Vapaapäivän viettoa

Eilen oli aivan upea aurinkoinen pakkaspäivä!
Ahkeroin pitkin päivää koulutehtävien parissa ja sainkin tähänastiset tehtävät melko hyvälle mallille! :)
Tämänkertaisten tehtävien aihepiireinä oli mm. maalaus, tapetointi & laatoitukset.
Tehtävien lomassa pitää aina pitää pikkutaukoja, niinpä lähdin kissojen kera pienelle happihyppelylle!

Pakkasta oli eilen päivällä -17. Yksinään kisuja ei näillä keleillä juuri ulos saa, mut näyttivät innokkailta ku puin lenkkitakin päälle (tietävät et silloin hekin pääsevät ulkoilemaan). Kierrettiin meidän kortteli vain puoliksi, sit alko kisut näyttään siltä et vois lähtee sisälle… Lähdin kävelemään takaisinpäin ja niin nuorempi kisuneiti lähti kulkemaan mun edellä, tietäen et nyt mennään kotiin!!! Käskin sitä pysähtymään, ku halusin oottaa vanhempaa kissaa (nuuskii joka paikan), ni edestä kuului vain kärsivä miuuu (hän ei osaa sanoa miau) ja matka jatkui ripein tassuin :D.

Kahden S:n jalanjäljet…

Yhdessä kohdassa aurinko lämmitti turkkia <3.
Tälle 3-vuotiaalle maistuu ruoka, mut ei hän ihan näin pullea ole :D. Ulkona pitää pörhistää turkkia ku palelee :).

Lenkin jälkeen pieni välipala!

Kiinnittikö joku huomion noihin kiiweihin?
Mä ehdin jo pari nakata roskiin ku luulin pilaantuneiks, sit näin purkin kyljessä tarran:
keltainen kiiwi, Italia
Hahhahhaa!
Siis mä en ees tienny keltaisten kiiwien olemassaolosta, mikä aukko sivistyksessä!
Sain just ja just syötyä puolikkaan, yöks… Tästä eteenpäin ostan vain ja ainoastaan vihreitä kiiwejä, se on varma!

Kun selvisin keltaisen kiiwin eksoottisesta makuelämyksestä, aloin selailemaan uusinta Dekoa!

Nuuskuttelin samalla Pentikin ihania kookoksen tuoksuisia lämpökynttilöitä…
Voi puuh! Moon ihan poikki!!! Kymppiminsan lenkki HUH!!

En minäkään enää muuta jaksa ku ruokakupille kävellä…

Energistä viikonloppua!!!
:)

Comments

 1. Sokrutin
  18.2.2011 / 10:17

  >Heippahei! Huomasin vasta tänään eteispostauksen ja kävin kommentoimassa :)Keltainen kiiwi ylläri on sattunut mullekkin, samaa mieltä. Vanhassa vara parempi, eli vihreää tännekkin kiitos jatkossa vaan.

 2. Hanna
  18.2.2011 / 11:21

  >Miltä se keltainen kiivi maistui vihreään verrattuna? En ole koskaan kuullutkaan tuollaisesta! :O Mähän olen kiiville allerginen, mutta olen kyllä nuorempana syönyt kiivejä.Rupes kyllä tekeen mieli hedelmäsalaattia! :)Hih, voi toista, kun ei osaa sanoa miau. :D No onhan se miu ihan yhtä hyvä! <3 Vähän on kisut sen näköisiä kuvissa, että eiköhän nämä pakkaset ole jo nähty! :DHyvää viikonloppua! :)

 3. O
  18.2.2011 / 11:32

  >Ihanaa vapaapäivää. Mulla oli eilen vapaapäivä muttei se siltä tuntunut kun koko päivä meni erilaisten päätösten tekemisessä. Toivottavasti saisin itsekkin kohta alkaa nauttimaan vapaapäivistä ilman minkäänlaisia velvollisuuksia :)

