>Kuvia viikonlopulta

>

Viikonloppuna oltiin kotona ja nautiskeltiin.

Ihailtiin kauniita tulppaaneja.

Nukuttiin pitkään aamulla.

Aneltiin lupaa nukkua vieläkin pitempään, mut mami ei heltynyt. (Kuulemma hyppään ja möykkään öisin, pyh!)
Syötiin hyvin.

Loihdittiin kauniin värinen jälkkäri aineksista, mitä kaapista löytyi.

Mm. kaappiin unohtuneista joulukalenterin suklaista ;). (Siis avaamaton suklaajoulukalenteri.)

Ahkeroitiin varaston hyllyjen parissa.


Opiskeltiin ahkerasti sisustusalaa ja pidettiin lukuisten tehtävien lomassa asiaankuuluvia pausseja.

Hot chocolate with vanilla marshmallows :P.
Suunniteltiin 80-luvun omakotitalon tulevaa keittiöremppaa.
Leivottiin sämpylöitä ja herkullista porkkanakakkua.
Oltiin onnellisia uudesta valaisimesta.

Kaiken kaikkiaan aivan ihana viikonloppu!
Toivottavasti teilläkin
:)

Comments

 1. Hanna
  7.2.2011 / 11:10

  >Vai möykkää teidänkin karvatassut öisin! :D Niin tuttua! :) :)Kivoja kuvia! Minäkin tykkään vaahtokarkeista! Ootko koskaan lämmittänyt niitä hetkistä mikrossa? Niistä tulee ihanan venyviä ja pehmeitä ja tahmeita. :DTuo valaisin sopii teille enemmän kuin hyvin! Mistä muuten ostit sen?

 2. S
  7.2.2011 / 11:21

  >Hanna: joo nuorempi, vanhempi on kiltti ku enkeli! jaa en oo tuota mikrohommaa testannu, täytyypä joskus :). en ihan hulluna vaahtokarkeista tykkää, mut nyt tuli ostettua ystävänpäivää silmälläpitäen ;). joskus pienenä oon takassa tikun nokassa lämmittäny niitä :D. kiitti! valaisin on UNELMA. tilasin paikallisesta liikkeestä :)

 3. Johanna
  7.2.2011 / 11:24

  >Nam mitä herkkuja! Ja takassa paahdetut vaahtokarkit, mmmmmm…. Huikeat on nuo kynttilänjalat teidän ruokapöydällä! Meidän koira vähän yli 30 kg hyppää kans koko yön; omaan petiin, juomaan, vähän meidän petiin, omaan petiin… Nuku siinä sitten :D

 4. Outi
  7.2.2011 / 11:30

  >Uusi valaisin ON PÄHEE!!!!! Ei vinetto, taitaa olla tyyris?

 5. Anonymous
  7.2.2011 / 11:36

  >Ai teillakin valvotaan (ja riehutaan!) oisin. Meidan toinen kissa nukkuu kaiket paivat ja yolla sitten taytyy olla hereilla ja puuhailla kaikkea. Toinen on aktiivinen paivalla, seuraa mamia ja on auttamassa koko ajan, yolla han nukkuu sitten oikein kiltisti. Tosi huippu tuo kuva, missa kisu on lakanoiden valissa. Ja kun pitaa siita sitten nousta vaikkei millaan jaksaisi… Kylla on kissan elama rankkaa… :-)Ihanan kuuloinen viikonloppu teilla!Rags

 6. Maria
  7.2.2011 / 11:42

  >Ihania kuvia! Suokkari on tuo vaahtokarkkikuva, niin makoisa. Teitin kissat on niin sulosia :) Toistan jälleen itseäni ja totean, että kissakuume sen kun kasvaa… :/Valoisaa uutta viikkoa!

 7. Hanna
  7.2.2011 / 11:48

  >Jälleen niin kauniita kuvia! Alkoi tehdä mieli vaahtokarkkeja…

 8. Anu
  7.2.2011 / 12:24

  >Ihania kuvia jälleen kerran! :)Utelen vähän ei-sistustus asioista, mutta onko siis niin, että sinä opiskelet tällä hetkellä jotakin sisustamiseen liittyvää ja miehesi on töissä? On aina kiva tietää minkälaisia ihmisiä millaisissakin asunnoissa asustelee :)

