>Terkkuja!

>

Moi!

Mamilla on niin kiireisiä päiviä et mä tulin vuorostani sanoon teille pikaiset heipat.

Minähän en ees tiiä mitä se sellanen kiire on… Mä voin vaikka istua tällä yhdellä lempipaikallani koko päivän jos siltä tuntuu! Tästä on mukava tähystellä omalle takapihalle…

Kaveri hyppäs äsken ruokapöydältä ruokailutilan lipaston päälle, se ei oo sitä ennen tehny, kuulu melko kova kilinä ja sillon mamille tuli taas kiire!!!

Sama kiire on myös sillon ku mä kosken tassullani verhoja näin:

Kuulin muuten et täällä on luvassa jotain ylläriä ens viikolla, tai sitä seuraavalla, en nyt muista…
Nyt mä taidan mennä päikkäreille, päikkäreille nro 13.

-Kissaneiti S-

Comments

 1. Jenni
  2.3.2011 / 11:29

  >Moi! Kiitos terkuista, kerro terveisiä myös karvakaverillesi. Toivottavasti mamin kiireet pian hellittävät, kiire ei ole kivaa ihmisille eikä kissoillekaan. Parasta ois, jos kaikki voisivat vaan viettää lokoisia kissanpäiviä. :)

 2. Anonymous
  2.3.2011 / 11:35

  >No heippa hei sopolainen! <3Kummallisia nuo mamisi kiireet… onneksi sina osaat nauttia elamasta ja auringonpaisteesta!! :-)Kisses!!!!Rags

 3. Anonymous
  2.3.2011 / 12:30

  >Terkut takaisin täältä kahdelta karvakaverilta teille sinne! Me kans välillä koetellaan meidän mamin hermoja, mut ollaan kuulemma silti niin vastuttamattoman ihania -ei mami osaa meille olla kauaa vihanen ;DTerkuin -I-:n kisuneidit

 4. Paula
  2.3.2011 / 12:40

  >Mukava kun sinä käyt meitä viihdyttämässä, kun mammalla on kiireitä :) Täältäkin kaksi karvaista koira-otusta lähettää sinne terveisiä :)

 5. LauraR.
  2.3.2011 / 12:44

  >Täällä on kanssa kaksi karvakasaa, eikä me olla puoliksikaan noin rauhallisia. Tällä juostaan, painitaan ja ähistään hännät ihan pörhöllä toisillemme ja meidän mami joutuu välillä nostaa niskasta ylös jotta me muistetaan joskus rauhottua. Mutta me ollaankin vielä ihan kakaroita, meillä on aikaa olla myöhemminkin laiskempia ja vaan loikoilla.

 6. Jansku1985
  2.3.2011 / 13:02

  >Ihana kisumisu, paljon rapsutuksia :) terveisiä kahdelta karvakaverilta!

 7. Ansku
  2.3.2011 / 14:18

  >Rapsuja vaan sulle kovasti! :D

 8. S
  2.3.2011 / 14:45

  >kiitos teille kaikille ihanista kommenteista ja terkuista <3.Jenni: jep, kissanpäiviä odotellessa!!! :DRags: kiitos Rags, ihana kommentti <3I:n kisuneidit: no niin meki ollaan, ihan vastustamattomia pakkauksia :D. kiitti terkuista!Paula: kiva että tykkäsit, kiitos! :)LauraR.: heh :D. kyllä täällä nuorempi kisu pitää yömyöhällä ja aamulla tosi aikasin (aivan liiiiian aikasin!!!) sellasta mekkalaa ettei paljo naurata… se pompottaa tätä huushollia ihan kympillä! ulos on päästävä heti ku neiti tahtoo, mitkään komentelut ei auta ja se meteli on ihan kauheeta: hirveitä naukuääniä ja vinkumista, hypitään takajaloilla seiniä ja ovenkarmia vasten et kivoja jälkiä jo löytyy :/. vanhempi on ku enkeli <3.Jansku1985: voi kiitos paljon <3.Ansku: oih, ihanaa kiitos kisu nauttii :))

 9. Maria
  2.3.2011 / 16:51

  >Kissanelämää, maistuis mullekin :D

 10. Hanna
  2.3.2011 / 17:03

  >Kauniille kissa-neideille märkiä nuolaisuja ja pehmeitä tassutuksia kissaherroilta W:ltä ja T:ltä! Täälläkin nautitaan auringosta ja odotetaan kesän pian saapuvan! Kisuille ois tavoitteena saada viimeinkin tehtyä kissatarha pihaan! :)