 4. Anonymous
  18.2.2011 / 11:53

  >Voi etta, suloisia nuo teidan neidit. Musta on niin mahtavaa, etta te voitte kayda heidan kanssa lenkilla. Ja ilman hihnoja viela. :-)Nuoremmalla neidilla oli tietysti kylma siella arktisessa ilmastossa ja sanoi mamille, etta tuu jo!! Eika ihme jos oli ihan poikki olo nooooin pitkan lenkin jalkeen!! :-DKiva kattaus ja valipala, maistuis mullekin!Rags

 5. Anonymous
  18.2.2011 / 11:56

  >Mua alkaa aina hymyilyttämään, kun luen noista teidän neideistä :) Ihme, että suostuivat ulos noin kovalla pakkasella! Tuo nuorempi näyttää joka kuvassa vähän siltä, et KYLMÄ! Meillä kisut on ihan sisäkissoja, kesällä pääsevät aidatulle takapihalle, kun ollaan itse kotosalla. Pysyykö teillä kisut ihan kotipihalla, vai lähtevätkö pidemmälle?Aurinkoista viikonloppua ja silitykset söpöliineille!-I-

 6. Anonymous
  18.2.2011 / 12:04

  >Se kisuleiden pörhistely on vähä niinku niitten kerrospukeutumista =))Näyttävät todella tyytyväisiltä happihyppelyn jälkeen.Maiti

 7. Anonymous
  18.2.2011 / 12:20

  >Ihania pyörylöitä nuo sinun kissasi! Oikeita elämästä nautiskelijoita, kerta kaikkiaan.=) Ja jälleen kerran täytyy todeta, että sinulla on kyllä aivan ihana ja tyylikäs koti! Ilo on lukea näitä juttuja ja ottaa vähän vinkkejä sisustukseen. Juuri tässä harkitsen valkoista sisutustasi katseltuani,jokohan nyt uskaltaisin laittaa lattialle muutaman vuoden lapsilta piilossa olleen valkean maton ja että kuinka kauan se pysyy puhtaana kahden pikkumiehen lähellä..hhmm.=)t.Laura

 8. Mia
  18.2.2011 / 12:20

  >Ihanan näköinen päivä -oikein "kevätmäinen" :)Noista kiiveistä oli Pirkassa, Me-lehseddä tms mainos pari kuukautta sitten, ja olen yrittänyt niitä täältä metsästää, tuloksetta. Nyt ei sitten olekkaan enää tarvis, jos maku kerran ei ollut hyvä :( Ehkä kesällä sitten ovat maukkaampia -tai ei…

 9. Marika
  18.2.2011 / 13:28

  >Ihania kissakuvia taas, vähän on ollut kisuleilla kylmää kyytiä :) Hih miten pörheä kissa tämä teidän 3-vuotiaanne, hän näyttää todellakin siltä, että hyvin on ruoka maistunut :) Mutta pakkasestahan tämä pulleus toki johtuu, ei ylensyönnistä ;)

 10. J
  18.2.2011 / 14:51

  >Nyt vasta luin nuo aiemmat postaukset, me oltiin siellä reissussa. Ihana tuo teidän eteinen, niin avara ja kaunis! Ja paljon säilytystilaa.Kisutki tarennu ulos kun aurinko paistaa, ei enää ihan niin kovia pakkasia päivällä oo. Täällä kissat käy vaan pikaisesti ulkona ja 5 minsan päästä äkkiä takaisin sisälle. Silti sinne pitää koko ajan naukua vaikka tietää miten kylmä on :) Sit ne ravaa tuossa eestakas :)

