noista molemmista paljon: sekä Rondosta että pallolampunjaloista! varsinkin pallolampunjalat näkisin teillä, esim. se isompi kokoinen teidän aulaan lipaston päälle, portaiden alle..? hmmmmm :D

 17. Anonymous
  30.1.2011 / 18:41

  >Ihanaa,täällähän se mun toivepostaus on =)Tähän syvennyn ajan kans!Niin kaunista!Asiasta kukkaruukkuun…Hermostutko koskaan valkoisiin seiniin?Tuli vaan mieleen,kun pesin tänään meidän eteisen valkoisia seiniä hankausnesteellä…Niissä näkyy ihan kaikki pienetkin likaviirut =/ Ja sitä tahraa meillä 3 lapsisessa ja kahden koiran perheessä riittää…Silti en itse valkoista muuhun vaihtais =)-Enna

 18. S
  30.1.2011 / 19:26

  >Enna: kiva että näit tämän postauksen :). ja kiitos sulle kehuista! en oo ainakaan vielä hermostunu valkoisiin seiniin :). muistan kyllä ku vuokra-asunnossa oli harmaita maalattuja seiniä ja niistäkin näky lika ihan hyvin… et näkyy ne muistakin väreistä, uskottelen ainakin itelleni jos alkaa potuttaa :D

 19. Joëlle - TrendyHomes
  31.1.2011 / 03:32

  >Waouh! Absoluty HUGE this wallpaper!!!!! Never seen it before! Funny because I'm renewing my lamps since a few days.I've just bought the Maskros one and tomorrow, I'm going to Alinea shop. I' ve seen one wich l think you would like too :)

 20. S
  31.1.2011 / 10:22

  >Joëlle – TrendyHomes: :) I ordered it from Photowall that rose wallpaper! yes I saw your Maskros yesterday when I visited your blog! really?? I can't wait to see photos of that lamp from Alinea shop :))

 21. Anonymous
  20.4.2012 / 12:40

  >Hei! Ihania nä valaisimet. Meillä on talo rakenteilla ja saimme mukaan sähskösuunnittelun jossa katto monessa tilassa täynnä spotteja. En niin kauheasti pidä spoteista joten muutoksia tulossa…Missä tiloissa olet kokenut nuo seinävalaisimet erityisen hyviksi? Korvaako ne teillä spotit vai ovatko ns. lisävalaisimina?Kiitos ihanasta blogista! Lödän täältä paljon hyödyllistä.

 22. S
  20.4.2012 / 13:31

  >kiitos paljon ja kiva että löydät täältä hyödyllisiä juttuja, senpä vuoksi niitä alunperin tänne kirjasinkin :)no seinävalaisimet ei ehkä spotteja korvaa… spotit on hyviä ollu siivousvalona ja lukuvalona ja sitten myös yleisinä tunnelmavaloina, koska meillä niitä saa himmennettyä. seinävalaisimet meillä on kyllä tosi paljon käytössä! ne on ihania tunnelmanluojia, neki on meillä himmentimien takana. tuovat kyllä myös yleisvaloa tunnelmavalon sijaan, kun niitä käyttää kirkkaampina.

 23. Anonymous
  21.4.2012 / 09:35

  >löytyyks noita Grönlundin Solero krrunuja mistään enäää?oisin halukas saamaan semmoisen keittiööni :)

 24. S
  21.4.2012 / 10:46

  >varma tieto on, että ainakin Isku jälleenmyy :) itse ostin Iskusta tuon meidän, tosin hintaa oli hiukan enemmän kuin toisella paikallisella jälleenmyyjällä, huomasin asian kuukausia hankintani jälkeen ja harmitti hiukan :/. kannattaa ihan googlata tuo valaisin, jos löytyis esim. jostain nettikaupasta niin voit verrata hintoja, jos haluat :)

 25. Huithapeli
  20.8.2012 / 15:50

  Hei,

  Sinulla on kaunis ja tyylikäs blogi. Kiitos, kun jaksat jakaa kaiken kauneuden meidän lukijoiden kesken :-)

  Minulla olisi kysymys liittyen nuihin Massive Cube valaisimiin. Oletko ollut niihin tyytyväinen? Saako niistä hyvä yleisvalaistuksen? Oletko tyytyväinen valaisimen väriin? Olen etsinyt valkoisille seinille valkoisia (kohtuuhintaisia) seinävalaisimia, mutta se tuntuu olevan mahdotonta. Teillähän on myös vaaleat seinät, onko valaisimen pintaväri kuitenkin ihan neuraali eikä se hyppää silmille?

  • 20.8.2012 / 19:09

   voi kiitos mieltä lämmittävästä palautteestasi, tuli hyvä mieli :))
   ollaan kyllä tykätty kovasti noista Cube-valaisimista! ne on meillä pimeinä vuodenaikoina oikeastaan joka ilta päällä ja himmentimet on niissä kyllä ehdottomat! ihana kun saa säätää valotehoa. täysillä ollessaan valaisevat kyllä melko paljon, kun valo osuu sekä ylös että alas. meillä on kuitenkin lisäksi kattospotit, joita käytetään lähinnä siivotessa ja jos oikein paljon valoa tarvitsee :). tuohon valaisinten väriin en ole muuten aiemmin kiinnittänytkään huomiota! eli ei kyllä mitenkään häiritsevän väriset voi olla :). meidän seinä on valkoinen ja nuo on rosteriset, eivät hyppää ollenkaan silmille.

   • Huithapeli
    21.8.2012 / 15:41

    Hei, Kiitos vastauksesta! Tämän innoittamana tilasin illalla 13 kpl ko. valaisimia. Toivottavasti ovat myös meillä toimiva ratkaisu.

    • 21.8.2012 / 15:52

     toivottavasti pidätte valaisimista! ne on kyllä ihania luomaan tunnelmaa :)

 26. :)
  12.10.2012 / 21:14

  Hei
  Asuttekote omakotitalossa ja minä vuonna talo on rakennettu ja missä päin suomea asutte

  • 12.10.2012 / 21:52

   kyllä, koti valmistui 2010 ja Keski-Pohjanmaalla asumme :)

 27. :)
  12.10.2012 / 21:28

  Mistä olet ostanut nuo seinä valaisimet jotka valaisevat ylös ja alas??

  • 12.10.2012 / 21:53

   niin ja tähän löydät vastauksen ihan tästä postauksestakin: tilasin nuo Cube-seinävalaisimet siis Lamppukaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.