>Remppauni

>

Näin viime yönä unta, et löydettiin aivan ihana, asumaton omakotitalo vailla käyttötarkoitusta. En muista miten sinne päädyttiin, mut ihan vahingossa se löyty. Aloin heti suunnitella sen erikoiseen pohjaan muutoksia; näin mielessäni jo muutaman seinän kaatuvan, upeat tehostetapetit seinillä, modernihkot keittiökalusteet, jykevän sängynpäädyn yms. Mietin et max. kaks kuukautta menis remontin valmistumisessa. Ja se ihanin asia: muovimaton reunaa raottaessani pilkisti alta hyväkuntoinen puulattia! Siihen ihanaan tunteeseen heräsin: mä saan tänne valkoisen puulattian!!!
:D

Uni yhä mielessäni tieni vei Alvhemin sivuille haaveilemaan…

Höga fönster mot söder bjuder in ljuset
Från hallen når man alla andra rum i lägenheten

Tuo valkoinen lattia, nam! Se niin sopii remppakohteisiin!
Rakt fram ett trivsamt allrum

Nämä Eamesin keinutuolit kiinnostaa mua yhä enemmän ja enemmän… Mut ainahan sitä haaveita saa (ja pitää) olla! Ainoa mikä tuossa tuolissa häiritsee, on nuo jalat. Meille ei sovi tuo puunsävy yhtään ku sitä ei oo missään täällä :/.
All charm från förra sekelskiftet finns bevarad
Kakelugnen är ett smycke i sig och används flitigt

Kylppäri melko perus Alvhem-kamaa :).
Med spegel, kommod, handfat och blandare från 2011

Ihana keittiö ja ruokapöydän tuolit! (Mut nuo jalat…)
Köket är luftigt och omsorgsfullt renoverat
Köket är platsbyggt med luckor av av mörk valnöt

Tämä kuva aivan ihanasta kuvakulmasta! Kyllä mä tossa kokkaisin :)).
Allt totalrenoverades så sent som 2010

Mutta makuuhuone tämännäköisenä ei mua ostajana kyllä houkuttais… Houkuttaisko teitä?
Petaamaton sänky –
Vaatekasa tuolilla –
(Ja ite tuo Tolix-tuolikin -)
Här ryms både dubbelsäng och två grunda garderober
Kuvat lainattu.

Tykkäsittekös te tästä kodista?

Niin ja ihanaa alkanutta maaliskuuta!
Maaliskuu on hyvä kuukausi :)).

Comments

 1. Outi
  1.3.2011 / 13:29

  >On kaunis. Jotenkin henkii 50-lukua noi kalusteet. Keinutuoli on kiva, ottaisin. Meillä kun löytyy sitä puunväriä myös kotoota. En tiedä merkkiä, mutta voin vaan kuvitella hintaa, tyyris aivan varmasti.Tuo valkoinen lattiakin on kyllä makia. Meillä tammiparketti on aivan jumalattoman kamalassa kunnossa (joo peräti 4 v asuttu, miten me ollaan voitu saada se jo pilalle). Haaveena ois joskus betoluxia pintaan tahi peräti uusi valkoinen lattia….

 2. J
  1.3.2011 / 13:42

  >No tykkäsin! Ihana koti! Tuon keinutuolin haluaisin meille ja tuon Ikean kattolampun ja ja ja.. :D Sehän ois just kiva ku ois jotain sellasta väriä ripaus mitä ei ole ollenkaan, kuten nuo puujalat. Ja teillä on niin ihanat värit teidän kodissa että niiden kans sopii melkein mikä väri vaan kaveriksi! Siihen taljaa vaikka keinun alle ja Soihdun viereen ;) Ja voishan siihen sit ostaa vaik jotain samaa puunväriä kaveriksi, kehyksiä jne.. Oliko huono ehdotus :)Ps. Maaliskuu on hyvä kuukausi :) Tytön synttäreitä juhlitaan!

 3. S
  1.3.2011 / 14:47

  >Outi: joo muistaakseni 400 euron paikkeilla ton keinutuolin hinta :/. voisko siihen teidän lattiaan laittaa esim. valkovahauksen? siitähän tulis ihana, valkotammi :)). J: eikö ollukki ihana! oi voi kiitos, sanoit niin nätisti <3. tuli heti mieleen et se keinutuoli jalkoineen sopis takan eteen, siinä on se polttopuuväli ja polttopuut on noiden jalkojen väriset :DD. ei ollu huono ehdotus ollenkaan :)). mulla on synttärit ens viikolla, jei!!! :D

 4. J
  1.3.2011 / 15:27

  >Siihen se passaiski tosi hyvin, takan viereen! Oispa ihana! On kyllä nii suolanen hinta et en raahi ainakaan vielä itelle ostaa.