 11. S
  18.2.2011 / 15:53

  >Sokrutin: heippa ja kiva kun kommentoit :)). joo ne keltaset maistu ihan pilaantuneilta, yöks!!Hanna: siis ne maistu pilaantuneilta, tuli mieleen et se ois vihreä kiiwi mut käyneenä. tarjosin sitä miehelle illalla, ilme oli näkemisen arvoinen ku maisto :DD. hänkin luuli et se oli pilaantunutta, mut söi nähtyään sen "keltainen kiiwi" -tarran :D. yritän tänään syöttää ne loput ettei tarvi roskiin heittää :D. joo tolla on kyllä melkosen persoonalliset ääntelyt.. toisella niin kaunis tyttömäinen miau :). kiitos samoin!!O: voi kiitos <3. siis mä niin tiedän ton tunteen, voin vaan lohduttaa ettei sitä ikuisuuksiin onneks kestä!!! varmasti jo kesällä voit viettää erilaisia vapaapäiviä :). meillä ei tosin edes muuttoon loppunu hulinat, omakotitalo on tietysti vähä eri asia.. pitääkö teidän tehdä ite pihat siellä?Rags: joo se on tosi mukava et kisut seuraa kiltisti lähellä lenkillä, hassua et nuorempikin oppi sen tavan! ne rakastaa sitä et lähdetään yhdessä ulos, siks lähtevät oli keli mikä hyvänsä <3. heh oli kyllä naurussa pitelemistä ku näin niitten asennot sisällä heti lenkin jälkeen, et ei kai se nyt NOIN rankkaa ollu :DD.I: onhan nuo kieltämättä aika hauskoja :D. ne rakastaa yhteislenkkeilyä ja ovat silloin aina valmiita ulos kelillä ku kelillä :). kesällä käyvät kotipihan ulkopuolella (vieressä on jonku verran metsää; myymättömiä tontteja), sieltä tullaan kesäisin kaikenlaisia örkkejä suussa kantaen… mut jos me ollaan pihalla, ni kisut pysyy myös omalla pihalla. kiitos ja samoin sinne!! teidän kisuille täältä lähetetään miau ja miu :D

 12. S
  18.2.2011 / 16:36

  >Maiti: joo niin on :D. ressukat <3, kesät talvet sama turkki päällä. joo ne tykkää lenkkeillä seurassa :).Laura: pyörylöitä todellakin :D ihana sana!! voi miten mukava kuulla et tykkäät näitä juttuja lueskella ja suuret kiitokset kehuista <3. joo onhan ne vaaleat värit hiukan arkoja, mut kesä tulossa ja silloinhan voi olla ihan mukavaakin pestä mattoja.. ehkä ;)Mia: joo en voi kyllä kellekään suositella keltaisia kiiwejä :D. tosin onhan se makuasia, mut mieskin luuli niitä pilaantuneiksi, niin "nameilta" maistu :D. vihreitä niitten olla pitää!Marika: jep jep, pakkasista pakkasista :D. talvisin on niin vähän tekemistä ku ulkona ei tarkene, ni sitä aikaa voi kuluttaa sitte vaikka syömällä! varsinkin varastamalla sitä ruokaa :DJ: voi määki tahon Tampereelle shoppaileen ja ystäviä tapaamaan!!!! :)kiitos kehuista <3. heh, meillä nuorempi käy kolmisen kertaa päivässä ulkona, kerran oli tunninki, olin tosi ihmeissäni!! vanhempi neiti on ulkoillu jo monta kuukautta 3 minuuttia/vrk :D

 13. Anonymous
  18.2.2011 / 23:28

  >ihania kuvia kisuista on vienyt mun sydämein ): O: HYVÄÄ VIIKOMNVAIHDETTA MULLA VIHDOIN VAPAA V:LOPPUT.ONE

 14. Anonymous
  19.2.2011 / 01:06

  >Minuakin hymyilyttää myös aina nämä kissapostaukset, kirjoitat ne niin hauskasti ja onhan kissoillakin varmasti osuutta asiaan.. Minua kiinnostaisi tietää, miten olette opettaneet kissat seuraamaan lenkillä? Oletko koulutettanut niitä jotenkin tms? o_O En ole koskaan kuullut tai nähnyt kissojen toimivan noin, nehän on kuin koiria (paitsi meidän koirakaan ei kulkisi noin hienosti ilman hihnaa, vaan lähtisi ihan omille teilleen)! :)henna

 15. Leena
  19.2.2011 / 11:24

  >Suloisia kisuja ovat. Auton mittari näytti eilen aamuna -38!!Olin aivan järkyttynyt. Iltapäivällä jo helpotti, joten ulkoilukin olisi onnistunut. Mukava kuitenkin viettää hetkiä sisällä sisustellen ja ehkäpä pitää tarttua pölyrättiinkin. Jospa auringonpaiste toisi energiaa. Mukavaa viikonloppua!

