>Ihanuuksia by H&M Home

>

Jokos siellä on laitettu tilausta menemään?
Mä vasta ihastelin kaikenlaista… :)

Ihanat turkoosit pyyhkeet, näitä löytyy lattia-, kylpy- ja käsipyyhkeinä.

Tyynynpäällinen suloisella tekstillä:
Kivoja vieraspyyhkeitä:

Kesämökille voisin ostaa tällaisia ihanan merihenkisiä tyynynpäällisiä:
Ja vaikka tällaisen aivan ihanan kesäisen raikkaan pussilakanasetin!
Kuvat H&M.
Tykkäsittekö?
:)

Comments

 1. Hanna
  4.3.2011 / 10:04

  >Tykkäsin! Erityisesti pidin noista turkooseista pyyhkeistä. :)Tilasin kyllä H&M:ltä, mutta lähinnä vaatteita tällä kertaa. Hyvää viikonloppua S!

 2. Mia
  4.3.2011 / 10:16

  >Mulle ei ole tullukkaan tuota lehteä:( Hyvä kun vinkkasit!! Nyt tilausta tekemään ;)Oli ne niin kauniita.Oikein hyvää viikonloppua!Mia -Willa Oliviasta

 3. Johanna
  4.3.2011 / 10:32

  >Tykkäsin vaikka ja kuinka! Pitääkin mennä tsekkaamaan postilaatikko jos siellä olis oma kappale kuvastoa :) Tollanen You look nice today – pyyhe voisi kelvata itsellekin johonkin maanantaiaamuun :)

 4. Maria
  4.3.2011 / 10:52

  >Kuin mä oon taas jäänyt jakelusta pois…mies on vissiin ehtinyt postilaatikolle mua ennen :D Ihania noi turkoosit jutut, tykkään kyllä paljon!Ihanaa viikonloppua :)!

 5. Elämän Helmiä
  4.3.2011 / 11:26

  >Ihania,eilen just ihastelin nettisivuilla ja päätin,kun lomalta tulen niin tilaan.Löytyi paljon ihania juttuja niin mökille kuin kotiinkin ja nuorisollekin voisi noita tilata vaikka lahjaksi.Mukavaa viikonloppua!-päivi-

 6. ~M~
  4.3.2011 / 12:06

  >Tänään saan oman paketin noudettua postista,vihdoikin:)

 7. S
  4.3.2011 / 12:24

  >Hanna: joo noi pyyhkeet on ihanat! mä oon saanu nyt hillittyä itteni ;). tai no vaatteita tilasin kk sitte. kiitos, hyvää viikonloppua sullekin!! :)Mia: hih, kiva juttu :)). ja kiitos samoin sulle hyvää viikonloppua!!Johanna: joo kiva pyyhe tuo, sitä oli myös lattiapyyhkeenä :). mä oon yrittäny hillitä itteeni etten tilais mitään, ainakaan vielä :PMaria: heh :D. onneks ne löytyy netistäkin!! kiitos samoin sulle Maria! :)Elämän Helmiä Päivi: joo eikö! ihania juttuja, niin kesäisiä :)). kiitos, sullekin Päivi mukavaa viikonloppua!~M~: voih, lucky you! mä oon onnistunu oleen tilaamatta, ainakin vielä ;)

 8. Anttis
  4.3.2011 / 12:41

  >Minä juuri odottelen, että tuo turkoosi lattiapyyhe kotiutuisi :)

 9. Anonymous
  4.3.2011 / 14:08

  >Tykkasin erityisesti noista tyynynpaallisista! "Kauheaa" kun naista blogeista loytyy kaikkia ideoita, mita muka on pakko saada omaaan kotiin…. :-)Ihanaa viikonloppua teille, sopolaisille kisuneideille halipusurapsutukset!! <3Rags

 10. Piiju
  4.3.2011 / 14:58

  >Tutun näköisiä mustavalkoraidallisia tyynynpäällisiä:)) Tilausta en ole laittanut menemään.. enempi tarvetta olisi tällä hetkellä uusille vaatteille kuin kotijutuille:) Ja niitä ajattelinkin huomenna suunnata etsimään!Rentouttavaa viikonloppua S :))

 11. S
  4.3.2011 / 18:37

  >Anttis: ai kiva, laitahan kuvaa sitte :)Rags: siis älä muuta sano!! vaikka tää blogimaailma antaa paljon, ni kyllä se myös ottaa, nimittäin tililtä!! ;Dvoi kiitos paljon, sitä samaa teidän perheelle ja masurapsutuksia teidän kisuille <3Piiju: joo sä tulit heti mun mieleen niistä tyynyistä! mulla on ne samat turkooseina :). voi mun taas pitäis käydä läpi koko vaatehuone ja laittaa myyntiin hirmusti vaatteita! huoh, ei jotenki innosta :/.kiitos, samoin sulle Piiju :))

 12. Marika
  4.3.2011 / 19:02

  >Aivan ihanat nuo turkoosit pyyhkeet, tykkään tosi paljon! Mökille sopisi todellakin hyvin tuo raitasetti.

 13. FanniAuroora
  4.3.2011 / 22:58

  >Juu-u, tykkäsin!!! On varmaan ihan pakko mennä sinne kuolaamaan!!! Mielettömän ihanat noit turkoosit pyyhkeet, osu ja uppos!

 14. Vera
  5.3.2011 / 10:24

  >Aurinkoista huomenta!Piti vain nopeasti tulla sanomaan, että tänään sattumoisin tv2 tulee elokuva "Jotain annettavaa". :) Tästä kun oli puhetta elokuvapostauksessa. Ihana musiikki ja se rantahuvila, kyllä kelpaisi lomia vietellä!

 15. S
  5.3.2011 / 10:59

  >Marika: niin minäkin! eikö sopiski :))FanniAuroora: hih, joskus pelkkä kuolaaminenkin on kivaa ja piristävää :)Vera: todellakin aurinkoista huomenta, niin kauniisti paistaa!! hei kiitti paljon Vera ku tulit kertoon, ajastin heti nauhalle sen. mut kanava on mtv3 :). mukavaa viikonloppua!

 16. Jenni
  5.3.2011 / 11:21

  >Piti sitten sun innoittamana tilata juttuja..vessaan käsipyyhkeitä, keittiöön pyyhkeitä ja ruskeanharmaa lattiapyyhe :D Tulisivatpa jo pian!

 17. S
  5.3.2011 / 11:34

  >Jenni: jei kiva juttu :)). sieltä löyty kyllä taas vaikka mitä ihania tuotteita! onneks H&M:n paketit tulee melko nopeasti :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.