 9. S
  7.2.2011 / 12:55

  >Johanna: heh, voin kuvitella et muutaman kerran saa yössä herätä koirulin takia :D. meidän nuorempi neiti ravaa ulos ja sisälle, sänkyyn, ulos ja sisälle… kynttilänjalat on Ikeasta :)Outi: kiitos Outi :DD. ovh valaisimelle 351 € :/Rags: joo meillä just sama, vanhempi on niiiin kiltti ja nukkuu niin kauan ku muutki. mut tää toinen, huoh… kaikkien pitää tanssia neidin pillin mukaan :D. vähä kyllä kirpas herätellä kisua ku niin sikeesti nukku, mut oli lakanoiden vaihto edessä :).Maria: kiitos ja kiitos myös kisukehuista, on ne ihania <3. mukavaa viikkoa Marialle!!! :)Hanna: kiitti Hanna! heh, kerranki näin päin et sua alkaa tehdä jotain mieli mun blogissa :DAnu: voi kiitos Anu :). utele pois vain! eli joo, mieheni on töissä ja minä olen töissä :). lisäks töiden ohella opiskelen sisustusalaa (valmistun tämän vuoden aikana) ja suunnittelen sisustuksia (opiskeluihin liittyviä ja ei-liittyviä). nyt otin reilun vkon harkinta-aikaa yrittäjäopintojen aloittamiseen… hmm… :)

 10. Anonymous
  7.2.2011 / 12:59

  >Juuri niin, meilla myos kaikkien pitaa tanssia toisen neidin pillin mukaan. Mietin aina, etta miten ihmeessa sellainen pieni nelijalkainen otus voikin pomottaa meita niin hirmuisesti… :-DRags

 11. S
  7.2.2011 / 13:00

  >Rags: no aivan!!! :D mieskään ei varmaan kauheesti tykkää ku perheen pää onki pikkunen kisu :DD

 12. K
  7.2.2011 / 13:07

  >Mun suosikkeja olivat vuodekuvat; ihanan pöyheät valkoiset liinavaatteet! Olisiko sulla suosituksia laadukkaista sellaisista? Postasin juuri äsken aiheesta..

 13. Anonymous
  7.2.2011 / 14:06

  >Sanopas muuta!:-DRags

 14. Anonymous
  7.2.2011 / 14:06

  >Oi mitä herkkukaakaota! Kauniita tunnelmallisia kuvia muutkin, kiireettömyys välittyi tänne asti. :)Ihanaista viikonalkua!/Minna

 15. S
  7.2.2011 / 14:17

  >K: sängyllä ei oo liinavaatteita, pelkät peitot, jotka on maailman parhaat!!! aivan älyttömän muhkeet ja pehmeet, kuitenkin kevyet. Jyskistä ostettu. olin siis vaihtamassa lakanoita ku bongasin kisun sieltä peittojen seasta :). voin suositella H&M Homen puuvillasatiinisia liinavaatteita sekä Hemtexin liinavaatteita, ne on laadukkaita ja meidän perheen ehdottomat lempparit :)Rags: :)Minna: oli aika nam :P. kiitos! kiva kuulla et tunnelma välittyi :).kiitos paljon, samoin sinulle!

 16. Sokrutin
  7.2.2011 / 15:16

  >Auts mitä vaahtiskuvia :PValaisin on näyttää kivalta.Hyvä sijoitus.Vuodevaatteista, itsekkin olen pikkuhiljaa ostanut valkoisia. Meillä vanhemmille olen saanut nyt kolme settiä hommattua. Yhdet H&M:stä ja voin suositellakin täältäkin! Kaapillinen "sitäsuntätä" odottaa kiertoon lähtöä, odottavat vielä kauan sillä kuuden lapsen kanssa lakanapyykkiä piisaa..

 17. -Heli-
  7.2.2011 / 15:32

  >Kuulostaa kivalle :) Meillä olikin remppa viikonloppu..huh, onneksi nyt takanapäin mutta monta muuta remonttia vielä edessä!

 18. J
  7.2.2011 / 18:19

  >Teilläki ollu ihana weekendi :) Mahtavia kuvia! Samanlaisia suklaaseen dipattuja vaahtiksia tein viimeksi synttäreille ja oli kyllä nii makeita ettei voinu ku yhen syyä :) Lapset söi sit loput. Yhen sämpylän voisin napata tuosta lautaselta ;) muistakaan millon viimeks ite leiponu sämpylöitä.