 16. S
  19.2.2011 / 12:42

  >ONE: voi kiitos :). oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sulle, niistä vapaista viikonlopuista kyllä nauttii eri tavalla ku ne ei joka kerran oo vapaita, tiedän kokemuksesta :))henna: kiva kuulla Henna :)! kyllä kisut saa ihmisiltä paljon hymyjä lenkillä ollessamme, ihmiset ei tosiaan oo tottunu näkemään kissoja seuraamassa. ei olla mitenkään erityisesti opetettu niitä. vanhempi kisu on 8-vuotias ja sen eka vuotena ku kävin naapurini kans lenkillä, hän lähti salaa seuraamaan meitä :D. ihmettelin et miten se jaksaa seurata monen kilometrin matkan, mut siellä se perässä juoksi ja aika poikki oli kotona :D. sit aloin luottaan siihen et kyllä se vaan perässä tulee enkä yrittäny hätistellä sitä pois. se oli sit siellä pururadalla vakiolenkkeilijä muiden joukossa :D. ku otettiin tää nuorempi kisu, vähä jännitin oppiiko se tän systeemin ku on melko jääräpää-luonne, mut oppihan se! se seuraa vielä tarkemmin mukana ku vanhempi, joka nuuskii ja nuuskii ja luottaa et sitä odotetaan… nuoremmalle tulee kauhee hätä jos vähänkään jää jälkeen, kulkee mielellään ihan mun jalan vieressä :).Leena: huh olipa siellä tiellä kylmä!! meillä on nyt päivisin menny reilusti alle -20, hyvä niin! joo on kiva olla sisällä lämpimässä takkaa poltellen ku ulkona paukkupakkaset! kiitos, ihanaa viikonloppua sullekin! :)

 17. Anonymous
  19.2.2011 / 17:39

  >Eilen löysin tämän blogin ja olen kyllä ihan myyty! Talonne on mielettömän kaunis ja hyvällä maulla sisustettu. Ja kissoistanne on myös hauska lukea, tulee ihan omat turrikat mieleen :) Tässä onkin mulla vähän urakkaa kun alan noita vanhoja postauksia lukemaan. Kaikkiaan tämä vaikuttaa aivan ihastuttavalta blogilta! :)-Tinsku

 18. S
  20.2.2011 / 00:00

  >Tinsku: voi miten ihanaa ja mahtavaa kuulla, kiitos Tinsku!!! taitaa siinä pikkasen olla lukemista kertynyt :P. toivottavasti viihdyt blogissani jatkossakin! :)

 19. O
  20.2.2011 / 12:18

  >Ei onneksi tarvitse. Meidän täytyy vain asentaa itse jonkinlaista verkkoa koirille, jotta ne pysyisivät pihassa ja suunnitelmissa olisi heti kesällä tehdä parvekkeen jatkoksi terassi grillijuhlia varten ;) Voin vain kuvitella sen stressin kun itse rakentaa. Stressiä on jo tarpeeksi vaikka ei tarvitse kun materiaalit valita ja käydä silloin tällöin tarkastamassa että kaikki menee niinkuin pitääkin :)

 20. S
  20.2.2011 / 12:43

  >O: no sekin helpottaa jo kummasti.. meillä tulee nyt kolmas kesä talonrakennuksen parissa. nyt on edessä pihahommat, terassit ja talon ulkoverhouksen loppuun tekeminen ku syksyllä alko pakkaset niin aikaisin ettei voinu jatkaa.. on tässä hommaa HUH HUH :D. teillä on jo hyvällä mallilla, kyllä se siitä!!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.