 11. Anonymous
  2.3.2011 / 17:41

  >Mukava katsella teitä suloisia karvakasoja!:) Antaa mamin vain hoidella kiireitään… Täältä terkkuja lähettää kaksi valkoisenkirjavaa kissatyttöstä, jotka myös koetteli oman maminsa hermoja tänään. Pistettiin mami pakolla siivoamaan, kun tiputettiin yksi kukkapurkki ja levitettiin mullat ja kukka (tai sen palaset) ympäri taloa:) Onneksi meidän mamit tykkää meistä niin paljon, että rakastavat meitä kaikesta ilkeilystä huolimatta! Ollaanhan me niin valloittavia! T. Aikun kisut

 12. Kähmäräpälä
  2.3.2011 / 18:43

  >Heippa! Olen jo muutaman kerran aiemmin käynyt ihailemassa blogiasi, mutta en ole saanut aikaiseksi jättää mitään kommenttia. Sulla on täällä aivan ihania sisustuskuvia ja teidän koti on tyyliltään hyvin samanlainen mistä itsekin haaveilen. Ja kisut ovat toki ihania, itsekin yritän surffailla täällä karvaisen kaverin istuessa puoliksi näytön edessä…

 13. Rose
  2.3.2011 / 18:57

  >Piti tulla kommentoimaan että ihana blogi, ihana koti ja ihanat kisut :)T: Rakentajahaaveilijat… :)

 14. Marika
  2.3.2011 / 21:45

  >Terkkuja täältäkin kahdelta karvakasalta, kesää ja kärpäsiä ja pikkuhiirulaisia odotellessa. Siihen asti bongailemme lintulaudan asukkeja, kivaa puuhaa sekin.

 15. S
  3.3.2011 / 00:01

  >Maria: älä muuta sano :))Hanna: voi ihanaa, kiitoksia vain kovasti <3. kyllä on kisuherrat onnekkaita ku oman tarhan pihaan saavat!! :)Aikun kisut: oi oi teillä on laitettu tuulemaan :D. kauniilta kuulostaa teidän kissaneidit! kiitos terkuista :))Kähmäräpälä: heippa heippa! voi miten mukava ku jaksoit jättää viestiä, kiitos paljon :)). terkkuja sinne teidän karvaiselle kaverille!Rose: voi kiitos, kiitos ja kiitos :)). ihana et jätit viestiä! jokos teillä on pitkällä raksahaaveet vai vasta suunnitteluasteella? :)Marika: voi kiitos ihanista terkuista <3. pikkuhiirulaiset on täälläkin melko hitti :D.

 16. Rose
  3.3.2011 / 09:04

  >Pidemmällä ei olla, iltaisin nukahdan talopakettilehtisten kasaan sänkyyn :D

 17. S
  3.3.2011 / 10:47

  >Rose: niin just :). tuo on kyllä kans aivan ihanaa aikaa, muistan selvästi ku oltiin niin täynnä ideoita eikä juuri muusta puhuttukaan ku tulevasta omasta kodista. jokainen lause alko "sit sen vois tehdä näin" :D. ihanaa suunnitteluaikaa teille!!!

 18. Rose
  3.3.2011 / 21:25

  >Kiitos, mä taidan alkaa tehdä leikekirjaa kaikista ideoista ! :)Mukavaa keväänalkua !

 19. S
  3.3.2011 / 21:29

  >Rose: joo se on tosi hyvä idea, itekki pidin sellasta parin vuoden ajan :). kiitos samoin!

 20. Anonymous
  4.3.2011 / 08:59

  >Teidän kisut on aivan ihania <3 Kiva, että niiltä tulee välillä ihan omia postauksia! Ja kotinne on niiin kaunis! Aloitettuani blogisi lukemisen olen saanut vahvistuksen mielipiteelleni, että valkoinen on paras väri kotiin; raikas, valoisa ja helposti piristettävissä pikkujutuilla kuten kukilla ja tekstiileillä. Ihanaa viikonloppua!

 21. S
  4.3.2011 / 10:32

  >Anonyymi: voi miten ihanan kommentin mulle jätit, kiitos hirmu paljon. tämmösen viestin ku lukee heti aamulla ekana ni ei voi tulla muuta ku hyvä päivä :)). niin kiva juttu et tykkäät meidän kisumisuista, kisupostauksia luvassa kyllä säännöllisesti! kiitos paljon, ihanaa viikonloppua sulle myös :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.