 19. Anonymous
  7.2.2011 / 18:23

  >Heissan!Herkullisen näköisiä vaahtiksia kun on sulatettua suklaata ja strösseleitä. Pitää tehdä tuollaisia itsekin pojan 7- vuotis synttäreille. Mistä tuollainen kivan näköinen kello on? T.Henni

 20. S
  7.2.2011 / 19:25

  >Sokrutin: kiva kuulla et valaisin sopii tuohon :). mullakin on sellasia ei enää niin mieluisia liinavaatteita, mistä ois kiva luopua :). jotku kuluneimmat annan miehen käyttöön autotallirievuiksi :D.-Heli-: ai jaa tehän ootte ollu reippaita!! pitää aina muistaa iloita siitä yhdestä onnistuneesta rempasta, sit pikkuhiljaa seuraavia kohti :)J: voi niin oli, vieläki lämmöllä muistelen! kotiviikonloput on niitä parhaita ♥. heh mä tein noi ihan meille, kävi kyllä mielessä et varmaan aika suosittuja lasten keskuudessa noi dippivaahtikset :D. ei vaan sattunu kukaan kylään just sillon ni piti ite syödä kaikki :PHenni: heippa Henni! :)olihan nuo aika herkkuja :P. valkoinen kello on Halpa-Hallista :).

 21. Jemina
  7.2.2011 / 21:05

  >Pystytkö kertomaan vielä vähän tarkemmin millaisista sisustusopinnoista on kyse. Onko se ihan joku tutkinto ja kuinka pitkä? Itse opiskelen paikallisessa aikuiskoulutuskeskuksessa sisustussuunnittelijaksi. Se kestää 1 lukuvuoden, mutta tunteja on vain kerran viikossa tiistaisin ja 1 kerta kuukaudessa lauantaisin. Ei ole sinänsä ammattiin johtava vaan lähinnä lisäkoulutus esim. merkonomille tai tradenomille. Mutta koulutuksen jälkeen pitäisi pystyä kyllä suunnitelmia ihan hyvin tekemään. Meillä on vain 1 asiakastyö koulutuksen aikana ja muita pienempiä tehtäviä. Tosi kivaa on ollu!=)Huomenna taas innolla kouluun!

 22. Marika
  7.2.2011 / 22:04

  >Nam kuinka herkullisen näköistä! Valaisin on todella hieno ja sopii teille just eikä melkein. Kisuli lakanoissa oli aivan huippu :) Muistuttaa kovasti meidän vanhempaa kissaneitiä, joka rakastaa olla peiton alla, sangen hupaisan näköistä kun kisusta näkyy pelkkä nenän pää ja vähän korvia ja kamala kehräys vaan kuuluu :)

 23. Saila
  8.2.2011 / 00:17

  >Ihan paras kuva on toi toka, missä tuo katti makoilee peiton alla! Nostatti kyllä kerrassaan tämän tätin väsyneet suupielet hymyyn. Jotenki aatteli sen tulppaanikuvan jälkeen et tulee jotain kaunista sisustuskuvaa ni tuliki tuo reteen näkönen köllijä! ;) Mä alan kohta rakastua sun kissoihis (vaikka muka "koiraihminen" oonki) – on ne niin veikeitä!

 24. S
  8.2.2011 / 11:52

  >Jemina: juu eli aikuisopiskeluna opiskelen, melko itsenäistä opiskelua, 2-3pv/kk on lähiopiskelua. jos ei käy töissä, ehtii tutkinnon suorittaa jopa yhdessä lukuvuodessa. mulla menee tod.näk. pitempään, koska käyn töissä täysipäiväisesti. valmistuttuani saan sisustajan ammattitutkinnon. aion kyllä tämän vuoden aikana valmistua :). opiskeluintoa sulle!!Marika: kiitos kivasta kommentista Marika :). hih, kisut löytää aina parhaat paikat <3.Saila: voi että ku mukava kuulla! aika reteenä se siellä tosiaan kölli :D. heh, meidän kissoihin on kyllä helppo rakastua ;). mukavaa päivää Sailalle!!

 25. Anonymous
  9.2.2011 / 11:43

  >Uutena lukijana oli pakko ruveta kehuun kuviasi, joista paras tietenki näin kahden kissaneidin omistajana tuo ihana kisukuva!:)Makeeta varmaan kölliä sängyssä:)Kaunista teillä! T.Aikku

 26. S
  9.2.2011 / 13:34

  >Aikku: kiva juttu et oot löytäny mun blogin, lämpimästi tervetuloa :)). kiitos paljon ja rapsutuksia teidän neideille! :)

 27. Anonymous
  19.2.2011 / 16:21

  >Ihana tuo uninen killi peittojen alla ja sitte sen närkästynyt ilme kun piti nousta :) -Pilvi

 28. S
  19.2.2011 / 20:09

  >Pilvi: hih eikö :)). yritti laittaa oikeen anelevan katseen et sais vielä nukkua pitempään :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.