>Sunday mornings…

>

Nää videot sopii kyllä meidän kisuihin paremmin ku hyvin!

Tuo edellinen vois olla meidän nuoremman kisun taidonnäyte; hänelle ei oo kärsivällisyyttä tässä elämässä jaettu… Ruokaa malttaa yleensä odottaa, mut ulos on päästävä heti eikä hetken päästä!

Tällainen toiminta taas on niin tyypillistä vanhemmalle kisullemme: neiti tekee selväks et tahtoo sisälle, mut ku ovi avataan, pällistellään portailla pieni ikuisuus!

(Äänet päälle jos mahdollista :))

 
Kissamaista sunnuntaita!

Comments

 1. Outi
  30.1.2011 / 11:18

  >Ihania pätkiä <3

 2. Anonymous
  30.1.2011 / 11:30

  >Kiitos ihanasta piristyksestä! Nauran täällä vedet silmissä :D Kissaa en omista, mutta meidän koiramme oli pentuna juuri samanlainen. Ties vaikka sekin olis salaa käynyt aamuisin kalauttamassa emäntää pesismailalla päähän ;) Paljon rapsutuksia kissoillesi ja mukavaa sunnuntaita!-U

 3. Jolindha
  30.1.2011 / 12:04

  >Hih, ihanat! :D Mukavaa sunnuntaita!

 4. Marika
  30.1.2011 / 12:06

  >Molemmat klipit on ihan huippuja ja niin totta ;) Varsinkin tuo eka pätee meidän molempiin kisuleihin, antavat kyllä nukkua yöllä hyvin, mutta aamunkoitossa pitääkin sitten alkaa herätellä. Erityisesti nuorempi on siinä kunnostautunut. Mutta mikä onkaan ihanampaa kuin herätä kissan innokkaaseen kehräykseen ja puskemiseen . Ja ruokaa on sitten saatava sillä samalla sekunnilla :) Meidän nuorempi kissa joka on muuten itse rauhallisuus naukuu aamuisin suorastaan äkäisenä ruokaa, se on todella huvittavaa:)Meidän vanhempi kissaneiti oli hereillä kun näitä pätkiä kuuntelin ja kylläpä oli valppaan oloinen kissa kun tunnisti lajitoverin äänen :)

 5. jennie
  30.1.2011 / 13:06

  >Toi aamuherätys on kyllä tuttua täällä meilläkin.. :)

 6. Hanna
  30.1.2011 / 13:46

  >Nuo on loistavia videoita! :) Varsinkin tuo eka sopii meidän kisuihin hyvin! :D

 7. Sinisilmä
  30.1.2011 / 15:04

  >Ihan mahtavia videoita! Sai sunnuntai-päivään tarvittavaa piristystä :)

 8. Sabuska
  30.1.2011 / 16:03

  >Noi on niin ihania ja varsinkin jos on vähänkään huonompi päiv,ä niin eipä ole pitkään :-)

 9. S
  30.1.2011 / 19:33

  >Outi: niin on!U: voi eipä kestä, mukava jos nauratti :D. joo mäki oon sillon tällön heränny pää kipeenä, nyt tiiän mistä se johtuu! kiva et kisut sai rapsutuksia, toivotamme myös sulle kivaa sunnuntain jatkoa!!Jolindha: kiitos samoin sulle :)Marika: heh, voin kuvitella kuinka hassu teidän nuorempi neiti on aamulla ruokaa vaatiessaan :). meillä nää onneks ei vaadi ruokaa, joskus kun saattaa nukuttaa hiukan pitempään ;). mut voi tuota nuorempaa ku se ulos tahtoo!!! sitä mekkalaa ei kuuntele kukaan :D.jennie: hih :))Hanna: joo niin on, aina naurattaa :DSinisilmä: kiva et piristi!! :)Sabuska: aivan totta :)!

 10. Anonymous
  30.1.2011 / 19:41

  >Kiitos näistä, olivat aika osuvia.Ikuisena koiraihmisenä olen viime aikoina alkanut ihastua kissoihin yhä vain enemmän.. :)Täytyy vielä uutena lukijanasi ihastella sisustustyyliäsi, lähiviikkoina meidänkin ruskeat kalustetasot vaihtuvat valkoisiin. ;)/Minna

 11. S
  30.1.2011 / 19:45

  >Minna: kiva että oot löytäny mun blogin, lämpimästi tervetuloa! :)minä oon asunu 13 vuotta kultaisennoutajan kanssa ja kyllä ne koiratkin on ihania <3. eläinrakkaana pidän kaikista eläimistä, mutta ehkä meillä tulee olemaan pelkästään kissoja :). kiitos sulle kivasta kommentista ja mukavaa illanjatkoa!!

 12. annyu_
  30.1.2011 / 20:22

  >voi kun teillä on sievä koti! :) sellaista utelisin että kuinka hyvin tuo Ikean Knappa-kattovalaisin valaisee? olen nyt muuttamassa ensiasuntooni joka on pieni kaksio, ja mietiskelen että riittäisikö tuo lähes yksinään valaisemaan olohuone/keittiötilaa?:))

 13. S
  30.1.2011 / 20:29

  >annyu_: kiitos sinulle :). nooh hieman hankala sanoa tilaa näkemättä… meillä tuo valaisin on 12 neliöisen huoneen katossa ja valaisee ihan mainiosti! riippuu tietysti siitäkin hiukan, et onko sulla valkoisia seiniä siellä. jos on, niin aika hyvin riittää valaisemaan :). ja laita sitte vaikka lattiavalasin & pöytävalaisin lisävaloa ja tunnelmaa tuomaan.onnea sulle uuteen kotiisi jo ennakkoon :)

 14. Anonymous
  3.2.2011 / 22:37

  >Ihania videoita :) Ensimmäinen video pätee meiän nuorempaan neitiin! :D Heti on aamulla saatava ruokaa kun itse herää :D Mukavaa alkavaa viikonloppua sinne! :)Nanna

 15. S
  4.2.2011 / 12:43

  >Nanna: :) onhan se kauheeta olla nälissään :D. kiitos, mukavaa viikonloppua myös sinnepäin :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.