 5. Marja
  1.3.2011 / 16:33

  >No juu.. mulla taitaa olla nuo miltei kaikki kuvat tallennettuna sisustuskansioon :) Tykkään siis, en kaikesta mitä kuvissa näkyy mutta kokonaisuudesta kyllä. Ja tollanen kulmauuni oliskin hauska.. suunnitelmat taas uusiksi ;D

 6. deborah
  1.3.2011 / 17:25

  >"All you need is white"…Amen! :)I love white and I love your posts… so inspiring.Have a great week!xoxo deborah{the white chair}

 7. suvi m
  1.3.2011 / 17:39

  >Alvhem:in sivuilla on kyllä kauniisti stailattuja koteja. Mun mielestä on just kotoista ja rentoa, et sänky on "pedattu" tuollalailla huolimattomasti, tykkään. :)Ja minusta Eamesin keinutuoli sopisi teille oikein nätisti. :) Ei mun mielestä haittaa, vaikka teillä ei muuten olekaan paljon puuta – kyllä se keinutuoli sinne sopii. ;) p.s. Mullakin on tässä kuussa synttärit…tuskin päästään muuttamaan uuteen kotiin ennen niitä… ;D

 8. Hanna
  1.3.2011 / 17:40

  >Ihan kiva tuo koti! Keittiö varsinkin on mukavan näköinen!Ehkä tuo sun remppauni on enneuni!??!?! :DMites aiot viettää synttäreitä?

 9. Nanna
  1.3.2011 / 17:42

  >Varsinkin tuo aika omaperäiseltä näyttävä keittiö innosti! :)

 10. sirppy
  1.3.2011 / 20:00

  >Ei voi mitään, mutta vitivalkoinen lattia näyttää ainakin kuvissa muovimatolta! :o :/

 11. Rekku
  1.3.2011 / 22:33

  >Siis tuo koti on JUSTIINSA eikä melekeen sellanen kun haluan! Valkosta, puuta, kodikkuutta! Ah <3<3 Vielä ripaus mustaa, avot!Siis tuo keinutuoli sopis teille kun nakutettu. Kyllä minä keinuisin sillä teidän upean takan edessä, kissa sylissä, kuin mummeli konsanaan. :-))

 12. Louna
  2.3.2011 / 00:06

  >Kiitos kun jaoit nämä kuvat, innostuin erityisesti noista olohuoneen ikkunalampuista.. täytyypä harkita, jos menisi toteutukseen.

 13. Anonymous
  2.3.2011 / 06:53

  >K: Muuten on kyllä kivan näköinen koti, mut mun piti oikein miettimällä miettiä, et mikä tuossa jotenkin tökki. Tulin siihen tulokseen, et olohuoneessa ja ruokailutilassa olevien huonekalujen jalat on liian ohuita mun makuun. Ne näyttää jotenkin heppanoilta..

 14. S
  2.3.2011 / 10:54

  >J: joo melkonen hinta kyllä, mut haaveita pitää olla ;)Marja: aivan, mulla just sama et tykkään joistain jutuista, en kaikista :). heh, no on se hyvä et vielä voi vaihtaa suunnitelmia ku on tosiaan vasta se suunnitteluvaihe :Ddeborah: thank you so much Deborah, so lovely words! have a great week you too :)).suvi m: niin on! oho, oltiin eri mieltä jostain :DD. niin en tiiä, jotenki mun mielikuvissa se keinutuoli jalkoineen ei niin hyvin sopis tänne (ehkä hinnan vuoks yritän ajatella niin :D). jaa pitääpä kurkata fb:sta mikä on sun synttäripäivä ;).Hanna: mäki tykkäsin keittiöstä eniten! jaa-a, vai enneuni :D. en tiiä miten vietän, en kai mitenkään erityisesti…Nanna: sama! :)sirppy: nyt ku sanoit, ni voi muuten hyvinkin olla! mut luonnossa uskon et sitä vaikutelmaa ei tuu, koska silloin näkee selvästi puun kuviot yms. :)Rekku: ai jaa, kiva kuulla! :)) on kyllä kaunis koti! hihii mikä mielikuva tuli tuosta keinumisesta, ihana :D.Louna: onpa mukava kuulla et tykkäsit kuvista :)! ihana nimi sinulla (tai nimimerkki) :)K: ai niinkö? :) mielenkiintoista kuulla tämmönenkin mielipide :)

 15. Anonymous
  2.3.2011 / 11:15

  >Siis nuo alvhemin kuvat! Menisi vaikka koko päivä niitä ihaillessa ja unelmoidessa <3 aivan mahtava inspiraationlähde! Kiitos S. Osaisikohan joku auttaa tuon eteisen seinäkaapin kanssa: mistähän moisen löytäisi? Puusepältä ainakin :D mutta ikean kalusteelta ei vaikuta? Tuo voisi olla myös toimiva kenkäkaappimaisesti avautuvana…-J

 16. S
  2.3.2011 / 11:26

  >J: joo niin menis täälläkin :D. eipä kestä, oon ilonen et tykkäät :).voi mä en kyllä tiedä tuosta eteisen seinäkaapista, en valitettavasti osaa auttaa :/.meillä on eteisessä Kodin Ykkösestä ostettu kenkäkaappi, se on puolet tuosta kuvan kaapista. teen eteispostauksen lähipäivinä, pysy kuulolla :).

 17. Anonymous
  2.3.2011 / 18:41

  >Kiva, eteispostausta odotellessa! Käväsin jo kodin1:ssä mutta ei tuottanut tulosta. Pitänee jatkaa etsintöjä tai suunnitella muita ratkaisuja. ;)-J

 18. S
  3.3.2011 / 00:02

  >J: pian sun odotus palkitaan :)).

 19. mapela
  3.3.2011 / 12:08

  >Oih, kyllä tykkään! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.